Mustafa Yanar 30 Mart 2018 Paylaş 30 Mart 2018 http://m.ensonhaber.com/kaliforniyadaki-wolkswagen-mezarligi.html Paylaşılmışsa açmayın teşekkürler 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Mart 2018 Paylaş 30 Mart 2018 nesi mezarlık onu anlamadım haberde yazı göremedim? Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 30 Mart 2018 Paylaş 30 Mart 2018 Çağlar Bayur yazdı: nesi mezarlık onu anlamadım haberde yazı göremedim? Genişlet Mobil linki verilmiş. Bilgisayar linki : http://www.ensonhaber.com/toyota-avensis-yollara-veda-ediyor.html Konu : Emisyon ölçümündeki hile nedeniyle ABD'de geri çağrılan Volkswagen'in dizel araçları, Kaliforniya'daki çölde bulunan bir oto mezarlığında bekletiliyor. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Mart 2018 Paylaş 30 Mart 2018 teşekkürler linke ulaştım yine anlamadım ben yahu toplatılmış denenler müşteirden geri alınmış olmalı ama bunlar sıfır? Ginivan, "Buralarda geçici olarak depoladığımız araçların, uzun vadeli kalitelerini rutin bir şekilde kontrol ediyoruz. Böylece düzenleyici kurumlar onay verdiklerinde yeniden satışa sunabileceğiz" dedi. demişse bunlar sıfırken çöle kondu, onay gelince sıfır diye nasıl satacaklar acaba 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 30 Mart 2018 Yazar Paylaş 30 Mart 2018 Türkiye'de sıfır diye satsa kapış kapış gider.Gemiye bindir sata sata git. 4 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Mart 2018 Paylaş 30 Mart 2018 çölde askeri hammırlar bile tozdan dolayı arıza yapıyor, bunlar bitmiştir o toz dumanda 1 Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 30 Mart 2018 Paylaş 30 Mart 2018 Emisyon üçkağıdı ile bütün Dünya'ya mal satan almanlar tozunda bir çaresini bulup yeniden piyasaya sürerler... 1 1 Yorum bağlantısı
Tahir Ak 30 Mart 2018 Paylaş 30 Mart 2018 sahibinden satılık çıtır yazılımlı wv passat/golf 2016Not: nevada dan getirilmiştir artık d****ş çıkışlıdır. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Mart 2018 Paylaş 30 Mart 2018 Çağlar Bayur yazdı: çölde askeri hammırlar bile tozdan dolayı arıza yapıyor, bunlar bitmiştir o toz dumanda Genişlet Çölün nemsiz havasından ötürü en iyi açıkhava saklanma yeridir. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Mart 2018 Paylaş 30 Mart 2018 Sani Gerşon yazdı: Çölün nemsiz havasından ötürü en iyi açıkhava saklanma yeridir. Genişlet esnafffff 1 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ak 30 Mart 2018 Paylaş 30 Mart 2018 (düzenlendi) TR de İlgili markanın fanları, ''amaaan olsun canım nolacak'' diyip almaya devam ederler. Akıl sır ermiyor. 30 Mart 2018 tarihinde Zafer Ak tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 30 Mart 2018 Yazar Paylaş 30 Mart 2018 (düzenlendi) Bir ford mezarlığı bulamadık.çıkmaları bile uçuk. 30 Mart 2018 tarihinde Mustafa Yanar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 30 Mart 2018 Paylaş 30 Mart 2018 Satılır matılır diyorsunuz da TR de herkes DPF iptali diye birbiriyle yarışıyor... Markanın fanları yok, normal seçilip alınan bir araç. Makarna gibi. Uygun, lezzetli alıyorsun. Fan değil olay. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Mart 2018 Paylaş 30 Mart 2018 Mehmet Göktürk yazdı: Satılır matılır diyorsunuz da TR de herkes DPF iptali diye birbiriyle yarışıyor... Markanın fanları yok, normal seçilip alınan bir araç. Makarna gibi. Uygun, lezzetli alıyorsun. Fan değil olay. Hocam, dpfyi üretici var deyip içini boş satması ile, dpf li aracı ıptal ettirmek bambaşka şeyler. Birisini nitelikli dolandırıcılık, öteki gelecegi düşünmeyen düşüncesiz tekil kullanıcıDpf sadede örnek idi. işin aslını bilmeyen yokturBöyle bır firmanin kapısından dahi geçilmemesi gerekir. 7 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 31 Mart 2018 Paylaş 31 Mart 2018 Bu araçları Türkiye 'ye getirsin Doğuş, fazla değil sıfır muadilinden 5 kağıt aşağı versin (km sıfırsa belki de kendilerini ona da yazılım yazar) bir de iyi niyet garantisi... Peynir ekmek... 5 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 31 Mart 2018 Paylaş 31 Mart 2018 Mehmet Göktürk yazdı: Markanın fanları yok, normal seçilip alınan bir araç. Makarna gibi. Uygun, lezzetli alıyorsun. Fan değil olay. Genişlet Bir konu açabilirim istersen hocam.. Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 31 Mart 2018 Paylaş 31 Mart 2018 Gökhan Albayrak yazdı: Bu araçları Türkiye 'ye getirsin Doğuş, fazla değil sıfır muadilinden 5 kağıt aşağı versin (km sıfırsa belki de kendilerini ona da yazılım yazar) bir de iyi niyet garantisi... Peynir ekmek... Genişlet hertürlü giderr Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 31 Mart 2018 Paylaş 31 Mart 2018 Amerika'da biraz farklı galiba ama Avrupa'da sadece yazılımla işi çözüyorlardı. Getirsinler, bir yazılımla tekrar satarlar. Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 31 Mart 2018 Paylaş 31 Mart 2018 Amerikanın çöllerinde daha neler vardır kim bilir.. Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 31 Mart 2018 Paylaş 31 Mart 2018 İngilizler de tazminat istiyorlar. http://www.otohaber.com.tr/haberler/2018/03/28/ingilizler-volkswagene-savas-acti Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 31 Mart 2018 Paylaş 31 Mart 2018 Emisyona göre vergi alan her ülkenin hakkı. Nitelikli dolandırıcılık. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 31 Mart 2018 Paylaş 31 Mart 2018 Mahmut Yıldız yazdı: Amerika'da biraz farklı galiba ama Avrupa'da sadece yazılımla işi çözüyorlardı. Getirsinler, bir yazılımla tekrar satarlar. Genişlet Avrupalılar düşük beygire razı oluyorlar. Amerikalılar istemiyor ve iade hakkı tanındı yanlış bilmiyorsam.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts