Mahmut Yıldız 9 Nisan 2019 Paylaş 9 Nisan 2019 Nevada'nın yillileri kovalasın sizi de geri gelin emi. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 9 Nisan 2019 Yazar Paylaş 9 Nisan 2019 3 saat önce, Mahmut Yıldız yazdı: Yaz, ne yani adam kaç gün önce kaza geçirmiş, geçmiş olsun dedik, yeni gördüğümüzü de ekledik. Araba da sana feda olsun. Bak ben aynısını yazdım. sağol mahmut abi teşekkür ederim 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 9 Nisan 2019 Yazar Paylaş 9 Nisan 2019 süreç devam ediyor. SBM den msj geldi. beklenildiği gibi %100 kusurlu karşı taraf. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 9 Nisan 2019 Yazar Paylaş 9 Nisan 2019 e devletten hasar sorgulama yazdım. çıkan sonuç resimdeki gibi muallak tutar diye bişey var 5 küsür bin. bu ne demek oluyor tamir masrafı belli mi olmuş ? Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 11 Nisan 2019 Paylaş 11 Nisan 2019 karşı taraf suçlu olduğu için karşı tarafın sigortasından yapılmıyor mu araç? kaskodan mı açıldı dosya Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Nisan 2019 Paylaş 11 Nisan 2019 2 dakika önce, Bahadır Taşpolat yazdı: karşı taraf suçlu olduğu için karşı tarafın sigortasından yapılmıyor mu araç? kaskodan mı açıldı dosya Karşı taraftan açılırsa Karşı tarafın anlaşmalı olduğu yer aramak lazım.. Parça lazım olunca da yan sanayi parça gönderirler.. Bunun için kaskodan açılmıştır. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 11 Nisan 2019 Yazar Paylaş 11 Nisan 2019 ben direk kaskodan yaptıryorum. kasko karşı taraftan alacak parayı. sbm raporunda sonuç aşağıdaki gibi %100 kusur karşı taraf arkadan vuranda merak ettiğim o para neyin parası. belli olmadı daha kaç paraya tamir olacağı. parçayı daha yeni ben zorla sipariş ettirdim bağıra çağıra Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 Nisan 2019 Paylaş 11 Nisan 2019 4 dakika önce, Ali Gök yazdı: ben direk kaskodan yaptıryorum. kasko karşı taraftan alacak parayı. sbm raporunda sonuç aşağıdaki gibi %100 kusur karşı taraf arkadan vuranda Sbm raporuna nasıl baktın Yorum bağlantısı
Ali Gök 11 Nisan 2019 Yazar Paylaş 11 Nisan 2019 4 dakika önce, Ali Darbaz yazdı: Sbm raporuna nasıl baktın https://sigortam360.com/Sbm/PublicQuery?reportTypeId=3 örnek sigorta linki burda . arabanın plakası ve tckn ile bakılıyor zaten dosya açıldığından bana msj geldi telefona linkte vardı. tıkladım otomatik yönlendirdi raporu inceledim itiraz bile ediliyor istersen burdan 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 18 Nisan 2019 Yazar Paylaş 18 Nisan 2019 Arka bagaja bağlanan yedik lastiği taşıyan plastik lazım bulamıyoruz parçayı varmı bulma ihtimali olan? aranan parça 2004 liberty yedek lastik taşıyıcı plastik Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 18 Nisan 2019 Paylaş 18 Nisan 2019 direkt olarak lastiği asın? plakalığı içinde olan tampon versinler onun yerine. birde kılıf takarsın oldu bitti. Yorum bağlantısı
Ali Gök 18 Nisan 2019 Yazar Paylaş 18 Nisan 2019 12 dakika önce, Dogan Arsiray yazdı: direkt olarak lastiği asın? plakalığı içinde olan tampon versinler onun yerine. birde kılıf takarsın oldu bitti. Çok çirkin yahu mısırlı gibi aynı😬 Yorum bağlantısı
Ali Gök 30 Nisan 2019 Yazar Paylaş 30 Nisan 2019 (düzenlendi) Nevadalı tamirde idi bildiğiniz üzere. Bagaj kapağı değişti. tamponu boyandı. lastiği tutan plastik te değişecek ama henüz gelmedi daha önceki cuma akşam arabayı aldım. ikame araç corsadan sonra canavarı alıp 100 metre sürünce içimden allahım bizi gördüğümüzden geri koyma dedim.. aldığım gibi akşam direk otoyola girdim . memetçik tesislerinde doldurdum depoları sürdüm tarsusa hazır tarsusta vakit bolken plakayı yeniledim. arka plaka yırtılmıştı biraz çıkardım aradan lpg filtre değişim zamanı gelmişti onu değiştim lastikleri ön arka yer değiştim güzel birde balans yaptılar mis gibi oldu iç kamerayı çakmaklığa bağlıyordum onunda elektrikçide tesisatını direk bağladık kontak açınca elektrik alacak şekilde ortadan kablo yığını kalktı yeni plakamız . kazasız belasız devam inşallah yarın götürecem servise pasta yapacaklar birde arka bağajın yazıları yapışacak 30 Nisan 2019 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi 8 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 30 Nisan 2019 Paylaş 30 Nisan 2019 Şükür kavuşturana. Özlemiştik Nevadalıyı Yorum bağlantısı
Ali Gök 30 Nisan 2019 Yazar Paylaş 30 Nisan 2019 41 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Şükür kavuşturana. Özlemiştik Nevadalıyı Sorma abi şükür kavuşturana Yorum bağlantısı
Ali Gök 5 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2019 Km oldu 293.700 bakim vakti geldiCastrol 10w40 aldim budefa onu koydukYag ve hava filtresini degistikNgk marka 6 adet buji aldim onlari degistirdik. 10K kafa rahat 4 Yorum bağlantısı
Ali Gök 11 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2019 Bugun belgradda bizim az aşagıda iki tane yapili cheroeke biri kare kase biri wj kamp yapıyorlardı . Arka taraflarındada yola çıkan dik bir rampa vardı sağlam balçık gibi çamur zemin. Sami erkeklerse ordan çıkarlar yola dedi demesine kalmadı adam duymuş gibi vurdular rampaya bağıra bağıra çıktılar . Sonra o lafın üstüne tabi mevzu bizim erkekliğe geldi 🤣 Neyseki bizim jeepler erkek çıktı 🔥🔥 4 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Mayıs 2019 Paylaş 12 Mayıs 2019 Çamurda çıkmak için basmak şart. Lastik hızlı dönecekki dişlere dolan çamuru atacak. Benim lastikte diş olmadığı için iki gün önce ben kendi haline bırakma yolunu seçtim. Yorum bağlantısı
Ali Gök 12 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2019 (düzenlendi) Bir saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Çamurda çıkmak için basmak şart. Lastik hızlı dönecekki dişlere dolan çamuru atacak. Benim lastikte diş olmadığı için iki gün önce ben kendi haline bırakma yolunu seçtim. At yokmu abi qasqaide ? Aynen gaza asılmak gerekiyor 12 Mayıs 2019 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Mayıs 2019 Paylaş 12 Mayıs 2019 At yokmu abi qasqaide ? Bildiğin otomobil yaz lastiği Yorum bağlantısı
Ali Gök 12 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2019 9 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Bildiğin otomobil yaz lastiği Eyvah 4 saat önce, Sami Demirpaz yazdı: Maşallah canım araban erkekmiş. sağol canım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Mayıs 2019 Paylaş 12 Mayıs 2019 11 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Çamurda çıkmak için basmak şart. Lastik hızlı dönecekki dişlere dolan çamuru atacak. Benim lastikte diş olmadığı için iki gün önce ben kendi haline bırakma yolunu seçtim. rus sitelerinde görmeye alışığız bunlardan 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts