Bülent Tarakçı 14 Ocak 2019 Paylaş 14 Ocak 2019 Bir saat önce, Mehmet Göktürk yazdı: Ama unuttuğumuz birşey var. Orda ülkeye güvendiğin için para problemi öne çıkmaz. Burda gelecek kaygısı var. O nedenle sürekli "daha çok" kazanacağım diye tırmalıyorsun. Orda öyle değil. "Gelecek kaygısı" can alıcı nokta. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Ocak 2019 Paylaş 14 Ocak 2019 evet o çok önemli. bunu farklı kişilerle de konuştuk mutabıkız. 1000 dolar alsan bile sıkıntın yok. yürüyor. 2 Yorum bağlantısı
Bülent Tarakçı 14 Ocak 2019 Paylaş 14 Ocak 2019 Mehmet hocam bu arada; Linki ni verdiğiniz radyo nun ( http://radyo.yeditepe.net ) ses kalitesi biraz daha iyileştirilemez mi? Bir saat önce, Mehmet Göktürk yazdı: evet o çok önemli. bunu farklı kişilerle de konuştuk mutabıkız. 1000 dolar alsan bile sıkıntın yok. yürüyor. Ne diyelim. Darısı başımıza... Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Ocak 2019 Paylaş 14 Ocak 2019 5 dakika önce, Bülent Tarakçı yazdı: Mehmet hocam bu arada; Linki ni verdiğiniz radyo nun ( http://radyo.yeditepe.net ) ses kalitesi biraz daha iyileştirilemez mi? Ne diyelim. Darısı başımıza... onu bilerek öyle yaptım. 32kbit. cep kotasını yemesin diye. çok mu kötü? Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 14 Ocak 2019 Paylaş 14 Ocak 2019 (düzenlendi) Bir saat önce, Haluk Şentürk yazdı: 10 lira olsun.trafik de rahatlar.hem de fakirler trafikten çekilmiş olur.ne öyle olan olmayan arabanın üstünde, bizim ne farkımız kaldı Ben bunun benzin 5tl olunca gerceklesmesini bekliyordum ama arac satisinda patlama yasandi 10 tl olursa yol yetmez... 14 Ocak 2019 tarihinde Eren Gökmen tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 14 Ocak 2019 Paylaş 14 Ocak 2019 24 dakika önce, Mehmet Göktürk yazdı: NJ-NY ve bazı kötü eyaletlerde aynı. Eskiden de aynıydı. O dediğin eskiden de o eyaletlerde öyleydi. Kendimiz doldururduk. gider içerde öderdik. Benim rakam yukardaki grafik kişi başıdır... Avrupada hala boyle. Kendin doldurup iceriye gidip sira bekliyorsun. Bazi istasyonlarda banka/kredi kartini pompadaki makinaya sokuyorsun. 80-100ltlik yakitin ederi kadar parayi bloke ediyor. Karti alip yakiti dolduruyorsun. Ne kadar tuttuysa o kadar parayi cekip kalanin blokesini kaldiriyor. İstersen fiş bile veriyor Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Ocak 2019 Paylaş 14 Ocak 2019 Bizim ülke 1 kişi ile yapılacak işi 3 kişi ile yaptığı sürece maaşlarınız 3 te bir olmaya devam edecektir. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Naki Çatalyürek 15 Ocak 2019 Paylaş 15 Ocak 2019 (düzenlendi) Değerli üyeler: Ve Mehmet Hoca. Yakıt fiyatlarına neden takıldınız gecenin bu saatine kadar anlaşılır değil. Trump Türkiye'i mahvedecem demiş ya; Putin bu gün açıklama yapar petrol doğalgaz 2019 yılı boyunca benden diye.. Rahat olun.. Huzurlu olun.. Pek Yakında... Donald J. TrumpOnaylanmış hesap @realDonaldTrump Starting the long overdue pullout from Syria while hitting the little remaining ISIS territorial caliphate hard, and from many directions. Will attack again from existing nearby base if it reforms. Will devastate Turkey economically if they hit Kurds. Create 20 mile safe zone....14:53 - 13 Oca 2019 Az önce Kabalcı yayınlarının Fragmanlar kitabını okudum. Homeros ,bitlerini ayıklayan çocuklar tarafından bile aldatılmış. Çocuklar; " Görüp yakaladıklarımızı bırakıyoruz. Göremeyip yakalayamadıklarımızı ise taşıyoruz" der. Günün başlangıcı için tarihin derinliklerinden gelen anlamlı bir ifade değil mi ... 15 Ocak 2019 tarihinde Mehmet Naki Çatalyürek tarafından düzenlendi - Yorum bağlantısı
Bülent Tarakçı 15 Ocak 2019 Paylaş 15 Ocak 2019 8 saat önce, Mehmet Göktürk yazdı: onu bilerek öyle yaptım. 32kbit. cep kotasını yemesin diye. çok mu kötü? Çok demeyelim de sanki özellikle tiz sesler fazlaca bozuluyor gibi . 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 Ocak 2019 Paylaş 15 Ocak 2019 9 saat önce, Mehmet Naki Çatalyürek yazdı: Değerli üyeler: Ve Mehmet Hoca. Yakıt fiyatlarına neden takıldınız gecenin bu saatine kadar anlaşılır değil. Trump Türkiye'i mahvedecem demiş ya; Putin bu gün açıklama yapar petrol doğalgaz 2019 yılı boyunca benden diye.. Rahat olun.. Huzurlu olun.. Pek Yakında... Donald J. TrumpOnaylanmış hesap @realDonaldTrump Starting the long overdue pullout from Syria while hitting the little remaining ISIS territorial caliphate hard, and from many directions. Will attack again from existing nearby base if it reforms. Will devastate Turkey economically if they hit Kurds. Create 20 mile safe zone....14:53 - 13 Oca 2019 Az önce Kabalcı yayınlarının Fragmanlar kitabını okudum. Homeros ,bitlerini ayıklayan çocuklar tarafından bile aldatılmış. Çocuklar; " Görüp yakaladıklarımızı bırakıyoruz. Göremeyip yakalayamadıklarımızı ise taşıyoruz" der. Günün başlangıcı için tarihin derinliklerinden gelen anlamlı bir ifade değil mi ... Naki Bey zam öncesi üç beş lira benzin koyan oluyor. Siz pek yol yapmadığınız için farketmiyor muhtemelen daha ama. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Naki Çatalyürek 15 Ocak 2019 Paylaş 15 Ocak 2019 15 günde 600 TL. benzin bitmek üzere, tekar doldurmak için ay başını bekliyorum. Depo dolunca İstanbula geleceğim müsait olursa görüşürüz. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 Ocak 2019 Paylaş 15 Ocak 2019 42 dakika önce, Mehmet Naki Çatalyürek yazdı: 15 günde 600 TL. benzin bitmek üzere, tekar doldurmak için ay başını bekliyorum. Depo dolunca İstanbula geleceğim müsait olursa görüşürüz. Abi başımızın üzerinde yerin var. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Şubat 2019 Paylaş 4 Şubat 2019 Güncel: 45 dakikanız var koşun doldurun "LPG ve benzinde Ocak ayının son haftası yaşanan indirimlerin ardından bu sefer de zam haberi geldi. Benzine 6, LPG Otogaza ise 14 kuruş olarak yapılacak fiyat artışlarının bu gece yarısından itibaren pompaya yansıması bekleniyor." Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Şubat 2019 Paylaş 4 Şubat 2019 6 dakika önce, Mert Gulkokan yazdı: Sırf petrolün varili 1.5 dolar arttı diye hemen fiyatı güncelle napsın adam sineye mi çeksin avrasya tünelimsi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Şubat 2019 Paylaş 5 Şubat 2019 Nedir son durum... Benzin motorini geçti mi Yorum bağlantısı
Bülent Tarakçı 5 Şubat 2019 Paylaş 5 Şubat 2019 Son durumda benzin ortalama 5 kuruş daha pahalı. https://www.opet.com.tr/ankara-akaryakit-fiyatlari Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 5 Şubat 2019 Paylaş 5 Şubat 2019 Üç aşağı beş yukarı hemen hemen aynı seviyeye oturdu. Şehir içi 4-5 litre yakan dizel araç olmadıkça 1.0 ya da 1.2 litre turbo benzinli araç almak da çok mantıklı. Ya da atmosferik+lpg ile yola devam. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 5 Şubat 2019 Paylaş 5 Şubat 2019 Zaten durum böyleydi aslında ama tüketici tarafında durum değişikti, benzinin çıplak litre birim fiyatı motorinden ucuzdur her zaman fakat ötv si yüksek olduğu için pompa fiyatı da yüksek olur. Yorum bağlantısı
Bülent Tarakçı 5 Şubat 2019 Paylaş 5 Şubat 2019 Birkaç yurt dışı seyahatimde benzinin dizelden daha ucuz olduğuna şahit olmuştum. Almanya ve İsviçre de ise benzin ile dizelin birbirlerine çok yakın fiyatlarda olduğunu hatırlıyorum. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 5 Şubat 2019 Paylaş 5 Şubat 2019 Dışardan gördüğüm gidip yaşamadım ama avrupa da yakıt ekonomisi birinci sırada ise çevre ikinci sıradadır, bizde ise ilk sırada yakıt ekonomisi ikinci sıra yedek parça ucuzluğuna bakılır. Yorum bağlantısı
Ali Gök 5 Şubat 2019 Paylaş 5 Şubat 2019 (düzenlendi) şu lpg yi 2 lira yapın. ekonomiye can verin biraz nedir bu böyle haftada 30 35 litre lpg yakıyorum ucuzlatın 80 litre yakım söz daha cebe para atmam hepsini yakarım 5 Şubat 2019 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 5 Şubat 2019 Paylaş 5 Şubat 2019 Son zam taklaya getirdi . Hafta sonu gezdik fullemedik cuma fulleriz diye hafta ortası gol oldu 8 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Nedir son durum... Benzin motorini geçti mi Bunlar hep sen TSI al diye . Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Şubat 2019 Paylaş 5 Şubat 2019 Son zam taklaya getirdi . Hafta sonu gezdik fullemedik cuma fulleriz diye hafta ortası gol oldu Bunlar hep sen TSI al diye .Alacağım. Vazgeçtim tdi dan. Az cc az mtv bol turbo Yorum bağlantısı
Recommended Posts