İçeriğe Yönlendir

Nevada'lı 3.7 Liberty

Ali Gök

Recommended Posts

Önder Özcan
23 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı:

Çamurda çıkmak için basmak şart.  

Lastik hızlı dönecekki dişlere dolan çamuru atacak.  

Benim lastikte diş olmadığı için iki gün önce ben kendi haline bırakma yolunu seçtim. 

pbddDn.jpg

Lastiği halıyla kaplamış gibi.

Görmeyeydim eyiydi 😖

Yorum bağlantısı
Ali Gök

Arabaya geri çağırma kapsamında benzin depo koruma demiri taktı mengerler yetkili servisi.

daha önce gittik parça eksik çıkmış kutudan delecek punç ve ölçü metrikleri gelmemiş sipariş edecez tekrar dediler sonrasında tır vurdu gidemedik bugün gitmek nasip oldu.

Takılan demir harbi demir arkadan vurmamasını tavsiye ederim otomobillerin.

not düşelim araba 16 yaşında  yanlış olmasın.  

dvQlaQ.jpg

5aPE3A.jpg

4j7WnY.jpg

Nna8ok.jpg

• Beğen 5
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan
(düzenlendi)

Hayırlı olsun. 

16 yıl yaşında olmasına rağmen çağırmalarına mı sevinmeli, yoksa 16 yıldır akıllarına gelmemesine mi şaşmalı? :) 

Müşteriye değer veren markalar iyidir. 

tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Gök
4 dakika önce, Mustafa Arıkan yazdı:

Hayırlı olsun. 

16 yıl yaşında olmasına rağmen çağırmalarına mı sevinmeli, yoksa 16 yıldır akıllarını gelmemesine mi şaşmalı? :) 

Müşteriye değer veren markalar iyidir. 

mevzu şöyle gelişiyor. amerikada 2012 de bitane zj kasa kodlu cheroke arkadan vurduklarında depo alev alıyor.

chrysler de olaydan sonra bunu geliştiriyor ve 1993–98 Grand Cherokee ve 2002–07 Liberty modellerini kapsayan 1 milyon 560 bin Jeep'i geri çağırıyor.( adetler alıntıdır ) 

yani mevzu öyle ilk araba 0 iken olan olay değil aslında. benden önceki sahibi neden götürmemiştir bilmem ben götürdüm taktırdım :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
1 dakika önce, Ali Gök yazdı:

mevzu şöyle gelişiyor. amerikada 2012 de bitane zj kasa kodlu cheroke arkadan vurduklarında depo alev alıyor.

chrysler de olaydan sonra bunu geliştiriyor ve 1993–98 Grand Cherokee ve 2002–07 Liberty modellerini kapsayan 1 milyon 560 bin Jeep'i geri çağırıyor.( adetler alıntıdır ) 

yani mevzu öyle ilk araba 0 iken olan olay değil aslında. benden önceki sahibi neden götürmemiştir bilmem ben götürdüm taktırdım :) 

Çok iyi, hala araçlarının arkasındalar. Ford Pinto gibi yapmamışlar.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Gök

Takılan demirin koruma kapasitesi de test edilmiş chrysler tarafından. ilgili testten bir resim ekliyeyim

P18z39.png

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gök
15 dakika önce, Mahmut Yıldız yazdı:

Çok iyi, hala araçlarının arkasındalar. Ford Pinto gibi yapmamışlar.

daha öncede arka salıncak kollarını vs değiştirdiler recall cağrısı ile . chrysler malının arkasında 

3 saat önce, Önder Özcan yazdı:

Dosta güven düşmana korku saldı bu "depo koruma demiri"

aman dur abi kazasız belasız inşallah

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Sana nasıl ulaştılar peki? Kaçıncı sahibisin? Hadi sen yetkiliye gitmiştin, kaydın vardı. 10 yıldır yetkiliye gitmeyip 3-5 el değiştirenler nasıl haberdar oluyor- olacak?

Yorum bağlantısı
Ali Gök
(düzenlendi)
39 dakika önce, Önder Özcan yazdı:

Sana nasıl ulaştılar peki? Kaçıncı sahibisin? Hadi sen yetkiliye gitmiştin, kaydın vardı. 10 yıldır yetkiliye gitmeyip 3-5 el değiştirenler nasıl haberdar oluyor- olacak?

muabbet ilk çıktığında kendileri telefonu olanları aramışlar. 

ben kendim aradım şase numarasını verdim dedim recall çağrısı var.  ben 3. sahibiyim. ilk sahibini aracın sıfırken alınan faturalarından gıyaben tanıyorum ikinci sahibi abimizle 1 gün zaman geçirdik rizeyi flan anlattı akşama kadar ama bi yere varamadık pazarlık yaparken ordan :D 

tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
5 saat önce, Ali Gök yazdı:

Takılan demir harbi demir arkadan vurmamasını tavsiye ederim otomobillerin.

Peki bir soru. Aracın ağırlığı değişince, teknik değişikliğe giriyor mu? Muayenede "hayırdır bu demir, ne alaka?" demesinler?

Yorum bağlantısı
Ali Gök
(düzenlendi)
10 dakika önce, Sani Gerşon yazdı:

Peki bir soru. Aracın ağırlığı değişince, teknik değişikliğe giriyor mu? Muayenede "hayırdır bu demir, ne alaka?" demesinler?

ahmet abi bununla muayeneden hiç sorunsuz geçti. 

bana derlerse bu olmaz civata ile tutuyor söküp öyle gideceğim muayeneye 

ama ağırlıktan bu arabada sorun olacağını sanmam. demir tavan sepetiyle vinçle de geçiyor millet muayeneden.m1g sınıfında belki farklıdır biraz konu

ama sırf bu demir yüzünden kaldım diyende var cheroke ekibinde

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
4 dakika önce, Ali Gök yazdı:

ama sırf bu demir yüzünden kaldım diyende var cheroke ekibinde

Peki Chyresler'dan bir yazı alınsa da bir daha gitmek gerekmese bu durumda? Sonuçta koyulan parça keyfi değil, zorunluluktan.

Yorum bağlantısı
Ali Gök
4 dakika önce, Sani Gerşon yazdı:

Peki Chyresler'dan bir yazı alınsa da bir daha gitmek gerekmese bu durumda? Sonuçta koyulan parça keyfi değil, zorunluluktan.

chryslerin ne iş yaptığını bilmeme ihtimali yüksek tüvtürkün :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
2 saat önce, Ali Gök yazdı:

yani şimdi bunlar bayağı güvensiz mi? 15 vereyim kurtul

Yorum bağlantısı
Ali Gök
27 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı:

yani şimdi bunlar bayağı güvensiz mi? 15 vereyim kurtul

olur abi 15.000 dolar uygundur :kutlama:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
33 dakika önce, Ali Gök yazdı:

olur abi 15.000 dolar uygundur :kutlama:

dövize karşıyız güçlü Tl ile yaparım ödemeyi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gök
5 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı:

dövize karşıyız güçlü Tl ile yaparım ödemeyi

Bizi kıskanırlar mıskanırlar boşver dövizle  alışverişi haklısın :D   

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...

Bu araba ile şehir dışı yolculuklarını çok seviyorum.

bu bayram klasik ful  bagaj yükü + 5 yolcu ile geldim izmirden.  trafiğe denk gelmiyim diye tapa gaz geldim 130 140 bastım otoyol olan yerlerde sürekli kalan yerlerde limitler dahilinde 120 ile 

klima hep açık kulağı duymuyor maşallah rampalarda vs . büyük motor alışkanlık yapıyor çok keyifli

bu kullanımda merak edenler için 15-16 litre lpg tüketti 100 km de.  normal bagaj 2 kişi 13 litre  yakıyor uzun yolda not: benim arabada katalitik yok az fazla yakıyor derler hep katalitik olsa belki 1  litre 2 litre daha az yakar bilemem.

gP49qZ.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Geçen haftalarda piknik yeri ararken sami sahile bakalım dedi. Güzel bi kumsal gördük kilyos tarafında girdik gezdik biraz kumda  . Sami video çekeyim dedi indi bi ara kum epey yoğundu kumda sürmek çamura benzesede daha farklı biraz . rahatca gezdi sorun yasamadik ilk tecrube idi keyif aldim bidaha gidersem limitlerini denerim 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Daha önce kumda gezen KJ'leri traktörler kurtarmıştı... :)

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz
4 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı:

Girdiğimiz saniye kaldık gibi oldu ama daha sonra LOW 'da sorun yaratmadan yürüdü makine.

Yorum bağlantısı
15 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı:

çin malımıydı acaba o kj sahteleri çıkmış piyasaya diyorlar :D 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...