Uğur Kamil 8 Ekim 2020 Yazar Paylaş 8 Ekim 2020 Silecek motorunu değiştirdim bugün. Sileceğin bukadar seri çalıştığını unutmuşum 5-6 aydır tam randımanlı çalışmıyordu ses yapıp zorlanarak çalışıyordu. Üzerinden çıkanda bosch'tu. Mondaj dahil 630 tl mal oldu bana. 3 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 10 Aralık 2020 Yazar Paylaş 10 Aralık 2020 Araya kaza vs girdi paylaşmayı unutmuşum. Aracın kaloriferi geçen kış sonuna doğru tam performanslı ısıtmıyordu, yaz geliyor diye önemsemiştim yazında hiç aklıma gelip bakmadım. Havalar soğuyunca hiç ısıtmayınca mecbur çözüm bulmak lazım dedim. Yaptığım araştırmalar sonucu kalorifer peteği genelde sorun yapıyormuş jettalarda, sağ ve soldakı sıcaklık yönlendirme motorlarıda arıza yapabiliyor(çalıştıklarına emin oldum) petek siparişini verdim. Peteği değiştirmek gayet basit, direksiyonun alt kısmındaki 2-3 plastik parçayı söküp rahat çalışma alanı yarattıktan sonra peteğin bağlantılarını çıkartınca peteği çıkartmak gayet basit. Toplam işlet 1 saat civarı sürdü. Araç sürekli antifirizli kullanıldığı halde ve geçen sene antifirizi yenilememe rağmen peteğin içerisinden baya bir çamur tarzı tortular çıktı. 5 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 21 Aralık 2020 Yazar Paylaş 21 Aralık 2020 Kışlıklara geçiş yaptım. Bu 3. kışımız bakalım performans kaybı varmı lastiklerde, 2 kış hiç üzmediler beni. Geçen kıştan bir kare. 2 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 21 Aralık 2020 Paylaş 21 Aralık 2020 Uğur Kamil yazdı: Bi an bu sene sandım Neresiymiş diye soracaktım. Ankara'da yaşıyorum "kar"ı artık fotoğraflarda görünüyoruz Yorum bağlantısı
Burak Uzel 21 Aralık 2020 Paylaş 21 Aralık 2020 Araya kaza vs girdi paylaşmayı unutmuşum. Aracın kaloriferi geçen kış sonuna doğru tam performanslı ısıtmıyordu, yaz geliyor diye önemsemiştim yazında hiç aklıma gelip bakmadım. Havalar soğuyunca hiç ısıtmayınca mecbur çözüm bulmak lazım dedim. Yaptığım araştırmalar sonucu kalorifer peteği genelde sorun yapıyormuş jettalarda, sağ ve soldakı sıcaklık yönlendirme motorlarıda arıza yapabiliyor(çalıştıklarına emin oldum) petek siparişini verdim. Peteği değiştirmek gayet basit, direksiyonun alt kısmındaki 2-3 plastik parçayı söküp rahat çalışma alanı yarattıktan sonra peteğin bağlantılarını çıkartınca peteği çıkartmak gayet basit. Toplam işlet 1 saat civarı sürdü. Araç sürekli antifirizli kullanıldığı halde ve geçen sene antifirizi yenilememe rağmen peteğin içerisinden baya bir çamur tarzı tortular çıktı. Peteği temizlemek iş görmez miydi? Yenisiyle değiştirdiniz sanırım. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 21 Aralık 2020 Paylaş 21 Aralık 2020 Uğur Kamil yazdı: Araç sürekli antifirizli kullanıldığı halde ve geçen sene antifirizi yenilememe rağmen peteğin içerisinden baya bir çamur tarzı tortular çıktı Hep içine atmış garibim Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 21 Aralık 2020 Yazar Paylaş 21 Aralık 2020 Burak Uzel yazdı: Peteği temizlemek iş görmez miydi? Yenisiyle değiştirdiniz sanırım. Peteğin kanalları çok ince. Temizletenler genelde memnun kalmıyor kısa sürede sorun yaşayanlar çok. 200 tllik bir parça olduğu içinde uğraşmaya değmez dedim. Orjinalide duruyor temizledim. Alptuğ Özcan yazdı: Bi an bu sene sandım Neresiymiş diye soracaktım. Ankara'da yaşıyorum "kar"ı artık fotoğraflarda görünüyoruz Yaylalarda buna yakın kar var buralarda. Yarın aydere gitmeyi düşünüyorum. Çarşamba perşembe kar diyor ama o gün çalışıyorum yarın akşam üzeri belki yağar bir şansımı deniyim dedim 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 20 Mart 2021 Yazar Paylaş 20 Mart 2021 Evet nerde kalmıştık ? Jettayı satıp Tiguana geçme düşüncem vardı(bu aylarda) Satmaktan vaz geçtim 3-4 yıl daha birlikteyiz gibi görünüyor. Satma kararından vaz geçer geçmez b8 passat farı tasarımlı yeni far siparişi verdim hemen. 😀 Uzunlarda kendinden led var(tek başına yetersiz, mercekteki uzunlara yardımcı amaçlı) kısalar h7 mercek(uzun kısa özellikli) 360 led kullandım. Kayar sinyal led gündüz farı vs vs. İlerleyen günlerde detaylı resim ve video eklerim. Dün montajını yaptım, farlar ayarsızdı gece aydınlatma performansını test edemedim, bugün ayarlarını yaptım. Şimdilik güzel görünüyor akşam test edicem bakalım. 11 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Mart 2021 Paylaş 20 Mart 2021 Panjurla müthiş uyumlu olmuş. Maşallah. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 20 Mart 2021 Paylaş 20 Mart 2021 Evet nerde kalmıştık ? Jettayı satıp Tiguana geçme düşüncem vardı(bu aylarda) Satmaktan vaz geçtim 3-4 yıl daha birlikteyiz gibi görünüyor. Satma kararından vaz geçer geçmez b8 passat farı tasarımlı yeni far siparişi verdim hemen. [emoji3] Uzunlarda kendinden led var(tek başına yetersiz, mercekteki uzunlara yardımcı amaçlı) kısalar h7 mercek(uzun kısa özellikli) 360 led kullandım. Kayar sinyal led gündüz farı vs vs. İlerleyen günlerde detaylı resim ve video eklerim. Dün montajını yaptım, farlar ayarsızdı gece aydınlatma performansını test edemedim, bugün ayarlarını yaptım. Şimdilik güzel görünüyor akşam test edicem bakalım. Golf 7 için olanı var mı bununNefis olmuş [emoji3478] 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 20 Mart 2021 Yazar Paylaş 20 Mart 2021 Mert Yeldan yazdı: Golf 7 için olanı var mı bunun Nefis olmuş Araştırmak lazım. Hiç denk gelmedim, kendi aracımın aksesuarlarını takıp ediyorum daha çok. Jetta için oldukça fazla model var. Yorum bağlantısı
Onur Çelebi 20 Mart 2021 Paylaş 20 Mart 2021 Çok yakışmış, harika durmuş güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 20 Mart 2021 Paylaş 20 Mart 2021 Görsel okey. İşlev nasıl Önemli olan boyu. Işık boyu yani [emoji23] Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 20 Mart 2021 Yazar Paylaş 20 Mart 2021 Servet Aydın yazdı: Görsel okey. İşlev nasıl İşlevini deneyip görücez Servet abi. Gündüz farı, park, kayar sinyal vs gayet güzel. Aydınlatma performansına bakıcam. (ayarlarını bugün yaptım, dün sağ taraf dağları aydınlatıyordu) 😀 Bundan önce aliexpressten aldığım mercekleri takmıştım fara(h1 ledli) leddenmi yoksa merceklerdenmi bilemem ama dün akşamki sürüşte bir tık zayıf geldi aydınlatma performansı ama farlar aşırı ayarsızdı. Birde eski farlarımda cift uzun vardı, bununda 2 uzunu var ama 2. kısımda kendinden ledli(yeni nesil araçlardaki gibi) o pek bir aydınlatma sağlamıyor daha çok sellektörde güzel bir etki yaratıyor. 2 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 20 Mart 2021 Yazar Paylaş 20 Mart 2021 Servet Aydın yazdı: Rakam nedir 2950 tl grubun anlaşmalı firmasından aldım. Malum sitelerde birazdaha pahalı. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Mart 2021 Paylaş 20 Mart 2021 İşlevini deneyip görücez Servet abi. Gündüz farı, park, kayar sinyal vs gayet güzel. Aydınlatma performansına bakıcam. (ayarlarını bugün yaptım, dün sağ taraf dağları aydınlatıyordu) [emoji3] Bundan önce aliexpressten aldığım mercekleri takmıştım fara(h1 ledli) leddenmi yoksa merceklerdenmi bilemem ama dün akşamki sürüşte bir tık zayıf geldi aydınlatma performansı ama farlar aşırı ayarsızdı. Birde eski farlarımda cift uzun vardı, bununda 2 uzunu var ama 2. kısımda kendinden ledli(yeni nesil araçlardaki gibi) o pek bir aydınlatma sağlamıyor daha çok sellektörde güzel bir etki yaratıyor.H7 xenonla halojenle sırayla dene. Yorum bağlantısı
Aydın Sert 22 Mart 2021 Paylaş 22 Mart 2021 Çok yakışmış Uğur. Gece görsellerini çok merak ediyorum Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 22 Mart 2021 Yazar Paylaş 22 Mart 2021 Aydın Sert yazdı: Çok yakışmış Uğur. Gece görsellerini çok merak ediyorum Teşekkür ederim, havalar yağmurlu bu ara akşamları. Yağmurdada tam performans sergileyemiyor ve resimler güzel çıkmıyor. Normal hava şartlarını bekliyceğiz artık. Şuanlık ilk izlenimlerim, yağmurlu ve ıslak yokda: Kısa farlar gayet yeterli, eski farlarımdan çok bir farkı yok gibi, orjinal farlarından daha güzel bir ışık dağılımı var. Uzun farlar uzaklık mesafesi ve geniş alan olarak gayet iyi ama parlaklığı bir tık zayıf ama yetersiz seviyede değil. Daha doğrusu benim eski farlarımda çift mercek uzun led kullanıyordum onunla kıyaslayınca zayıf kaldı uzunlar. Orjınal farlarıyla ve halojen lamba ile kıyaslarsam çok ciddi bir fark yok parlaklık konusunda ve yeni farların ışık dağılımı orjinal fardan daha iyi. Kuru hava performansını göremedim henüz. 2 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 23 Mart 2021 Yazar Paylaş 23 Mart 2021 Ali Darbaz yazdı: Hayırlı olsun, umarım çalınmaz. Ali abi buralarda Allaha şükür o tür, durumlar yok ve leon gibi basit çıkmıyor bu farlar. Kaput açılmadan sökülmesi imkansız, 2 ayağını kırsa bile üsten 2 vida direk fara giriyor(ayak değil yani) 😀 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 23 Mart 2021 Yazar Paylaş 23 Mart 2021 Güncel resimlerimiz ve video https://www.youtube.com/watch?v=ewlLK-gH1lM 2 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts