Mert Yeldan 29 Mart 2018 Paylaş 29 Mart 2018 Ohooho kaynanası ile tartışıp gelen bile var. En komiği ise karısı kocasını domestos ile yıkıyormuş. Ona şikayete gelmişti [emoji23][emoji23] 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 29 Mart 2018 Paylaş 29 Mart 2018 Zaten üzerine basarak belirtilmiş, orası özel otoparkmış. Sahibi istediği tarifeyi asabilir, isteyen girer. Metrobüs tam adliyenin önünde duruyor, 1-2 durak öncesi veya sonrasına araç bırakılıp metrobüsle gidilebilir. İlla araçla gidicem diyenler bazı şeyleri göze alıp gidiyor- gitmeli. O müessesenin kirası kimbilir kaç liradır ayrıca. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 29 Mart 2018 Paylaş 29 Mart 2018 Günde 50 bin kişinin geldiği yere en az 1000 araç gelir. Her ne kadar duruşma saati ifade saati net olarak baştan söylensede yarım saat rötar iyi 1 saat rötar olur kabul edilir. Dolayısıyla gelenin günün yarısını geçirdiği yerde otopark ücretsiz ya da cüzi bir meblağ olsa güvenliği sağlamak na mümkün hale geliyorBir de 696 sayılı kanun hükmünde kararname ile Güvenlik hizmet alımı kaldırıldı için güvenliği sağlamak daha da imkansızlaşıyorDolayısıyla kazın ayağı Göründüğü gibi değil Zaten üzerine basarak belirtilmiş, orası özel otoparkmış. Sahibi istediği tarifeyi asabilir, isteyen girer. Metrobüs tam adliyenin önünde duruyor, 1-2 durak öncesi veya sonrasına araç bırakılıp metrobüsle gidilebilir. İlla araçla gidicem diyenler bazı şeyleri göze alıp gidiyor- gitmeli. O müessesenin kirası kimbilir kaç liradır ayrıca.Çağlayan Adliyesinin hemen 400 metre mesafede 8 metre² fotokopi dükkanı sekiz ya da 10.000 TL kira ödüyor 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 29 Mart 2018 Paylaş 29 Mart 2018 15 dakika önce, Mert Yeldan yazdı: Günde 50 bin kişinin geldiği yere en az 1000 araç gelir. Her ne kadar duruşma saati ifade saati net olarak baştan söylensede yarım saat rötar iyi 1 saat rötar olur kabul edilir. Dolayısıyla gelenin günün yarısını geçirdiği yerde otopark ücretsiz ya da cüzi bir meblağ olsa güvenliği sağlamak na mümkün hale geliyor Bir de 696 sayılı kanun hükmünde kararname ile Güvenlik hizmet alımı kaldırıldı için güvenliği sağlamak daha da imkansızlaşıyor Dolayısıyla kazın ayağı Göründüğü gibi değil Çağlayan Adliyesinin hemen 400 metre mesafede 8 metre² fotokopi dükkanı sekiz ya da 10.000 TL kira ödüyor Duyuyor musun sayın @Serkan Toker. Cennette yaşıyorsunuz, şikayet falan etmeyin hiç. F35 in sığmayacağı kadar yerin kirasına dikkatini çekerim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Nisan 2018 Paylaş 15 Nisan 2018 Aylık 50 lira veriyorum ben. [emoji15] Yorum bağlantısı
Ali Gök 16 Nisan 2018 Paylaş 16 Nisan 2018 9 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Aylık 50 lira veriyorum ben. aylık 50 mi Yorum bağlantısı
Önder Özcan 16 Nisan 2018 Paylaş 16 Nisan 2018 İspark katlı otopark var, 12 saat ya16 ya 18 tl. Arabayla gelmediğimden tam bilemiyorum Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 16 Nisan 2018 Paylaş 16 Nisan 2018 Fakirlerin başvurusu kabul oluyor mu yoksa ek-1 olarak otopark fişini mi ekliyoruz? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts