Hasan Karabekiroglu 16 Mart 2018 Paylaş 16 Mart 2018 Eveeet.. sonunda cihazımız geldi, baya bir araştırma, kaynak oluşturma çabalarından sonra cihazı bugün teslim aldım, İlk başlarda tablet yapım diye düşündüm gerekli bağlantı malzemeleri ve işçilik gözümü korkuttuğu için, dedim ne uğraşacan adamlar yapmış al tak... Cihazı gittigidiyordan bir kaç indirimle birlikte aldım 1100 TL normal fiyatı var %5 indirim ayrıca maximum karta 50 tl puan şeklinde İçinde Ön DVR kamerası da mevcut ona da 75 tl desek cihazın bana maliyeti 920 tl gibi oldu.. Kutu bu şekilde Cihazımız Convex Marka aracımıza tam uyum sağladığı söylenmekte montaj konuları açtığımda ve diğer özellikleri ile ilgilenmeye başladığım zaman bütün artı ve eksilerini yazacağım, Android 7.1.1 ile geldi, 16 gb hafıza ve 2 gm rram kapasitesi var İsmini vermeyeceğim... Önceden C5 sahibisi olup, sonra Tirent Fokuz a terfi eden abimiz gibi illa DVD de oynatsın diye bir uğraşım olmadı... CD-DVD mekanizması yok bu cihazda (gerek duymadım), Ön paneli bu şekilde konsola uyun bir çerçeve ile yapılmış, iki tane kart girişi var biri hafıza diğeri navigasyon için Sol daki kıvırmalı şey (Potansiyometre) ses için, sağdaki joystick gibi çalışıyor ileri geri duğmesi, Home Tuşu ve geri tuşu var navigasyon için ayrı bi tuş koymuşlar. Arkası tamamen soketli, bütün giriş ve çıkışları kablolu yapmışlar bu montajda kolaylık sağlayacak kabloları yerleştirmek için İçinden çıkan kamera bu, standart bişiye benziyor kendi üstünde hafıza kart girişi var kitapcık 32 gb kadar desteklediğini söylüyor Ön kameranın özellikleri bu şekilde, bağlantıyı yaptıkdan sonra kalitesi ve örnek görüntüsünü buradan paylaşırım, Arka kamera standart bilinen, geri görüş kamerası, çok kaliteli bir görüntü vereceğine kanaat getirmiyorum ama en azından gösterir Arka kamerayı dışarıya tampona veya plakalık olan yere değilde içeriye bagaj kapağının yüzüne tam sileceğin sildiği yere montaj yapma fikrindeyim, Denicem... eğer uygun bir görüş ve açı olmaz ise ona göre yerini değiştiririm, Ayrıca hem önden hemde arkadan kayıt yapmayı planlıyorum ama nasıl olur onu da yaptıkça paylaşırım... Dışardan cihaz girişleri, sarı olan 3G modem bağlantısı için, mavi olan DVR kamerası için, gri olan normal usb bellek vs.. Araca uyumlu soket, uclarında led varmış gibi olan boş daki kablolar direksiyon tuşları ve ön kamera için CAN BUS şeysi.. Sol daki kablo demeti anfi ve ses öteberileri için, sağdaki kablo demetindeki sarı renkliler görüntü girişleri için, kırmızı beyaz olan aux diyor (ne için koyulmuş bilmiyorum) Navigasyonun anteni İtiraf ediyorum, içinden bu çıkmasaydı basacaktım yaygarayı ama çıktı, 9 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Mart 2018 Paylaş 16 Mart 2018 Hayırlı olsun. Sondaki demir parça nedir? 1 Yorum bağlantısı
Zeki Yelboğa 16 Mart 2018 Paylaş 16 Mart 2018 Hayırlı olsun. 3 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: Hayırlı olsun. Sondaki demir parça nedir? Anten bağlantı / uzatma aparatı gibi bir şey galiba Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 16 Mart 2018 Yazar Paylaş 16 Mart 2018 3 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: Hayırlı olsun. Sondaki demir parça nedir? Radyo anteni çeviricisi, zamanında bulamayıp teybe takamamıştım içimde takıntı kalmış her teyp alışımda ilk o parçaya bakıyorum 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Mart 2018 Paylaş 16 Mart 2018 Olmamış beğenmedim. Ses kalitesi çok kötü, ekranda ölü pikseller var vs vs vs 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 16 Mart 2018 Yazar Paylaş 16 Mart 2018 10 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Olmamış beğenmedim. Ses kalitesi çok kötü, ekranda ölü pikseller var vs vs vs Sana göndereyim mi ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Mart 2018 Paylaş 16 Mart 2018 Radyo anteni çeviricisi, zamanında bulamayıp teybe takamamıştım içimde takıntı kalmış her teyp alışımda ilk o parçaya bakıyorum Benden isteseydin ya. Vardı depoda. [emoji85] 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 16 Mart 2018 Yazar Paylaş 16 Mart 2018 2 dakika önce, Metin Akbal yazdı: Hayirli olsun bir kac foto gorunmuyor? Hangileri dicem zaten görünmüyor fotoğraf Hizliresim çalışmıyor... photobucket e yükledim sanırım ondan kaynaklı Düzeltelim Yorum bağlantısı
Metin Akbal 16 Mart 2018 Paylaş 16 Mart 2018 Hangileri dicem zaten görünmüyor fotoğraf Hizliresim çalışmıyor... photobucket e yükledim sanırım ondan kaynaklı DüzeltelimTapatalktan gordum enteresan. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Mart 2018 Paylaş 16 Mart 2018 Sana göndereyim mi ?İmha için ufak bi bedel alırım ama 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 16 Mart 2018 Yazar Paylaş 16 Mart 2018 30 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Benden isteseydin ya. Vardı depoda. Deponun bi envanterini çıkartalım dicem de, sağdan soldan eleman çağırmak lazım, 2 kişi bitiremeyiz... Senden alacağım kamerayı da arka kamera olarak bağlasam olur mu ki ? Yorum bağlantısı
Önder Özcan 16 Mart 2018 Paylaş 16 Mart 2018 Bir saat önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: Eveeet.. sonunda cihazımız geldi, baya bir araştırma, kaynak oluşturma çabalarından sonra cihazı bugün teslim aldım, İlk başlarda tablet yapım diye düşündüm gerekli bağlantı malzemeleri ve işçilik gözümü korkuttuğu için, dedim ne uğraşacan adamlar yapmış al tak... Harika, 10 numara. Şu son 3-4 gün ne zor geçti di mi ? Yarın da biraz sıkıntılı olacak gibi. Pazar günü kavuşma Benim montajı servis yaptığı için bu bahsettiğin kabloların hiç birini görmedim ben. Adam takacağını takmış kalanını almıştır. Bir saat önce, Servet Aydın yazdı: Olmamış beğenmedim. Ses kalitesi çok kötü, ekranda ölü pikseller var vs vs vs Çamur atmayalım, kıskanmayalım. Nazr etmeyelim niyetine girelim bizim de olur 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 16 Mart 2018 Paylaş 16 Mart 2018 Sis farı olmayanların bile taktığı ayağa düşmüş alet Yorum bağlantısı
Önder Özcan 16 Mart 2018 Paylaş 16 Mart 2018 9 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Sis farı olmayanların bile taktığı ayağa düşmüş alet Bu mu yorumun? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Mart 2018 Paylaş 16 Mart 2018 Deponun bi envanterini çıkartalım dicem de, sağdan soldan eleman çağırmak lazım, 2 kişi bitiremeyiz... Senden alacağım kamerayı da arka kamera olarak bağlasam olur mu ki ? Bilmemm. Yeteneğine bağlı 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 16 Mart 2018 Paylaş 16 Mart 2018 Bu mu yorumun? Ütü yapıyorsa yorumumu güncellerim Yorum bağlantısı
Önder Özcan 17 Mart 2018 Paylaş 17 Mart 2018 Adam kac gundur cihazi bekliyordu, heyecan dorukta tabi. Gelsin kurayim, konusunu acayim diye kendini yiyordu. Mal gelince helecandan eli ayagi karismis. Basliga bak [emoji23] 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 17 Mart 2018 Paylaş 17 Mart 2018 8 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Komik değil Hrrr, hrrrr. Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 17 Mart 2018 Paylaş 17 Mart 2018 Fotoğrafların hiç birini göremeyen bir tek ben miyim? Yorum bağlantısı
Önder Özcan 17 Mart 2018 Paylaş 17 Mart 2018 4 dakika önce, Murat Atagenç yazdı: Fotoğrafların hiç birini göremeyen bir tek ben miyim? Fotoğraflar uçmuş. Hasanla halledeceğiz. Meşgul biraz bakamıyor. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 20 Mart 2018 Yazar Paylaş 20 Mart 2018 On 17.03.2018 at 12:33, Önder Özcan yazdı: Fotoğraflar uçmuş. Hasanla halledeceğiz. Meşgul biraz bakamıyor. Düzeldi... 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 20 Mart 2018 Paylaş 20 Mart 2018 Evet düzeldi. Nerde o bankacı arkadaş, işi gücü çamur atmak olan. Gelsin bir daha baksın resimlere, ücretsiz. @Köksal Yılmaz 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts