İçeriğe Yönlendir

Yerli Malı - Lassa Greenways

Mert Yeldan

Recommended Posts

Mert Yeldan

Merhaba. 

Aracımı aldığımda üzerinde Michael’ın CrossClimate vardı. 

Yazın yaz lastiği kışın kış lastiği kullanılması gerektiğine inanan biri olarak yaz lastiği aldım. 

Greenways ilk çıktığında kurumdaki yalıtım özürlü Toyota’ya taktırmıştık. Sessizlik yumuşaklık ve yol tutuş dikkatimi çekmişti. 

Yurtdışından döviz temininin çok zor olduğu şu günlerde yerli marka denemek istedim ve Lassa Greenways aldım. 

Şuan yeni olmasının etkisi mutluyum. 

Goodyear Egp taktırdığımdaki algıladığım şeylerin aynısı algıladım. 

İnşallah Egp gibi 20 bin km sonra karakter değiştirip vasatlaşmaz. 

Etiket değerleri yakıt C ıslak B ses 69

Benim araç zaten kütüphane :) sessiz lastik ile bir başka oluyor. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

hiç kütüphane görmedik sanki :tongue:  kardeş 2017 750d bile sesli ne kütüphanesi orta sınıftan :p

demek Lassa, iyimi diyorsun, bende egp kullanıyorum biliyorsun, 2013 sonu üretimdi galiba, sertleşme var ama hala vasatlaşmadı, kötüledi ama o derece değil anlayacağın, ne yaptın lastiğe yahu :)  

değişeceğim bende zamanı geldi, dene bakalım iyimi sayın bagajdakalanadam ...

krosklima boş iştir, ilk çıktığındada demiştim yine haklı çıktım, yazın yaz kışın kış olacak, bitti:

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
26 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı:

Mustafa da kütüphanesine bundan aldı galiba.. 

Benimkinden alacağını söylemişti ( driveways). Haftasonu alacaktı, aldı mı?

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Greenways 195-50-15 82V  tanesi 200 tl. imiş

yakıt C

ıslak zemin B

69db

güzel görünüyor, acaba 1 sene sonra nasıl olur, sertleşirmi bu

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

750 filan bilmem de kütüphane, hatta şimdiye kadar üretilmiş en sessiz C segment araç idi 2014 e kadar. 

12 bin kilometre yapmış örneği var önümde. Bir değişiklik yok. Bakalım :) 

Para ülkede kalsın diye de aldım aslında bir nevi. Egp 1200 ü buluyordu 950 gibi maal oldu. 

Benim Egp ler ikinci senesinde çok kötü hal aldı. Gürültü yapmaya başladı, çok sık abs sokmaya kaymaya başladı. 

Biraderde Alman üretim var onda öyle bir sorun olmadı bendeki Polonya üretimi idi

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
51 dakika önce, Önder Özcan yazdı:

Benimkinden alacağını söylemişti ( driveways). Haftasonu alacaktı, aldı mı?

Aldı.. hee seninkinden o zaman 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan

Ben driveways aldım. Greenways daha sessiz ama tüketim sınıfı C, Driveways B/B 71db. Açıkçası ses kısmını sorun etmedim. Zaten çok ses alan bir araç değil. 

Biraz kullanayım, yorumlarım. :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
(düzenlendi)
1 dakika önce, Mustafa Arıkan yazdı:

Ben driveways aldım. Greenways daha sessiz ama tüketim sınıfı C, Driveways B/B 71db. Açıkçası ses kısmını sorun etmedim. Zaten çok ses alan bir araç değil. 

Biraz kullanayım, yorumlarım. :) 

Benim bir tezim var, sürtüne direnci yüksek olan çok tutunuyor çok yakıyor, sürtünme direnci az olan az yakıyor az tutunuyor :)

tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan
50 dakika önce, Mert Yeldan yazdı:

Benim bir tezim var, sürtüne direnci yüksek olan çok tutunuyor çok yakıyor, sürtünme direnci az olan az yakıyor az tutunuyor :)

Lastik ağırlıklarını hiçe sayarsak evet :) 

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
(düzenlendi)

Islakta çok iyi. ( Greenways)

tarihinde Evren Erakçora tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

petlas harici yerli lastik te olunduğunun artık söylenelebilme özgürlüğü ne güzel bir his

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
3 saat önce, Mert Yeldan yazdı:

750 filan bilmem de kütüphane, hatta şimdiye kadar üretilmiş en sessiz C segment araç idi 2014 e kadar. 

12 bin kilometre yapmış örneği var önümde. Bir değişiklik yok. Bakalım :) 

Para ülkede kalsın diye de aldım aslında bir nevi. Egp 1200 ü buluyordu 950 gibi maal oldu. 

Benim Egp ler ikinci senesinde çok kötü hal aldı. Gürültü yapmaya başladı, çok sık abs sokmaya kaymaya başladı. 

Biraderde Alman üretim var onda öyle bir sorun olmadı bendeki Polonya üretimi idi

hah bendekilerde alaman üretimiyidi, düşün kaç sene oldu hala fena değil, abs falan gerçekten gerektiğinde devreye girdi, demekki üretim yeri önemli....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Impetus Revo uretimde olsaydi tek gecerdim. Ismi gecen her iki lastikte yorumlamak icin erken yeni ciktilar piyasaya diye biliyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

Hazir Mert konuyu açmışken saldirayım bende... 

245/40/ 20 lastigi olan varmi acaba ? 

Uygun fiyatlı 4 adet alayım diyorum...

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
40 dakika önce, Metin Akbal yazdı:

Impetus Revo uretimde olsaydi tek gecerdim. Ismi gecen her iki lastikte yorumlamak icin erken yeni ciktilar piyasaya diye biliyorum.

impetus revo zaten satışta değilmi?

https://www.lassa.com.tr/lastik/218353-impetus-revo-yaz-19550r15-82v

202 tl imiş

http://www.lastikalsana.com/LASSA-19550R15-IMPETUS-REVO-82V,PR-327.html?gclid=Cj0KCQjwibDXBRCyARIsAFHp4frZhqfwUoDvS-NFC1oYKNLRgmdGoKt_k5W1_03eQSEnMSY0ZaoU2KEaAgMpEALw_wcB

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
41 dakika önce, Metin Akbal yazdı:

İmpetus revo kalktı bunlar geçen seneden beri var. 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

vay uyanıklar, Lassa nın kendisi bile satıyor, tevekkeli üretim yılı yazmıyor, uyanıklık yaptılarmı biter, sana güle güle lasSA....

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
18 saat önce, Ali Cihangiroğlu yazdı:

Yenileri yok eski kalanlar olabilir. Yeni uretimler green veya driways

18 saat önce, Mert Yeldan yazdı:

İmpetus revo kalktı bunlar geçen seneden beri var. 

Evet kalkti biliyorum o olsaydi tek gecerdim diyorum :) Bu yeni urunleri yorumlamak icin erken diyorum henuz olumlu olumsuz yoruma cok denk gelmedim ben.

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Ben iki gündür memnunum. Fütursuzca viraja giriyorum sert hamlelerle. Patlarsakta emmi sağolsun 😂

Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan

Ben iki günde 150km kadar yaptım. Hatta iki gündür de yağmurlu. Biraz zorladım bir problem hissetmedim. (Driveways)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Ben iki gündür memnunum. Fütursuzca viraja giriyorum sert hamlelerle. Patlarsakta emmi sağolsun [emoji23]

Alıştım senin Emmii lerine. [emoji28][emoji28]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
59 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı:

Alıştım senin Emmii lerine. [emoji28][emoji28]

Emojiler çıkmıyor mobil TEMA’da :D

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Mert Yeldan

1000 km oldu. Lastik ciddi derecede yumuşak ve sessiz. Hatta bazen acaba indi mi diye inip bakıyorum baya yumuşak :)
Yıllardır aradığım lastik idi

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...