Ali Gök 8 Nisan 2019 Yazar Paylaş 8 Nisan 2019 aradı az önce sigortacılar. işlemlere başlicaklarmış aracın yapılırken aşama aşama resmini çekeceklermiş yeni takılanlarıda resimliceklermiş CD ve rapor ile bana teslim edeceklermiş. hoşuma gitti çalışma tarzı 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 8 Nisan 2019 Paylaş 8 Nisan 2019 Geçmiş olsun Ali cim, tırcının ruh hali çok karışık olmalı Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 8 Nisan 2019 Paylaş 8 Nisan 2019 Geçmiş olsun geçen kasko yaptırmamayı düşünüyordun bak nasıl lazım oldu. Yorum bağlantısı
Ali Gök 8 Nisan 2019 Yazar Paylaş 8 Nisan 2019 24 dakika önce, Fatih Keskin yazdı: Geçmiş olsun geçen kasko yaptırmamayı düşünüyordun bak nasıl lazım oldu. Hiç deme bee. iyiki yaptırmışız sağolasın abi 4 saat önce, Sami Demirpaz yazdı: Bu araba daha ne yapsın Maşallah. hep mengerlerin yüzünden oldu o gün sabah servise çağırmasalar araba evde yatacaktı 4 saat önce, Köksal Yılmaz yazdı: Geçmiş olsun Ali cim, tırcının ruh hali çok karışık olmalı bişe sormak için arasa ruh halini değişecem hala aynada gördüğüm tehlikeli madde yazısı gözüme geliyor Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 8 Nisan 2019 Paylaş 8 Nisan 2019 22 dakika önce, Ali Gök yazdı: Hiç deme bee. iyiki yaptırmışız sağolasın abi hep mengerlerin yüzünden oldu o gün sabah servise çağırmasalar araba evde yatacaktı bişe sormak için arasa ruh halini değişecem hala aynada gördüğüm tehlikeli madde yazısı gözüme geliyor sen gene iyisin ben kepçe görünce kaçacak yer arıyorum Yorum bağlantısı
Ali Gök 8 Nisan 2019 Yazar Paylaş 8 Nisan 2019 1 saat önce, Çağlar Bayur yazdı: geçmiş olsun iyi uyumuş tırcı kalkerken uyanıkmış hakkını yemiyelim normal kalkmış sonra nolmuşsa vurunca uyanmış sağol çağlar abi 2 saat önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: sen gene iyisin ben kepçe görünce kaçacak yer arıyorum seninki de sıkıntı haa kepçe ucu sivri demir oda sıkıntı Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 8 Nisan 2019 Paylaş 8 Nisan 2019 axor çekicilerin naylonu sayılır zaten geçmiş olsun Yorum bağlantısı
Ali Gök 8 Nisan 2019 Yazar Paylaş 8 Nisan 2019 6 dakika önce, Murat Atagenç yazdı: axor çekicilerin naylonu sayılır zaten geçmiş olsun Ne naylon ama 😬 tesekkurlerr Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Nisan 2019 Paylaş 8 Nisan 2019 8 saat önce, Köksal Yılmaz yazdı: Geçmiş olsun Ali cim, tırcının ruh hali çok karışık olmalı Jeep ile çarpışan 200 yıllık çınar ile çarpışmış gibi oluyor Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Nisan 2019 Paylaş 9 Nisan 2019 36 dakika önce, Mahmut Yıldız yazdı: Yeni gördüm, çok geçmiş olsun. Yazıyım mi aynı mesajı buraya da Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 9 Nisan 2019 Paylaş 9 Nisan 2019 7 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Yazıyım mi aynı mesajı buraya da Yaz, ne yani adam kaç gün önce kaza geçirmiş, geçmiş olsun dedik, yeni gördüğümüzü de ekledik. Araba da sana feda olsun. Bak ben aynısını yazdım. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Nisan 2019 Paylaş 9 Nisan 2019 Hemen yazacaksın. Senin görevin bu. Dci sahibi takipçi olur. Bi daha olmasın Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 9 Nisan 2019 Paylaş 9 Nisan 2019 30 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Hemen yazacaksın. Senin görevin bu. Dci sahibi takipçi olur. Bi daha olmasın Hafta sonu Ankara'daydım. Dün de Antep'teydim. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 9 Nisan 2019 Paylaş 9 Nisan 2019 49 dakika önce, Mahmut Yıldız yazdı: Hafta sonu Ankara'daydım. Dün de Antep'teydim. Bu gün? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Nisan 2019 Paylaş 9 Nisan 2019 53 dakika önce, Mahmut Yıldız yazdı: Hafta sonu Ankara'daydım. Dün de Antep'teydim. Yarın? Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 9 Nisan 2019 Paylaş 9 Nisan 2019 41 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Bu gün? Kayseri 36 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Yarın? Allah bilir Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 9 Nisan 2019 Paylaş 9 Nisan 2019 15 dakika önce, Mahmut Yıldız yazdı: Allah bilir 14 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Ohh. Gelmiyor çok şükür Şimdi, Önder Özcan yazdı: Oh İstanbulda değilmiş, çok şükür. İstanbul ve Gebze unutulan yer mi? O tarafa da geleceğim bir gün. Kapına dayanacağım ve ... Yorum bağlantısı
Önder Özcan 9 Nisan 2019 Paylaş 9 Nisan 2019 Biz zaten İstanbulda hiç ikamet etmedik. Yorum bağlantısı
Recommended Posts