Ali Gök 8 Nisan 2019 Yazar Paylaş 8 Nisan 2019 aradı az önce sigortacılar. işlemlere başlicaklarmış aracın yapılırken aşama aşama resmini çekeceklermiş yeni takılanlarıda resimliceklermiş CD ve rapor ile bana teslim edeceklermiş. hoşuma gitti çalışma tarzı 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 8 Nisan 2019 Paylaş 8 Nisan 2019 Geçmiş olsun Ali cim, tırcının ruh hali çok karışık olmalı Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 8 Nisan 2019 Paylaş 8 Nisan 2019 Geçmiş olsun geçen kasko yaptırmamayı düşünüyordun bak nasıl lazım oldu. Yorum bağlantısı
Ali Gök 8 Nisan 2019 Yazar Paylaş 8 Nisan 2019 Fatih Keskin yazdı: Geçmiş olsun geçen kasko yaptırmamayı düşünüyordun bak nasıl lazım oldu. Genişlet Hiç deme bee. iyiki yaptırmışız sağolasın abi Sami Demirpaz yazdı: Bu araba daha ne yapsın Maşallah. Genişlet hep mengerlerin yüzünden oldu o gün sabah servise çağırmasalar araba evde yatacaktı Köksal Yılmaz yazdı: Geçmiş olsun Ali cim, tırcının ruh hali çok karışık olmalı Genişlet bişe sormak için arasa ruh halini değişecem hala aynada gördüğüm tehlikeli madde yazısı gözüme geliyor Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 8 Nisan 2019 Paylaş 8 Nisan 2019 Ali Gök yazdı: Hiç deme bee. iyiki yaptırmışız sağolasın abi hep mengerlerin yüzünden oldu o gün sabah servise çağırmasalar araba evde yatacaktı bişe sormak için arasa ruh halini değişecem hala aynada gördüğüm tehlikeli madde yazısı gözüme geliyor Genişlet sen gene iyisin ben kepçe görünce kaçacak yer arıyorum Yorum bağlantısı
Ali Gök 8 Nisan 2019 Yazar Paylaş 8 Nisan 2019 Çağlar Bayur yazdı: geçmiş olsun iyi uyumuş tırcı Genişlet kalkerken uyanıkmış hakkını yemiyelim normal kalkmış sonra nolmuşsa vurunca uyanmış sağol çağlar abi Mehmet Kazancıoğlu yazdı: sen gene iyisin ben kepçe görünce kaçacak yer arıyorum Genişlet seninki de sıkıntı haa kepçe ucu sivri demir oda sıkıntı Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 8 Nisan 2019 Paylaş 8 Nisan 2019 axor çekicilerin naylonu sayılır zaten geçmiş olsun Yorum bağlantısı
Ali Gök 8 Nisan 2019 Yazar Paylaş 8 Nisan 2019 Murat Atagenç yazdı: axor çekicilerin naylonu sayılır zaten geçmiş olsun Genişlet Ne naylon ama 😬 tesekkurlerr Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Nisan 2019 Paylaş 8 Nisan 2019 Köksal Yılmaz yazdı: Geçmiş olsun Ali cim, tırcının ruh hali çok karışık olmalı Genişlet Jeep ile çarpışan 200 yıllık çınar ile çarpışmış gibi oluyor Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Nisan 2019 Paylaş 9 Nisan 2019 Mahmut Yıldız yazdı: Yeni gördüm, çok geçmiş olsun. Genişlet Yazıyım mi aynı mesajı buraya da Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 9 Nisan 2019 Paylaş 9 Nisan 2019 Servet Aydın yazdı: Yazıyım mi aynı mesajı buraya da Genişlet Yaz, ne yani adam kaç gün önce kaza geçirmiş, geçmiş olsun dedik, yeni gördüğümüzü de ekledik. Araba da sana feda olsun. Bak ben aynısını yazdım. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Nisan 2019 Paylaş 9 Nisan 2019 Hemen yazacaksın. Senin görevin bu. Dci sahibi takipçi olur. Bi daha olmasın Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 9 Nisan 2019 Paylaş 9 Nisan 2019 Servet Aydın yazdı: Hemen yazacaksın. Senin görevin bu. Dci sahibi takipçi olur. Bi daha olmasın Genişlet Hafta sonu Ankara'daydım. Dün de Antep'teydim. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 9 Nisan 2019 Paylaş 9 Nisan 2019 Mahmut Yıldız yazdı: Hafta sonu Ankara'daydım. Dün de Antep'teydim. Genişlet Bu gün? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Nisan 2019 Paylaş 9 Nisan 2019 Mahmut Yıldız yazdı: Hafta sonu Ankara'daydım. Dün de Antep'teydim. Genişlet Yarın? Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 9 Nisan 2019 Paylaş 9 Nisan 2019 Önder Özcan yazdı: Bu gün? Genişlet Kayseri Servet Aydın yazdı: Yarın? Genişlet Allah bilir Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 9 Nisan 2019 Paylaş 9 Nisan 2019 Mahmut Yıldız yazdı: Allah bilir Genişlet Servet Aydın yazdı: Ohh. Gelmiyor çok şükür Genişlet Önder Özcan yazdı: Oh İstanbulda değilmiş, çok şükür. Genişlet İstanbul ve Gebze unutulan yer mi? O tarafa da geleceğim bir gün. Kapına dayanacağım ve ... Yorum bağlantısı
Önder Özcan 9 Nisan 2019 Paylaş 9 Nisan 2019 Biz zaten İstanbulda hiç ikamet etmedik. Yorum bağlantısı
Recommended Posts