Alpay Sumer 10 Ağustos 2018 Paylaş 10 Ağustos 2018 4 dakika önce, Mehmet Yeter yazdı: 6 dakika önce, Alpay Sumer yazdı: Cok tatli gorunuyor... ama bence vites cevresindeki kismada yapmalisiniz.. eksik kalmis gibi gorunuyor... O bolgeye girmek istemedim cunku maunsu bolge zayif geldi bana. bisey olacagini dusunmuyorum...İlk gozume eksik geldi o nedenle yazdim... tabi zevk sizin.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 16 Kasım 2018 Yazar Paylaş 16 Kasım 2018 Yeni Vites topuzumuz ve körüğümüzde kayıtlardaki yerini alsın. Yenisinde vites geçisi daha rahat oldu. 2 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 16 Kasım 2018 Paylaş 16 Kasım 2018 Sizde çift bölgeli klima varda bizde niye yok. Eyyy ford 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 16 Kasım 2018 Yazar Paylaş 16 Kasım 2018 39 dakika önce, Harun Kocaçalışkan yazdı: Sizde çift bölgeli klima varda bizde niye yok. Eyyy ford Sizi unutmuşlar Harun hocam.😁 Yorum bağlantısı
Alişan YILMAZ 16 Kasım 2018 Paylaş 16 Kasım 2018 Hayırlı olsun, güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 16 Kasım 2018 Yazar Paylaş 16 Kasım 2018 25 dakika önce, Alişan YILMAZ yazdı: Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun. 3 saat önce, Harun Kocaçalışkan yazdı: Sizde çift bölgeli klima varda bizde niye yok. Eyyy ford Bu arada migrosun daimi müşterisisin sanırım. 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 17 Kasım 2018 Paylaş 17 Kasım 2018 17 saat önce, Mehmet Yeter yazdı: Teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun. Bu arada migrosun daimi müşterisisin sanırım. Ev migrosun ustunde 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 15 Aralık 2018 Yazar Paylaş 15 Aralık 2018 Köşeye bir not daha atalım. Yağ ve filtrelerini değiştirdik. Farları parlattık. Yepisyeni oldu.önceki hali ilk fotolarda mevcut. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 15 Aralık 2018 Paylaş 15 Aralık 2018 Maşallah. vites topuzu orjinal mi? Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 15 Aralık 2018 Yazar Paylaş 15 Aralık 2018 Teşekkür ederim. Yeni aldım. Orjinali çok yıpranmıştı. Ve orjinali çok sertmiş. Yenisinde vites geçişleri daha çok yumuşadı. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 15 Aralık 2018 Paylaş 15 Aralık 2018 Orijinal mi aldınız yerli mi demek istemiştim. Benim Focus da aynı topuzu kullanıyor, iyice yıprandı ondan soruyorum.ST vites topuzu çok pahalandi, bulunmuyor da, standart alacağız artık. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 15 Aralık 2018 Yazar Paylaş 15 Aralık 2018 35 dakika önce, Ahmet İhsan Akşen yazdı: Orijinal mi aldınız yerli mi demek istemiştim. Benim Focus da aynı topuzu kullanıyor, iyice yıprandı ondan soruyorum. ST vites topuzu çok pahalandi, bulunmuyor da, standart alacağız artık. Yerli aldım 50 liraydı sanırım. Yırtılınca yeniden alırım. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 21 Aralık 2018 Yazar Paylaş 21 Aralık 2018 Bu da yapılanlar köşesinde dursun. Tekrardan teşekürler Çağlar abi. Ayrıca Köksal abiden aldığımız ledleri de uzunlara taktık. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 22 Aralık 2018 Paylaş 22 Aralık 2018 Hayırlı olsun, titreşim sorunu mi vardı?Motor takozu orjinal mi? Ben geçen sene 190 a almıştım şimdi uçmuş fiyatlar. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 22 Aralık 2018 Yazar Paylaş 22 Aralık 2018 (düzenlendi) 6 dakika önce, Ahmet İhsan Akşen yazdı: Hayırlı olsun, titreşim sorunu mi vardı? Motor takozu orjinal mi? Ben geçen sene 190 a almıştım şimdi uçmuş fiyatlar. Teşekkür ederim. Açıkcası titreşim çok yoktu ancak artık ömrünü tamamlamış içindeki yağ boşalmış. Parçayı Çağlar abiden aldığım için orjinal gibi bir soru sormadım. 22 Aralık 2018 tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Aralık 2018 Paylaş 22 Aralık 2018 17 dakika önce, Mehmet Yeter yazdı: Teşekkür ederim. Açıkcası titreşim çok yoktu ancak artık ömrünü tamamlamış içindeki yağ boşalmış. Parçayı Çağlar abiden aldığım için orjinal gibi bir soru sormadım. muadil yerli üretim. motor kaç cm aşağıda imiş? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 22 Aralık 2018 Yazar Paylaş 22 Aralık 2018 Çağlar abi ona hiç bakmadım açıkcası çünkü bu teknik detayı bilmediğim içindir. Ben açıp kapatırken oluşan sarsıntıdan dolayı durumunu biliyordum onun için değiştirme ihtiyacı duydum. Ayrıca zaten sizinle de baktığımızda ustamla da baktığımızda eskisinin bitmiş olduğunu gördüm onun için değiştirdim. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 22 Aralık 2018 Paylaş 22 Aralık 2018 Çağlar abi ona hiç bakmadım açıkcası çünkü bu teknik detayı bilmediğim içindir. Ben açıp kapatırken oluşan sarsıntıdan dolayı durumunu biliyordum onun için değiştirme ihtiyacı duydum. Ayrıca zaten sizinle de baktığımızda ustamla da baktığımızda eskisinin bitmiş olduğunu gördüm onun için değiştirdim.O sarsıntı takoz ile geçmiyor maalesef, volan dan kaynaklanıyor diyorlar. Benim titreşime metal sesi de eklendi stop ederken, kapı açıkken duyuluyor tabi. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 22 Aralık 2018 Yazar Paylaş 22 Aralık 2018 Volanı arabayı aldığım anda değiştirdim. Belki de ben yanlış yorumluyor olabilirim tekrar kontrol ettirmem lazım. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 23 Aralık 2018 Yazar Paylaş 23 Aralık 2018 21 saat önce, Ahmet İhsan Akşen yazdı: 21 saat önce, Mehmet Yeter yazdı: Çağlar abi ona hiç bakmadım açıkcası çünkü bu teknik detayı bilmediğim içindir. Ben açıp kapatırken oluşan sarsıntıdan dolayı durumunu biliyordum onun için değiştirme ihtiyacı duydum. Ayrıca zaten sizinle de baktığımızda ustamla da baktığımızda eskisinin bitmiş olduğunu gördüm onun için değiştirdim. O sarsıntı takoz ile geçmiyor maalesef, volan dan kaynaklanıyor diyorlar. Benim titreşime metal sesi de eklendi stop ederken, kapı açıkken duyuluyor tabi. Bir de beni kıllandıran esas durum eski kulağın oldukça fazla yıpranmasıydı. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Aralık 2018 Paylaş 23 Aralık 2018 Bir de beni kıllandıran esas durum eski kulağın oldukça fazla yıpranmasıydı.Aşınıyor. Sürekli baskı altında. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Aralık 2018 Paylaş 23 Aralık 2018 49 dakika önce, Mehmet Yeter yazdı: Bir de beni kıllandıran esas durum eski kulağın oldukça fazla yıpranmasıydı. bende ömrü max 2 yıl o kulağın. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 23 Aralık 2018 Yazar Paylaş 23 Aralık 2018 Aynen abi benden önceki sahibi sadece bininci araç bakımsız kalmış şimdi yavaş yavaş toplamaya çalışıyorum. Zaten birçok işini hallettim. Şimdi amortisörler kaldı. Ondan biraz pasta cila ve film kaldı. Müsait olursanız birgün damarlarını açalım. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 23 Aralık 2018 Paylaş 23 Aralık 2018 bende ömrü max 2 yıl o kulağın.Bende 8 sene iyi dayanmış [emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts