Ali Gök 25 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2018 Köksal Yılmaz yazdı: Hayırlı olsun kardeşim bu jantlar gerçekten güzelmiş Genişlet köksal abi hediyen için çok teşekkür ederim abi çok düşüncelisin 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 25 Temmuz 2018 Paylaş 25 Temmuz 2018 Ali Gök yazdı: köksal abi hediyen için çok teşekkür ederim abi çok düşüncelisin Genişlet Çekmiyor tüneldeyim 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 25 Temmuz 2018 Paylaş 25 Temmuz 2018 Ben burda gordum bi gri aracta, camirluklari tam dolfuruyor guzel duruyor. 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 25 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2018 siyah renk güzelmiş be yakışmış Haluk Koldaş yazdı: Gerçekten güzel olmuş her geçen gün arabanın özellikleri yükseliyor valla... Genişlet teşekkürler. daha çok yapacak iş varr... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Temmuz 2018 Paylaş 25 Temmuz 2018 Ali Gök yazdı: nevadalı ile gün batımı.... Çok Elementary olmuş bu Genişlet Yorum bağlantısı
Ali Gök 25 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2018 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: Genişlet Sanatçı adamız fular da takacam 25 Temmuz 2018 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 25 Temmuz 2018 Paylaş 25 Temmuz 2018 (düzenlendi) Ali Gök yazdı: Kaç inç zj jantları Genişlet 16 . Et değeri ise 15 mm küçük. Yani dışarıda orijinalinden. Her renk boyayabilirim. İlgilenirseniz mesaj atın. 25 Temmuz 2018 tarihinde Dogan Arsiray tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Ali Gök 6 Ağustos 2018 Yazar Paylaş 6 Ağustos 2018 (düzenlendi) derilere sonaxın deri bakım ürünüyle itinalı bir bakım yaptık iyi oldu. ara da bir yaparız bundan sonrada uygulaması zor değil öndeki jeep yazısınıda yeniledim bu arada. 6 Ağustos 2018 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ağustos 2018 Paylaş 6 Ağustos 2018 bunu bolca sürecen, koltuğa siyah poşet geçirip güneşe bırakacan. yımşak yımşak olur deri 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 27 Ağustos 2018 Yazar Paylaş 27 Ağustos 2018 bayram tatilinde dedemin yanındaydım çamlıyaylada. biraz gezme fırsatımız oldu . sabah erken den çıktık yola çamlıyaylanın yukarılarına toroslara doğru sürdük. altimetrede 2500 leri gördük belli bi yerde ağaçlar bitti sadece kır kaldı. hedefimizde daha ileri biyerden dolanıp papazın bahçesi denilen mevkiye gitmekti ama dağda yol yıkılmış aşağıya öyle olunca hedef parkuru tamamlayamadık. bi kaç resim atalım nevadalıdan. başka abilerde vardı yolda karşılaştık.... iki aslan beraber dedemle dünya gözüyle dağlarda gezdik allah uzun ömürler versin... biraz da tozlandık tabi. tez zamanda daha güzel yerleride görürüz inşallah . 14 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 27 Ağustos 2018 Paylaş 27 Ağustos 2018 bu araçlar temiz durmamalı zaten... illa bi yerina çamur filan yapışacak, toz olacak, yoldaki taşlar lastik arasına girecek, ağaç dalları kaportayı çizecek... 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 27 Ağustos 2018 Yazar Paylaş 27 Ağustos 2018 yavaş yavaş tecrübeleniyoruz 💪 bu saatten sonra çizildi diye değeri düşecek denen araba kolay kolay satın almam bidaha . Kafanın estiği yere sürebilmek keyifli bir olay 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Ağustos 2018 Paylaş 27 Ağustos 2018 Güzel gezmişin Ali. Aynı görüşteyim seninle. Bakma çamura girmediğime. Üşengeçliğimden traverslere taş toprak doluyor ses yapıyorAma dağ tepe öyle olmuyor. Çıkmadığım tepe kalmadı burada 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 27 Ağustos 2018 Paylaş 27 Ağustos 2018 Hasan Karabekiroglu yazdı: bu araçlar temiz durmamalı zaten... illa bi yerina çamur filan yapışacak, toz olacak, yoldaki taşlar lastik arasına girecek, ağaç dalları kaportayı çizecek...Hadi biyere kadar tamam dedim de sonu olmadı bea 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Ağustos 2018 Paylaş 27 Ağustos 2018 Hasan Karabekiroglu yazdı: ağaç dalları kaportayı çizecek Genişlet Bunu diyen QQ sahibi beyfendi arabasını bırakmak için çok dil döktü. Sonra aldırdık ama yine kendisine parkur için 3 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Ağustos 2018 Paylaş 27 Ağustos 2018 Köksal Yılmaz yazdı: Hasan Karabekiroglu yazdı: bu araçlar temiz durmamalı zaten... illa bi yerina çamur filan yapışacak, toz olacak, yoldaki taşlar lastik arasına girecek, ağaç dalları kaportayı çizecek... Genişlet Hadi biyere kadar tamam dedim de sonu olmadı bea Genişlet Benim landın sağında oluşan izleri görsen, oluşurken çıkan sesleri duysan kalpten gidersin demekki 4 2 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 28 Ağustos 2018 Paylaş 28 Ağustos 2018 Maşallah maşallah iyi gezdiniz. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 28 Ağustos 2018 Yazar Paylaş 28 Ağustos 2018 sinirli sinirli bakıyorlar dı.... 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Ağustos 2018 Paylaş 28 Ağustos 2018 ağacı geçtim de duvar sağlam kalsın 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 6 Eylül 2018 Yazar Paylaş 6 Eylül 2018 araba atiker lpg var. 10 binde bir filtre bakım zamanı oluyormuş . adamlar zorla bakım yapmak için öyle bi ayar yapmışki bakım zamanı gelince kontağı açarken ve kapatırken bir bağırmaya başlıyor diiiittt dittt dittttt sanki alacaklı kapıya dayandı parasını istiyor gittim geçen değiştim filtreyi de sustu. kontrollerinide yaptılar enjektör regülatör vs problem yok yola devam. aklıma takılan nokta şu oldu lpg nerden anlıyor arabanın 10 bin km yol yaptığınıda bakım için sinyal veriyor? varsa bilen bi aydınlatsın hayrına aklıma takıldı Yorum bağlantısı
Hasan Yıldız 6 Eylül 2018 Paylaş 6 Eylül 2018 Ali Gök yazdı: araba atiker lpg var. 10 binde bir filtre bakım zamanı oluyormuş . adamlar zorla bakım yapmak için öyle bi ayar yapmışki bakım zamanı gelince kontağı açarken ve kapatırken bir bağırmaya başlıyor diiiittt dittt dittttt sanki alacaklı kapıya dayandı parasını istiyor [emoji3] gittim geçen değiştim filtreyi de sustu. kontrollerinide yaptılar enjektör regülatör vs problem yok yola devam. aklıma takılan nokta şu oldu lpg nerden anlıyor arabanın 10 bin km yol yaptığınıda bakım için sinyal veriyor? varsa bilen bi aydınlatsın hayrına aklıma takıldı 10.000 km degilde 365 gun olarak giriyorlar her bakimda.Benim araba da bagiriyor her calistirma ve stopta.Bu sefer rica edecem bakalim yaparlarsa 1000 gun girin diye bakalim yoksa seneye kablo ve yazilim satiliyor alip kendim yapacam. Yorum bağlantısı
Ahmet Kurmuş 6 Eylül 2018 Paylaş 6 Eylül 2018 Hasan Yıldız yazdı: 10.000 km degilde 365 gun olarak giriyorlar her bakimda.Benim araba da bagiriyor her calistirma ve stopta.Bu sefer rica edecem bakalim yaparlarsa 1000 gun girin diye bakalim yoksa seneye kablo ve yazilim satiliyor alip kendim yapacam. ben bakımda söyledim kapattırdım uyarıyı, zaten yağ bakımıyla birlikte onu da yaptırıyoruz hatırlatmaya gerek yoktu benim için Yorum bağlantısı
Ali Gök 6 Eylül 2018 Yazar Paylaş 6 Eylül 2018 Hasan Yıldız yazdı: 10.000 km degilde 365 gun olarak giriyorlar her bakimda. Benim araba da bagiriyor her calistirma ve stopta. Bu sefer rica edecem bakalim yaparlarsa 1000 gun girin diye bakalim yoksa seneye kablo ve yazilim satiliyor alip kendim yapacam. Genişlet Ben mart ayinda arabayi aldigimda degistirmistim filtreyi bakimi yapilmisti . 365 saysa otmemesi lazmdi sanki Ahmet Kurmuş yazdı: Hasan Yıldız yazdı: 10.000 km degilde 365 gun olarak giriyorlar her bakimda.Benim araba da bagiriyor her calistirma ve stopta. Bu sefer rica edecem bakalim yaparlarsa 1000 gun girin diye bakalim yoksa seneye kablo ve yazilim satiliyor alip kendim yapacam. Genişlet ben bakımda söyledim kapattırdım uyarıyı, zaten yağ bakımıyla birlikte onu da yaptırıyoruz hatırlatmaya gerek yoktu benim için Genişlet Ben sordum kapanmiyor dediler kafa sisiriyor be 3 gunde sinir etti her binen noldu ne bu ses diyor Yorum bağlantısı
Ahmet Kurmuş 6 Eylül 2018 Paylaş 6 Eylül 2018 Ali Gök yazdı: Ben sordum kapanmiyor dediler kafa sisiriyor be 3 gunde sinir etti her binen noldu ne bu ses diyorbenimki de atiker atikfast ama zorlayınca kapattı. yok kapatmayalım, nasıl değişim zamanını öğreneceksiniz, yok bişey bişey anlatıyordu ama ben istemiyorum kapatın deyince taman siz bilirsiniz dedi suratı asıldı kapattı uyarıyı Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp 6 Eylül 2018 Paylaş 6 Eylül 2018 Ali Gök yazdı: araba atiker lpg var. 10 binde bir filtre bakım zamanı oluyormuş . adamlar zorla bakım yapmak için öyle bi ayar yapmışki bakım zamanı gelince kontağı açarken ve kapatırken bir bağırmaya başlıyor diiiittt dittt dittttt sanki alacaklı kapıya dayandı parasını istiyor [emoji3] gittim geçen değiştim filtreyi de sustu. kontrollerinide yaptılar enjektör regülatör vs problem yok yola devam. aklıma takılan nokta şu oldu lpg nerden anlıyor arabanın 10 bin km yol yaptığınıda bakım için sinyal veriyor? varsa bilen bi aydınlatsın hayrına aklıma takıldı Sirf o ses zamanli zamansiz otuyor diye ( hafta sonu uzub yol vb) ve lpgciler kapanmiyor dedikleri icin atiker icin kablo aldim icinden kablo ve cd ile beraber atikerin tum programlara cikti video izleyip sesi kapattim ( kapanmiyor ama km ve gun 99999 kadar ayarlaniyor) sonra netten filitrede aldim tanesi 10 tl gibi usunmedim filitreyi degistirdim bir daha degistirmem usenirim belki ama sesten kurtuldum en azindan 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts