Ersen Tapan 30 Mart 2018 Paylaş 30 Mart 2018 2 dakika önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: Bi ilaç lazım banada size özelden pm atabilirmiyim Böyle birşey mi [emoji41] 1 5 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 31 Mart 2018 Paylaş 31 Mart 2018 17 saat önce, Ersen Tapan yazdı: Böyle birşey mi Hep bir arakadaşa lazım olan, ama o arkadaşa hiç ulaşmayan ilaç cinsi... 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 31 Mart 2018 Paylaş 31 Mart 2018 22 dakika önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: Hep bir arakadaşa lazım olan, ama o arkadaşa hiç ulaşmayan ilaç cinsi... Hani senin benden istediğin mi Bankacıyla beraber istemiştiniz, toptan ucuza gelir diye 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 31 Mart 2018 Paylaş 31 Mart 2018 Önder Abi ek iş yapıyor, hemde eczane dalında. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 31 Mart 2018 Paylaş 31 Mart 2018 (düzenlendi) 3 dakika önce, Selçuk Bakış yazdı: Önder Abi ek iş yapıyor, hemde eczane dalında. Kelin ilacı olsa başına sürer Konu başka yerlere gitmesin lütfen hem ceza almayalım hemde bayan arkadaşları rahatsız etmeyelim, İlaçdan kasıt saç dökülmesi için bişiler varmı onu öğrenmek başka bişi deel... 31 Mart 2018 tarihinde Hasan Karabekiroglu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 31 Mart 2018 Paylaş 31 Mart 2018 15 dakika önce, Selçuk Bakış yazdı: Önder Abi ek iş yapıyor, hemde eczane dalında. Yok, ek iş değil. Petrolcüyle bankacı, Ersen'den alamamışlar reçetesiz. Benden ricacı oldular. Tahtakale bizden soruluyor ya, tezgahtan 12 dakika önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: Kelin ilacı olsa başına sürer Kel derken ? Saç ilacı tabi, herkes ne sandı ki? 1 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 31 Mart 2018 Paylaş 31 Mart 2018 Gastrit, reflü ve duodenit var bende. Bisküvi olarak sadece petibör yiyebiliyorum ara öğün olarak o da çok olmayacak. Arkadaşlar kefir tavsiye etmiş. Kefir iyi güzel hoş da, reflüyü iyi gelmiyor. Ben gastrit için içtim tavsiye ile. Bağırsak için iyi olsa da reflüyü çok iyi gelmiyor. Ama arada yine de içiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ak 31 Mart 2018 Paylaş 31 Mart 2018 Ülker Pötibör (çocukluk alışkanlığı), Cicibebe (çocukluk alışkanlığı) yavan veya süt ile, Biskrem ekstra, Biskrem, Burçak klasik, Burçak yulaflı, Burçak kurabi (serisi) Tutku, Probis, Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 31 Mart 2018 Paylaş 31 Mart 2018 1 saat önce, Çağlar Bayur yazdı: kefir maya lı değil mi? Mayali. Mayasi patlamis misir seklinde bir suru yararli bakteri ve maya iceriyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts