Ali Gök 29 Mayıs 2018 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2018 8 dakika önce, Ali Cihangiroğlu yazdı: Dizel olsa olmamı dizelin 1 litresine karşılık 2 litre lpg yakma özgürlüğümüz var. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 29 Mayıs 2018 Paylaş 29 Mayıs 2018 12 dakika önce, Ali Gök yazdı: dizelin 1 litresine karşılık 2 litre lpg yakma özgürlüğümüz var. Benzin deposu gibi altta yer olsa güzel bir lpg tankı konsa efsane olur, uzun km, ferahlayan bagaj... Yorum bağlantısı
Ali Gök 29 Mayıs 2018 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2018 bagaj yukarı doğru yüklenebildiğinden hiç sıkıntı yaratmıyor bu hali ile bile yeterli geliyor bana. mesela valizleri ayakta flan koyuyorum Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Mayıs 2018 Paylaş 29 Mayıs 2018 (düzenlendi) düplü of ulen rod mu olur yahu hani benzine bakan yoktu... Aslan besleyen, aslanı tavuklamı besler, kabız olur yahu aslan, bağırsakları yapışır sibob keser zavallı 29 Mayıs 2018 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Gök 29 Mayıs 2018 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2018 Şimdi, Ali Cihangiroğlu yazdı: düplü of ulen rod mu olur yahu hani benzine bakan yoktu... akıl diyor ara sokak sokak bul ali abinin fieastayı gir bizonla kafadan darmadağın et 2 dakika önce, Ali Cihangiroğlu yazdı: düplü of ulen rod mu olur yahu hani benzine bakan yoktu... sen hani diosun ya abi arada şikayet et devlete ver mahkemeye bak bakalım nasıl düzeliyor diye bi müsait anında ver devleti mahkemeyede şu ötv kalksın benzinden bizde sökelim lpg yi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Mayıs 2018 Paylaş 29 Mayıs 2018 (düzenlendi) Bir saat önce, Ali Gök yazdı: akıl diyor ara sokak sokak bul ali abinin fieastayı gir bizonla kafadan darmadağın et gelde gir 4 adet 3340 axor la çeverili überr, zor girersin, devriye olarakta bir cat 428 bi lastikli hitachi190 beko da hazır, anında presler parça pinçik eder çevirme yaparız biz o bizonu, diyor akıl.... hemide alayı dieseeel, tüp bizde mutfakta, sanayi düpü 29 Mayıs 2018 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Gök 29 Mayıs 2018 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2018 2 dakika önce, Ali Cihangiroğlu yazdı: gelde gir 4 adet 3340 axor la çeverili überr, zor girersin, devriye olarakta bir cat 428 bi lastikli hitachi190 beko da hazır, anında presler parça pinçik eder çevirme yaparız biz o bizonu, diyor akıl.... pusuya yatar takip ederim tek yakalarım en mutlu anında yolda giderken birden arkanda beliriverrim 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Mayıs 2018 Paylaş 29 Mayıs 2018 (düzenlendi) 1 saat önce, Ali Gök yazdı: pusuya yatar takip ederim tek yakalarım en mutlu anında yolda giderken birden arkanda beliriverrim Aboooov, senden korkulur ama gazı kapatırım ilk virajda uçacağından sıkıntı yok, önemli olan dikizde zamanında görmek, gördüm gördüm yoksa yandım bundan sonra en kaymak yollardan gideceğim, neme lazım yol tırtlaştımı ensemde belirirsin hemen.... en iyisi niyeti bozup şundan almak, yoksa dikizi kontrol etmekten yolda gidemeyeceğim sanırım düpte takarız buna, 5.0 litre V8 29 Mayıs 2018 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Mayıs 2018 Paylaş 29 Mayıs 2018 3 saat önce, Ali Cihangiroğlu yazdı: Aboooov, senden korkulur ama gazı kapatırım ilk virajda uçacağından sıkıntı yok, önemli olan dikizde zamanında görmek, gördüm gördüm yoksa yandım bundan sonra en kaymak yollardan gideceğim, neme lazım yol tırtlaştımı ensemde belirirsin hemen.... en iyisi niyeti bozup şundan almak, yoksa dikizi kontrol etmekten yolda gidemeyeceğim sanırım düpte takarız buna, 5.0 litre V8 çirkin fiestaya çok alıştın tabii normal karışılıyoruz bu drumu Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Mayıs 2018 Paylaş 29 Mayıs 2018 (düzenlendi) 8 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı: çirkin fiestaya çok alıştın tabii normal karışılıyoruz bu drumu he vallahi şu G serilerine hasta oluyorum vallahi tabii çok eski olmayacak... mesela bu olmaz, içine bak hele https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mercedes-benz-mercedes-g-w463-dizel-klimali-477163890/detay bu kurtarır mesela, ama fiyata bak, pehhhh https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mercedes-benz-sahibinden-black-edition-full-plusfull-g400-525592357/detay sizin Jeep ler uygunmuş vallahi.... 29 Mayıs 2018 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Mayıs 2018 Paylaş 29 Mayıs 2018 G yi bana da verseler hayır demem, bundan iyi kartvizit olmaz Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Mayıs 2018 Paylaş 29 Mayıs 2018 3 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı: G yi bana da verseler hayır demem, bundan iyi kartvizit olmaz Yani bir G400 cdi yada 500 olsun isterdim açıkcası ne yazıkki hayal olarak kalacak .... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Mayıs 2018 Paylaş 29 Mayıs 2018 9 dakika önce, Ali Cihangiroğlu yazdı: Yani bir G400 cdi yada 500 olsun isterdim açıkcası ne yazıkki hayal olarak kalacak .... 85 modelini al, 2020 modele çevirmesi kolay 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Mayıs 2018 Paylaş 29 Mayıs 2018 (düzenlendi) 26 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı: 85 modelini al, 2020 modele çevirmesi kolay 80 olurmu, mesela hemen arayınca önüme çıkan https://www.arabam.com/ikinci-el/arazi-suv-pick-up/mercedes-benz-g?year=1999 yok yahu, bunun içi çok eski, şatafattan taviz vermem artık... içi böyle olacak, buda en düşüğü diyelim... kısaca hayaller hayalleeer 29 Mayıs 2018 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Mayıs 2018 Paylaş 29 Mayıs 2018 olur nasılsa hala aynı, bir gürcü yapıp geleceğiz, 2020 model olacak Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Mayıs 2018 Paylaş 29 Mayıs 2018 (düzenlendi) 20 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı: olur nasılsa hala aynı, bir gürcü yapıp geleceğiz, 2020 model olacak haaaaa bak şimdi iş değişti 29 Mayıs 2018 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 29 Mayıs 2018 Paylaş 29 Mayıs 2018 80 model ama 18 görünümlü https://www.arabam.com/ilan/galeriden-satilik-mercedes-benz-g-250-gd/garage-bursa-1980-model-mercedes-benz-g220-emsalsiz-4x4/8997840 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Mayıs 2018 Paylaş 29 Mayıs 2018 (düzenlendi) 8 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: 80 model ama 18 görünümlü https://www.arabam.com/ilan/galeriden-satilik-mercedes-benz-g-250-gd/garage-bursa-1980-model-mercedes-benz-g220-emsalsiz-4x4/8997840 görünüm süper ama içine binince yaşadığım.... e j9 minibüs içi yahu, ayıptır.... mersoya hiç yakışmayan rezil ötesi iç tasarım, direksiyonu değişsen ne yazar, üste para versen almam.... 29 Mayıs 2018 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 7 Haziran 2018 Yazar Paylaş 7 Haziran 2018 benim arabanın gözler kör benim gözler astigmat gece işkenceydi bir yere gitmek . Servet abi salı günü aradı ameliyat saati verdi iftardan sonraya. samiyle atladık gittik . benim farların park içindeydi onu sinyale hat çektiler amerikan park oldu mis gibi oldu. Sami kalfalık yaptı bende çıraklık Elinize konulunuza sağlık çocuk oyuncak alınca mutlu olur ya bende öyle mutlu hissettim vallahi . dönüşte arabanın dünyası değişti bixenonla. eskiden gözümde 500 bin Tl idi değeri arabanın şimdi 1 milyon TL adamlar lazerle far ayarı yapıyor 9 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Haziran 2018 Paylaş 7 Haziran 2018 Servet abi'nin el atıp da yapamayacağı bi şey var mı? En kötü araba patlar. Güle güle kullanın. Servet abi'nin de ellerine sağlık 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 7 Haziran 2018 Paylaş 7 Haziran 2018 Ciraklik yaptim dedigine inanmayin.Tornavida diyoruz levye getiriyor, makaronu eritmek icin cakmak diyoruz sigara uzatiyor.Neyseki Cayi iyi yapti.Bu arada arabanin parklarini asagi almak bile ne kadar degistirdi, gule gule kullan cok yakisti. Yokki bixenon lu arabamiz sellektor atalim. SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 1 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Haziran 2018 Paylaş 7 Haziran 2018 2 dakika önce, Sami Demirpaz yazdı: Ciraklik yaptim dedigine inanmayin. Tornavida diyoruz levye getiriyor, makaronu eritmek icin cakmak diyoruz sigara uzatiyor. Neyseki Cayi iyi yapti. Bu arada arabanin parklarini asagi almak bile ne kadar degistirdi, gule gule kullan cok yakisti. Yokki bixenon lu arabamiz sellektor atalim. SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Anca eller cepte gezdi la 10 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: Servet abi'nin el atıp da yapamayacağı bi şey var mı? En kötü araba patlar. Güle güle kullanın. Servet abi'nin de ellerine sağlık Patlatma yok patlatma yok 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 7 Haziran 2018 Yazar Paylaş 7 Haziran 2018 Sakar adamım kablo ucu aç dersin tesisat elimde kalır 😂 Ketilda acayip su ısıttım ama o konuda iyiydim şimdi hakkımı verin canım 1 saat önce, Sani Gerşon yazdı: Servet abi'nin el atıp da yapamayacağı bi şey var mı? En kötü araba patlar. Güle güle kullanın. Servet abi'nin de ellerine sağlık Harbiden gülerek kullanıyorum şuan yalnz 😂 eyvallah teşekkürler 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Haziran 2018 Paylaş 7 Haziran 2018 Züper olmuş elinize sağlık bu arada xenon candır.... Yorum bağlantısı
Ali Gök 8 Haziran 2018 Yazar Paylaş 8 Haziran 2018 On 07.06.2018 at 13:22, Ali Cihangiroğlu yazdı: Züper olmuş elinize sağlık bu arada xenon candır.... gözümüz açıldı Yorum bağlantısı
Recommended Posts