Riza Erden 14 Mayıs 2018 Paylaş 14 Mayıs 2018 Selamlar, Öncelikle problemin baslangicindan itibaren bahsedeyim. Otobanda giderken direksiyonun sertlestigini farkedince hemen dinlenme tesisine giris yaptim ve baktimki aracin altindan yag akiyor. Tamirciye götürdüm ve servo pompasinin hortumunun ciktigini söyledi ve onu tamir ederek yagini doldurup teslim aldim. Ancak ilk zamanlarda farkedemedim sonrasinda azar azar baslayan bir ses gelmeye basladi ve git gide cogaldi. Bircok kisiye soruyorum ve türlü türlü seyler söyleniyor. Sizce bu arizayi nereden yapmistir, yardimlariniz icin simdiden tesekkürler. Videoda direksiyon sesini paylastim, lütfen izleyin .. https://youtu.be/lHY4h-ErARw Arac e 250 2009 model w212 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Mayıs 2018 Paylaş 14 Mayıs 2018 yağsız kalan pompanın kanatları zarar görmüş olabilir, sistemde hava kalmış olabilir 1 2 Yorum bağlantısı
Riza Erden 14 Mayıs 2018 Yazar Paylaş 14 Mayıs 2018 Caglar abi tesekkür ederim, peki bu kanatlar zarar gördüyse, pompa komple degismesimi gerekli ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Mayıs 2018 Paylaş 14 Mayıs 2018 yağsız kalan pompanın kanatları zarar görmüş olabilir, sistemde hava kalmış olabilirTespit gibi yorum. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Mayıs 2018 Paylaş 14 Mayıs 2018 yenisi takılır genelde tamiri genelde tercih edilmiyor sonuç açısından 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts