Mehmet Cihat 26 Nisan 2018 Paylaş 26 Nisan 2018 Ben genelde Pendik-Yalova feribotunu kullanıyorum, bazende köprüyü ama kesinlikle körfezi dolanmakla uğraşmam Köprüden sonra devam eden otoyol tam kayınpederin mahalleye çıkıyor çok rahat oluyor aslında Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 26 Nisan 2018 Paylaş 26 Nisan 2018 Hava güzelse bu yoldan gidin orhangaziye direk geçin. haritaya dikkat: https://negordum.com/tag/karamursel-iznik-yolu/ 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Nisan 2018 Paylaş 26 Nisan 2018 Feribot ikramları kalktı. İndirim yapılmış 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 26 Nisan 2018 Paylaş 26 Nisan 2018 En guzel feribot yeni kapıdan bursaya olan mudanyaya . Arefe gunu için aldm 130 liraya 1 araba 1 yolcu normal yoldan gitsem sadece tünel köprü ve otoyol 130 lira nerdeyse . Yakıtı ve yorgunlugu hesaba katmadım daha 1.5 saatte mudanyaya iniyor super ido uygulamaya lpg li araç biner binemez diye uyarıda koymuş işe yaradı valla iyi düşünmüşler olurmu olmazmı derdi yok 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 26 Nisan 2018 Paylaş 26 Nisan 2018 5 saat önce, Recep Selim Kaya yazdı: Pendik - Yalova İDO favorim. Zamanında şu kampanya ile bedavaya gidip geldiğim de olmuştu. Cepteteb in hastasıyım, reklamı da yapayım arada (ben de kullandım git gel 4 tl verdim) 2 Yorum bağlantısı
Tolga Erdem 26 Nisan 2018 Paylaş 26 Nisan 2018 2009 dan beri gidiyorum ilk 5 sene hep dolandım hiç girmedim feribot işine pahaliydi zaten.Köprü yapıldı bir kere acil bi iş dışında hiç kullanmadim feribot ucuzladı suan istanbullines 75 tl idi gidiş dönüş.Bana denk gelmedi ama özellikle bayram vs de çok sıra oluyor dikkat... 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 26 Nisan 2018 Paylaş 26 Nisan 2018 Körfez hep içimi daraltan bir yer olmuştur. Feribot dururken ordan dolanmam. Sıra kuyruk olucaksa da köprü. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Çelebi 26 Nisan 2018 Paylaş 26 Nisan 2018 (düzenlendi) Bursada oturuyorum arada istanbula gidip gelirim köprü yapılmadan önce körfezi birkaç defa dolandım bazen iehir içi bazen otobandan, şehir içi eziyet otoban rahat yaklaşık 45 50 dk uzun maliyet olarak baktım 20 30 lira fark ediyor fazla verip feribota yöneldim o yolu dolanmaya değmez şimdi daha ucuz köprü 90 feribot gidiş geliş 70 dinlenme ve mola yönünden güzel acil iş için köprü güzel 4 dkda karşıdasın, en güzeli yenikapı mudanya 130 lira gibi bişeydi 2 saatte bursadasın 26 Nisan 2018 tarihinde Mehmet Çelebi tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 26 Nisan 2018 Paylaş 26 Nisan 2018 Körfez güzergahını hiç sevmem çok fazla kamyon tır oluyor. Feribot veya köprü tercih edilmeli ben genelde köprüyü tercih ediyorum. Ama zaman varsa ve çay/ihtiyaç molası vakti gelmişse feribot tercih edilebilir. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 27 Nisan 2018 Paylaş 27 Nisan 2018 Bursanın zamazingo baglantı yolları ve hemen sol şeride geçmeye çalışan lokal sürücüleri yüzünden bırakın bayram seyran tatil gidiş dönüşlerini normal zamanda bile şehirden geçmesi "otobandan" sıkıntı oluyor. Özellikle bu yeni bağlantıya şehirden katılım olan yerler fena tıkanıyor. Umarım ek şerit ve yanaşma kontrolü ile bunu çözerler çünkü 45 dakika otobanda trafik beklemek saçma olur. 2 Yorum bağlantısı
Erdem Çağla 4 Mayıs 2018 Paylaş 4 Mayıs 2018 gözünü sevdiğimin köprüsünü devletin kendisi yapaydı da geçişi 20TL olsaydı herkes geçerken dua etseydi... Araba alıyoruz yabancıya, mazot alıyoruz yabancıya bari köprü yerli olsun. 7 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 5 Mayıs 2018 Paylaş 5 Mayıs 2018 İdo Eskihisar Topçular tek yön 55 tl, git gel 100 tl İstanbullines Eskihisar Topçular tek yön 50 tl, git gel 90 tl. İlk kez İstanbul lines kullandım idodan bi farkını görmedim. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 5 Mayıs 2018 Paylaş 5 Mayıs 2018 İstanbul Antalya arası körfez (zaten dolanma sayılmaz ama Google haritalar inatla köprüden güzergah veriyor) İstanbul İzmir olunca giderken köprü, İzmir'den dönerken İDO ile Pendik. Maalesef çok pahalı bir köprü geçişi için... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Mayıs 2018 Paylaş 5 Mayıs 2018 16 dakika önce, Ahmet İhsan Akşen yazdı: zaten dolanma sayılmaz ama Google haritalar inatla köprüden güzergah veriyor yandex te aynı, güzel reklam var Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 5 Mayıs 2018 Paylaş 5 Mayıs 2018 1 saat 15 dakikalık saçma bir güzergahı öneri olarak veriyor ama 20 dakika uzun körfez yolunu seçenek olarak vermiyorlar...Hiç geçesim gelmiyor, bile bile kaziklaniyorum hissi doğuyor [emoji35] Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Mayıs 2018 Paylaş 5 Mayıs 2018 48 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı: yandex te aynı, güzel reklam var Mesafeyi ve en açık güzergahı daima gösterir sistem. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Mayıs 2018 Paylaş 5 Mayıs 2018 yok körfezi tavsiyeye dahi koymuyor yok hükmünde Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Mayıs 2018 Paylaş 5 Mayıs 2018 (düzenlendi) Bende çıkıyor. Değirmendere'de açarsam. Şayet Karamürsel'de açarsam feribot ve köprü çıkıyor. Gebze - Gölcük 5 Mayıs 2018 tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Mayıs 2018 Paylaş 6 Mayıs 2018 lem orada açaarsan tabi çıkacak yol . antalya ya gidip açalım bakalım deneyelim Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Mayıs 2018 Paylaş 6 Mayıs 2018 İstanbula ulaşım için egede köprü, Anadolu da otoyolu verir. Ayrıca Antalya'da açınca köprüyü vereceği ne malum? Gidip deneyelim bence. Vatandaşı bilinçlendirmek lazım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Mayıs 2018 Paylaş 6 Mayıs 2018 56 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Gidip deneyelim bence. lastiklerimiz feda Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 6 Mayıs 2018 Paylaş 6 Mayıs 2018 Antalya'ya niye gidiyorsunuz vermiyor işte 1 saat 15 dakikalık saçma bir güzergahı öneri olarak veriyor ama 20 dakika uzun körfez yolunu seçenek olarak vermiyorlar...Hiç geçesim gelmiyor, bile bile kaziklaniyorum hissi doğuyor [emoji35] Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Mayıs 2018 Paylaş 6 Mayıs 2018 1 saat önce, Çağlar Bayur yazdı: lastiklerimiz feda Şortum hazır Bir saat önce, Ahmet İhsan Akşen yazdı: Antalya'ya niye gidiyorsunuz vermiyor işte Bi sus la bi sus 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts