Önder Özcan 29 Haziran 2021 Paylaş 29 Haziran 2021 İlkay BAŞARAN yazdı: Aşiret kasa passatı almamışlar site otoparkına. Kendini zincirlemiş janta bağırıyordu. Misafirim o bırakın dedim de girdi içeri Kumsaldan fotoğraf atan homeless diye seni kastetmiştim ben 😅 Ama onun da pek farkı yok, kendi yatağında yattığı gün sayısı, yatmadığından azdır. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 29 Haziran 2021 Paylaş 29 Haziran 2021 Önder Özcan yazdı: Kumsaldan fotoğraf atan homeless diye seni kastetmiştim ben 😅 Ama onun da pek farkı yok, kendi yatağında yattığı gün sayısı, yatmadığından azdır. Onu anladım. Homeless zannettiğin adamın otoparkına passat almıyorlar kalanını sen hesapla ☠️ 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 29 Haziran 2021 Yazar Paylaş 29 Haziran 2021 Arızalı eksik organlı homelessleriniz değerinde satın alınır. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Haziran 2021 Paylaş 29 Haziran 2021 Arızalı eksik organlı homelessleriniz değerinde satın alınır.450bin taptaze böbrek Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 29 Haziran 2021 Paylaş 29 Haziran 2021 Ben de ipin ucunu epey kaçırdım ve artık 3 basamaklı sayıları gördüm. Kendimi motive edebilirsem su orucuna başlamayı düşünüyorum. Özellikle hücrelerin bu süreç içinde kendini yenilemesi ve beden temizliği, var olan hastalıkların iyileşmesi kilo vermekten daha çok ilgimi çekiyor. Tabi buna elverişli bir sağlık (kalp, tansiyon) sorununun olmaması gerekiyor. İlk denememi 3 gün yapmayı düşünüyorum. 3 gün sadece su. Yemek yok. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 29 Haziran 2021 Yazar Paylaş 29 Haziran 2021 Servet Aydın yazdı: 450bin taptaze böbrek 35 bine satıyorlar. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Haziran 2021 Paylaş 29 Haziran 2021 50 yaş ve üzeri forum üyelerinin böbrek dalakları uygun fiyata alınır Beni ilgilendirmeyen yaş grubu 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 29 Haziran 2021 Paylaş 29 Haziran 2021 Servet Aydın yazdı: Beni ilgilendirmeyen yaş grubu Hangi cinste? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Aralık 2021 Paylaş 28 Aralık 2021 şekerparede püf noktasını öğrendim, limon tuzu imiş, tavsiye olunur 2 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 28 Aralık 2021 Paylaş 28 Aralık 2021 Çağlar Bayur yazdı: şekerparede püf noktasını öğrendim, limon tuzu imiş, tavsiye olunur Limon tuzu koyarsak istediğimiz kadar yiyebilir miyiz ona göre bi şi deneyeceğim Abi. 😋 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Aralık 2021 Paylaş 28 Aralık 2021 Serkan Karadağ yazdı: Limon tuzu koyarsak istediğimiz kadar yiyebilir miyiz ona göre bi şi deneyeceğim Abi. 😋 biri beni tutsun tepsi bitiyor Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 28 Aralık 2021 Paylaş 28 Aralık 2021 kaç yıldır 70e sabitlenmiştin geçen tartıldım 68e düşmüşüm, kemeri biraz gevşetme zamanım gelmiş 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 28 Aralık 2021 Paylaş 28 Aralık 2021 35 yaşıma kadar kilo sorunum olacağını düşünmezdim. Hatta arpa suyunu çok içerdik de '' göbek yapar dikkat et '' derlerdi. Evet o göbek oldu ve gitmiyor yürümeyi artırayım bakalım biraz etki olacak m Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 28 Aralık 2021 Paylaş 28 Aralık 2021 Ben şu gıcık olunacak tiplerdenim. Yiyom yiyom alamıyom. Ama bunun altında sanırım glüten hassasiyeti ve laktoz intoleransı yatıyor. Yani işler sandığınız gibi güzel değil bizlerde. Ekmeksiz de bi yere kadar.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts