Yılmaz Çaparkaya 29 Mart 2018 Paylaş 29 Mart 2018 (düzenlendi) Arkadaşlar aranıza yeni katıldım ama üye olmadan da takip ediyordum. 2006 ford mondeo ghia TDCİ arabam var. Ön cam yan direk çıtası olarak geçen 2 sert plastik parçaya servis 280 TL/adet, özel yedek parçacı 210 TL/ adet fiyat verdi. Daha evvel okuduğum yorumlarda genelde bu parçada gevreme ve dökülme hep oluyormuş. Yalnız bazı arkadaşlar 2005 VW passat ön cam yan fitili diye geçen parçanın az bir traşlama ile mondeoda ki yerine olduğunu yazdı. Gerçekten dış görünüş ve görünen kısmın ölçüleri tutuyor. Ancak yerine oturup oturmayacağını kestiremedim. Gerçekten bu uygulamayı yapan bir mondeo daş varsa bilgi verirse sevinirim. Zira passatın aynı parçası 85 TL/ adet internet sitesinde, parçacıda ne kadardır araştırmadım. 12 Temmuz 2018 tarihinde Harun Kocaçalışkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Mart 2018 Paylaş 29 Mart 2018 Mondeo 280 Passat 85 lira iyiymiş. Otosan marsta falan ürettiriyor galiba parçaları. Bir çok parça fiyatı bu şekilde. Bunlar yüzünden çıkmacılarla ahbap, kırık kopuk parçaları tamirde usta olduk. Passat parçasını uydurduklarını duymuştum. Yerine tam oturmaz ise silikonla sabitlersiniz. Bence alın ve deneyin. 2 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 29 Mart 2018 Paylaş 29 Mart 2018 B6 passat oluyor diyorlar.Ama denemek lazim. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 30 Mart 2018 Paylaş 30 Mart 2018 (düzenlendi) 13 saat önce, Yılmaz Çaparkaya yazdı: Arkadaşlar aranıza yeni katıldım ama üye olmadan da takip ediyordum. 2006 ford mondeo ghia TDCİ arabam var. Ön cam yan direk çıtası olarak geçen 2 sert plastik parçaya servis 280 TL/adet, özel yedek parçacı 210 TL/ adet fiyat verdi. Daha evvel okuduğum yorumlarda genelde bu parçada gevreme ve dökülme hep oluyormuş. Yalnız bazı arkadaşlar 2005 VW passat ön cam yan fitili diye geçen parçanın az bir traşlama ile mondeoda ki yerine olduğunu yazdı. Gerçekten dış görünüş ve görünen kısmın ölçüleri tutuyor. Ancak yerine oturup oturmayacağını kestiremedim. Gerçekten bu uygulamayı yapan bir mondeo daş varsa bilgi verirse sevinirim. Zira passatın aynı parçası 85 TL/ adet internet sitesinde, parçacıda ne kadardır araştırmadım. Maalesef pahalı bir parça, ben passat için olanı almıştım. Eve geldiğimde yoktu yerinde, iyi ki eskisini atmamışım.. Parça fiyatının pahalı olmasının Otosanla falan alakası yok, Passatın cam çıtası ucuzdur ama motor parçasında bir yazarlar aklınız durur.. ürün kendi yerinde bile pahalı. Aşağıda linklerini veriyorum, geldisi gittisi uğraşmaya değmez. https://www.fordpartsuk.com/rh-windscreen-moulding-1966 https://www.ebay.co.uk/itm/FORD-MONDEO-2000-2007-WINDSCREEN-RUBBER-RIGHT-OUTER-MOULDING/112803990134?fits=Car+Make%3AFord|Model%3AMondeo&epid=2158331903&hash=item1a43a44a76:g:4CEAAOSwNmVafGXR 30 Mart 2018 tarihinde Serkan Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yılmaz Çaparkaya 30 Mart 2018 Yazar Paylaş 30 Mart 2018 15 saat önce, Yılmaz Çaparkaya yazdı: Arkadaşlar aranıza yeni katıldım ama üye olmadan da takip ediyordum. 2006 ford mondeo ghia TDCİ arabam var. Ön cam yan direk çıtası olarak geçen 2 sert plastik parçaya servis 280 TL/adet, özel yedek parçacı 210 TL/ adet fiyat verdi. Daha evvel okuduğum yorumlarda genelde bu parçada gevreme ve dökülme hep oluyormuş. Yalnız bazı arkadaşlar 2005 VW passat ön cam yan fitili diye geçen parçanın az bir traşlama ile mondeoda ki yerine olduğunu yazdı. Gerçekten dış görünüş ve görünen kısmın ölçüleri tutuyor. Ancak yerine oturup oturmayacağını kestiremedim. Gerçekten bu uygulamayı yapan bir mondeo daş varsa bilgi verirse sevinirim. Zira passatın aynı parçası 85 TL/ adet internet sitesinde, parçacıda ne kadardır araştırmadım. Serkan kardeşim teşekkürler 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 30 Mart 2018 Paylaş 30 Mart 2018 Zamanında ta Almanya'dan getirmiştik. Gereksiz pahalı. Ya tanıdık ile öyle yapacaksınız yada Passat çıtası takacaksiniz Yorum bağlantısı
Kemal Çakmak 3 Mayıs 2018 Paylaş 3 Mayıs 2018 Yılmaz Bey, Aynı dert benim araçta da var. Ford parçacı tanesine 180 tl dedi bana da. Bu çıtaları ebay ın İngiltere sitesinde buldum fiyat da çok uygun ama gel gör ki Türkiye ye gönderim yapamıyorlar. Ödemeyi de kredi kartı ile yapamıyorsunuz, paypal ile oluyormuş bu da ülkemizde tanınmıyor ne yazıkki. Baktım olmuyor Almanya da yaşayan bir akrabaya rica ettim o ebay dan sipariş verip getirecek bana. Yurt dışında yaşayan tanıdığınız varsa bu yolla çözebilirsiniz sorunu. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 4 Mayıs 2018 Paylaş 4 Mayıs 2018 On 30.03.2018 at 09:17, Serkan Toker yazdı: Maalesef pahalı bir parça, ben passat için olanı almıştım. Eve geldiğimde yoktu yerinde, iyi ki eskisini atmamışım.. Parça fiyatının pahalı olmasının Otosanla falan alakası yok, Passatın cam çıtası ucuzdur ama motor parçasında bir yazarlar aklınız durur.. ürün kendi yerinde bile pahalı. Aşağıda linklerini veriyorum, geldisi gittisi uğraşmaya değmez. https://www.fordpartsuk.com/rh-windscreen-moulding-1966 https://www.ebay.co.uk/itm/FORD-MONDEO-2000-2007-WINDSCREEN-RUBBER-RIGHT-OUTER-MOULDING/112803990134?fits=Car+Make%3AFord|Model%3AMondeo&epid=2158331903&hash=item1a43a44a76:g:4CEAAOSwNmVafGXR Passat çıtasını nasıl taktın Abi? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 4 Mayıs 2018 Paylaş 4 Mayıs 2018 Bir saat önce, Tamer Topaç yazdı: Passat çıtasını nasıl taktın Abi? Düzgün oturmadı, tutar dedim ama uçmuş gitmiş. Farketmedim.. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 4 Mayıs 2018 Paylaş 4 Mayıs 2018 10 dakika önce, Serkan Toker yazdı: Düzgün oturmadı, tutar dedim ama uçmuş gitmiş. Farketmedim.. O zaman maceraya gerek yok. Kırık devam ya da, parayı basıcaz. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Mayıs 2018 Paylaş 4 Mayıs 2018 Bu tür parçaları bulur bulmaz alın... Çünkü Otosan getirmiyor, diğer tedarikçiler de getirmez ise parça bulamazsınız.. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 4 Mayıs 2018 Paylaş 4 Mayıs 2018 38 dakika önce, Tamer Topaç yazdı: O zaman maceraya gerek yok. Kırık devam ya da, parayı basıcaz. Temmuz ortasına kadar bulamazsak haberleşelim. Bizim Yıldız sanayide bir araba var mk3, adam focus 3 cam çıtasından yapmış gayet güzel duruyordu. Değerlendirelim.. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 4 Mayıs 2018 Paylaş 4 Mayıs 2018 2 saat önce, Serkan Toker yazdı: Temmuz ortasına kadar bulamazsak haberleşelim. Bizim Yıldız sanayide bir araba var mk3, adam focus 3 cam çıtasından yapmış gayet güzel duruyordu. Değerlendirelim.. Konuyu takibe alıyoruz 1 Yorum bağlantısı
Ali Osman Şimşek 6 Mayıs 2018 Paylaş 6 Mayıs 2018 Çıtaların takıldıktan sonra foto eklerseniz sevinirim bende takipteyim Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 7 Mayıs 2018 Paylaş 7 Mayıs 2018 On 04.05.2018 at 12:39, Serkan Toker yazdı: Temmuz ortasına kadar bulamazsak haberleşelim. Bizim Yıldız sanayide bir araba var mk3, adam focus 3 cam çıtasından yapmış gayet güzel duruyordu. Değerlendirelim.. Abi, ikisinin arasında 10 TL. fiyat farkı var. 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 10 Mayıs 2018 Paylaş 10 Mayıs 2018 Bu cam çıtalarından isteyen varsa bana bilgi versin. Sağ Sol takım olarak tek tek satılık değil. Fiyat belli değil ama tahminim 250 TL takım olarak orjinal FORD. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 10 Mayıs 2018 Paylaş 10 Mayıs 2018 2 saat önce, Harun Kocaçalışkan yazdı: Bu cam çıtalarından isteyen varsa bana bilgi versin. Sağ Sol takım olarak tek tek satılık değil. Fiyat belli değil ama tahminim 250 TL takım olarak orjinal FORD. Mesaj attım. Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 22 Mayıs 2018 Paylaş 22 Mayıs 2018 Elimde 1-2 takım daha kaldı isteyen varsa ulaşsın. 230 tl takım fiyatı sağ sol sıfır orjinal ford. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Mayıs 2018 Paylaş 22 Mayıs 2018 50 dakika önce, Tamer Topaç yazdı: Ben aldım. Alın kaçırmayın. cam çıtasına naaptın yahu ben daha görmedim bile o parçayı 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 22 Mayıs 2018 Paylaş 22 Mayıs 2018 5 saat önce, Çağlar Bayur yazdı: cam çıtasına naaptın yahu ben daha görmedim bile o parçayı Ön sağ koltukda duruyor @Osman Dumanlı Abi takacaktı. Ama çok işi var. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 22 Mayıs 2018 Paylaş 22 Mayıs 2018 Alt ve üst ucuna birazcık siyah silikon sık bence, kıymetli parça.. Yorum bağlantısı
Uluhan Uygun 23 Mayıs 2018 Paylaş 23 Mayıs 2018 Merhaba, Benim çıtalarda bitik durumda dokunduğum yer elimde kalıyor. Siyah silikon sıksak çıta yerine çok mu kötü olur? Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 23 Mayıs 2018 Paylaş 23 Mayıs 2018 11 saat önce, Serkan Toker yazdı: Alt ve üst ucuna birazcık siyah silikon sık bence, kıymetli parça.. Yeni takılacak olanlara mı Abi? Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 23 Mayıs 2018 Paylaş 23 Mayıs 2018 5 dakika önce, Tamer Topaç yazdı: Yeni takılacak olanlara mı Abi? Söküp çalmasınlar diye 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts