Mustafa Arıkan 25 Temmuz 2018 Paylaş 25 Temmuz 2018 Güzel olmuş güle güle kullanın. Cam açma butonlarının yeri de efsaneymiş. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 25 Temmuz 2018 Paylaş 25 Temmuz 2018 Maşallah, güzel eklenti olmuş, elinize sağlık. Araba Lpg'li iki gram gazdan bir şey olmaz ya azcık kafa yapar sadece Yorum bağlantısı
Ali Gök 25 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2018 2 dakika önce, Mustafa Arıkan yazdı: Güzel olmuş güle güle kullanın. Cam açma butonlarının yeri de efsaneymiş. sağolun teşekkürler sorma sinir ediyor cam açma tuşu . kapı üzerindeki tuşlar kilit tuşları her binen 30 kere kapıyı kitleyip geri açıyor bozulur yakında 1 dakika önce, Selçuk Bakış yazdı: Maşallah, güzel eklenti olmuş, elinize sağlık. Araba Lpg'li iki gram gazdan bir şey olmaz ya azcık kafa yapar sadece agzıma giren egzozu geçtim de bir gürüledir 10 cm mesafeden kafayı benzin deposuna vurdum korkudan 9 dakika önce, Cem Işık yazdı: Yedek lastiği bagaj kapağında olan araçlar için arka kamera takmak şans işi. Ben 2 seferde ancak tutturabildim kameranın yerini. YEdek lastik koruma kapağının alt tarafına takılınca lastiğin bittiği yeri sıfır görmek mümkün. Acımadan delebilirsen tabi o kapağı. Güle güle kullan Ali, sonuç güzel olmuş. Sami ustanın da 5 parmağında 5 marifet maşallah. sağol abi . aynen sami ince ustalık yaptı . kamerayı tampona bağladık ama ucunu biraz yukarı bakacak şekilde ayarladık . lastiğin ucunu görüyorum ekranda yanaşmak kolaylaştı şimdi. park sensörü tampondan ölçtüğü için ona güvenip gidince lastik değebilir biyere diye korka korka yanaşıyorduk. bu arada acımak ne kelime hiltiyle deliyor adam arabayı 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 25 Temmuz 2018 Paylaş 25 Temmuz 2018 2 dakika önce, Ali Gök yazdı: sağolun teşekkürler sorma sinir ediyor cam açma tuşu . kapı üzerindeki tuşlar kilit tuşları her binen 30 kere kapıyı kitleyip geri açıyor bozulur yakında agzıma giren egzozu geçtim de bir gürüledir 10 cm mesafeden kafayı benzin deposuna vurdum korkudan Eşeği süren bir şeyine katlanıyordu hani Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Temmuz 2018 Paylaş 25 Temmuz 2018 Kamera şart.. çok iyi yapmışınız.. Elinize sağlık.. Yorum bağlantısı
Cem Işık 25 Temmuz 2018 Paylaş 25 Temmuz 2018 Cam açma tuşuna alışınca yeri çok kullanışlı gerçekten şöför için ,ancak arabayı tanımayan biri bindiğinde büyük işkence.. Hemen kapı kilit tuşuna gidiyor elleri Ordan kapı kilitleniyor hede hödö anlat dur işin yoksa.. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 25 Temmuz 2018 Paylaş 25 Temmuz 2018 5 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Kamera şart.. çok iyi yapmışınız.. Elinize sağlık.. Elime sağlık abi, bir kere altına yattı kablo uzattı onunda resmini koymuş. Bende ağzına egzoz gazı verdim, kafasını depoya çarptı korkup.. 3 3 Yorum bağlantısı
Ali Gök 25 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2018 2 dakika önce, Sami Demirpaz yazdı: Elime sağlık abi, bir kere altına yattı kablo uzattı onunda resmini koymuş. Bende ağzına egzoz gazı verdim, kafasını depoya çarptı korkup.. ama resimde iyi çıkmışım kabul et şimdi ciddi iş yapıyor gibi aynı 9 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Kamera şart.. çok iyi yapmışınız.. Elinize sağlık.. yüksek araba arka görükmüyor aynen şarttı iyi oldu 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 25 Temmuz 2018 Paylaş 25 Temmuz 2018 Elinize sağlık Ali- Sami güzel olmuş. Ali aynadaki GG/AA/ doğru ama YY yanlış. 2017 de kalmış Yorum bağlantısı
Ali Gök 25 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2018 25 dakika önce, Cem Işık yazdı: Yedek lastiği bagaj kapağında olan araçlar için arka kamera takmak şans işi. Ben 2 seferde ancak tutturabildim kameranın yerini. YEdek lastik koruma kapağının alt tarafına takılınca lastiğin bittiği yeri sıfır görmek mümkün. Acımadan delebilirsen tabi o kapağı. Güle güle kullan Ali, sonuç güzel olmuş. Sami ustanın da 5 parmağında 5 marifet maşallah. @Ali Gök ben bizonu aldığımda sene 2011 falandı sanırım,24.500TL' na aldım. Aldığım adam bana bayi çıkış faturasını da verdi, 87.000 USD falandı. Vay dedim bedavaya aldık arabayı.. abi bendede faturaların hepsi duruyor. 80 küsür bin civarı bişeydi. eski sahibi güzel para vermiş 4 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Elinize sağlık Ali- Sami güzel olmuş. Ali aynadaki GG/AA/ doğru ama YY yanlış. 2017 de kalmış 2017 mi mundar bu desene sağol abi teşekkürler cihazı kurcalayamadım daha pek ama ufak tefek fonksiyonlar var gibi bakalım öğrenecez Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 25 Temmuz 2018 Paylaş 25 Temmuz 2018 Bir saat önce, Ali Gök yazdı: bu arada acımak ne kelime hiltiyle deliyor adam arabayı Bu tekniği Gebzenin yükseklerindeki bir ustada görmüştüm 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Temmuz 2018 Paylaş 25 Temmuz 2018 1 saat önce, Sami Demirpaz yazdı: Elime sağlık abi, bir kere altına yattı kablo uzattı onunda resmini koymuş. Bende ağzına egzoz gazı verdim, kafasını depoya çarptı korkup.. İyi yapmışın.. Eline sağlık.. 2 Yorum bağlantısı
Haluk Koldaş 25 Temmuz 2018 Paylaş 25 Temmuz 2018 Gerçekten güzel olmuş her geçen gün arabanın özellikleri yükseliyor valla... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Temmuz 2018 Paylaş 25 Temmuz 2018 Çok işlevsel olmuş bu modifiye Güle güle kullanın Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Temmuz 2018 Paylaş 25 Temmuz 2018 Aslında kamera için en güzel yer stepne kapağı. Mini kamera takılıyor ve açısı muhteşem Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 25 Temmuz 2018 Paylaş 25 Temmuz 2018 bu arabaya offsetli ZJ jantı lazım. buluruz... Yorum bağlantısı
Ali Gök 25 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2018 arabamı çirkinleştirecekler mutluyum kj jantlarımla ben Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Temmuz 2018 Paylaş 25 Temmuz 2018 Zj takılı bi gör hele.Tamam jantlar 1200 tlye Ali'ye hayırlı olsun. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 25 Temmuz 2018 Paylaş 25 Temmuz 2018 ne renk istersiniz? boyayıp yollayalım. çok nefis bir plastik grisi var elimde. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 25 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2018 hani zj jantlı kj resmi varmı bi yerde bakalım yahuuu Yorum bağlantısı
Ali Gök 25 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2018 Bir saat önce, Servet Aydın yazdı: Aslında kamera için en güzel yer stepne kapağı. Mini kamera takılıyor ve açısı muhteşem Dur şimdi samiye iş çıkarma adam mısır piramitlerindeki altın oranı baz alarak kamera açısını hesap etti yav 3 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 25 Temmuz 2018 Paylaş 25 Temmuz 2018 42 dakika önce, Dogan Arsiray yazdı: bu arabaya offsetli ZJ jantı lazım. buluruz... ZJ jantlı bir KJ gördüm, siyah boyalı jantlar. Gerçekten dolu dolu duruyor gövdede. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 25 Temmuz 2018 Paylaş 25 Temmuz 2018 5 dakika önce, Ali Gök yazdı: Kaç inç zj jantları Hayırlı olsun kardeşim bu jantlar gerçekten güzelmiş 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts