İçeriğe Yönlendir

Yerli Malı - Lassa Greenways

Mert Yeldan

Recommended Posts

Mert Yeldan

Yumuşak ama virajda sağa sola esneyip kayma yapmıyor. 9 Haziranda Servet abi test eder

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
3 dakika önce, Mert Yeldan yazdı:

Yumuşak ama virajda sağa sola esneyip kayma yapmıyor. 9 Haziranda Servet abi test eder

ne kadar yumuşak?

Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek
ne kadar yumuşak?
Bir tık daha olsa sağa sola çevirirken ötecek kadar yumuşak ötmeyecek kadar normal abi [emoji3]
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

ötünce sertmi oluyor

Şimdi, Mert Yeldan yazdı:

Ocakbaşına gel kendin bak :)

çivi rahat girer testi mi?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
19 dakika önce, Mert Yeldan yazdı:

Yol tutuş filan fistan. Kasko nasılsa emmiden

2.elde alırken de de oo lastiğe bakalım diyen yok falan filan

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
2.elde alırken de de oo lastiğe bakalım diyen yok falan filan

Ekspertiz önceliğim sırasıyla motor yürür bakım akü lastik boya..
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
27 dakika önce, Mert Yeldan yazdı:

1000 km oldu. Lastik ciddi derecede yumuşak ve sessiz. Hatta bazen acaba indi mi diye inip bakıyorum baya yumuşak :)
Yıllardır aradığım lastik idi

güzeel, yumuş lastik öyledir...  kullan bakalım testten geçsin bende alayım....

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Ahanda lastiklerim geldi, bakalım test edeceğiz artık [emoji4]    19-2018 üretimi, bol kaucuk kokulu [emoji4]

jant koruma güzel, sevdim, yanaklar EGP den daha sert ayrıca yumuşak yanak en olarak EGP den daha dar,  yani yanak balon yapmaya karşı daha sağlam gibi geldi bana...

c25299809292aeb33b34b50fc00367a6.jpga1dfeb1ebb6ef21f76bb19c69770105a.jpg42bc78430f6cfe9fa4eefddff3377728.jpg

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 6
Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan

Hayırlı olsun. 

Babam da almış ama onun lastikte jant koruma yok. 195/65/15. Sanırım her ölçüde yok.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
1 saat önce, Mustafa Arıkan yazdı:

Hayırlı olsun. 

Babam da almış ama onun lastikte jant koruma yok. 195/65/15. Sanırım her ölçüde yok.

sizede hayırlı olsun, evet sanırım küçük ve geniş yanakta koruma yok, büyük ebatta yanak hassas olduğundan koyuyorlar sanırım....

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
yumuşacık olduğunu öğrenince bir hışımla girdim baktım amme benim ebatta yokmuş [emoji20] 
Cok yumuşak değil, bir Michelin kadar konforlu degil sanki ama daha sağlam gibi.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
1 saat önce, Evren Erakçora yazdı:
4 saat önce, Talha Bilgi yazdı:
yumuşacık olduğunu öğrenince bir hışımla girdim baktım amme benim ebatta yokmuş emoji20.png 

Cok yumuşak değil, bir Michelin kadar konforlu degil sanki ama daha sağlam gibi.

doğru, onlar kadar yumuşak değil,sağlam duruyor dediğin gibi, bakalım yıllar geçince ne yapacak....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Mert Yeldan
On 28.06.2018 at 12:54, Ali Cihangiroğlu yazdı:

doğru, onlar kadar yumuşak değil,sağlam duruyor dediğin gibi, bakalım yıllar geçince ne yapacak....

Durum nedir abi?

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
8 saat önce, Mert Yeldan yazdı:

Durum nedir abi?

şimdilik gayet güzel, bunun eski modeli sanırım, driveways modelini megan 2 de kullanıyorum, oda güzelmiş, bizimkiler daha iyi geldi bana :)

esas test yağmurda olacak, sonraki sertleşme testide seneye, onuda geçerse Lassa ya devam :)

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
4 tanede bana lazim 205 55 16 [emoji17] fabrikasyon contilerin disleri hala sifir gibi ama  tahta gibi oldular...

Michelin olmasın onlar.
Yorum bağlantısı
  • 2 yıl sonra...
O.Yücel Çetin

Lastik nasıl kullanıcı yorumlarını merak ediyorum. Ben bugün görüştüm bunda karar kıldım hayırlısı ile.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Osman Yücel Çetin yazdı:

Lastik nasıl kullanıcı yorumlarını merak ediyorum. Ben bugün görüştüm bunda karar kıldım hayırlısı ile.

Tutuş pek iyi değil, daha önce michelin falan kullandıysanız zayıf gelir. Ama freni iyi, ıslak fren iyi. Tüketim iyi. Ses orta.  

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...