Ali Gök 14 Mart 2019 Yazar Paylaş 14 Mart 2019 o zaman alterntör sağlam deriz yorum olarak Yorum bağlantısı
Ali Gök 14 Mart 2019 Yazar Paylaş 14 Mart 2019 2 saat önce, Mustafa Arıkan yazdı: 14 ancak araç çalışırken ölçülmüş değerdir. O da akünün değil alternatörün değeridir hocam. Hatalı değildir yani o değer. şimdi anladım mevzuyu tmmdır Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 15 Mart 2019 Paylaş 15 Mart 2019 obd üzerinden regüle şekilde de ölçüyor olabilir sistemi voltajını. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Mart 2019 Paylaş 18 Mart 2019 On 08.03.2019 at 10:26, Sami Demirpaz yazdı: 4.7 candır Silindir başına şehiriçinde 2.5 lt gaz yakıyor Dün bi yerde gördüm.. Antep fıstığı 35 lira yazıyordu... Yaklaşınca baktım ki.. Yarım kilosuymuş 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 18 Mart 2019 Yazar Paylaş 18 Mart 2019 Bir saat önce, Murat Atagenç yazdı: Yine mi kıramadınız bir yerlerini Yok yav bizimki resimlik ofroad zorladığımız yok makineleri kıracak kadar Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 18 Mart 2019 Paylaş 18 Mart 2019 38 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Dün bi yerde gördüm.. Antep fıstığı 35 lira yazıyordu... Yaklaşınca baktım ki.. Yarım kilosuymuş İstanbul'da çok var öyle Yorum bağlantısı
Ali Gök 25 Mart 2019 Yazar Paylaş 25 Mart 2019 Kalorifer peteği değişirken klimanın gazı boşaltılmıştı. Havalar ısınmaya başladı. bu hafta sonu gittim klimacıya gaz bastırdım. Vanaların içindeki iğneler de fonksiyonunu yitirmiş yağlanmı olmuştu vana etrafında onlarıda değiştik tertemiz oldu. Arabanın içinde klima yüksek devirde iken 4 dk oturan hipotermiden ölür bu arabanın kliması kolay kolay başka arabada yok. çok çok üst düzey. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 25 Mart 2019 Yazar Paylaş 25 Mart 2019 2 dakika önce, Servet Aydın yazdı: -7 derece üflüyor sistemi derecesi bilmiyorum digital olmadığından yazmıyor ama buzdolabının buzluk kısmı gibi bişey işte çok zalım Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Mart 2019 Paylaş 25 Mart 2019 18 dakika önce, Servet Aydın yazdı: -7 derece üflüyor sistemi Abi emin misin? 0 dereceydi eski araçlar, sonra +7 yaptılar ısı farkından insalar ölmesin diye Yorum bağlantısı
Ali Gök 25 Mart 2019 Yazar Paylaş 25 Mart 2019 11 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: eski araçlar tmm işte buda eski araç 16 yaşında Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Mart 2019 Paylaş 25 Mart 2019 5 dakika önce, Ali Gök yazdı: tmm işte buda eski araç 16 yaşında -7 olmamalı diye hatırlıyorum ama Yorum bağlantısı
Ali Gök 25 Mart 2019 Yazar Paylaş 25 Mart 2019 6 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: -7 olmamalı diye hatırlıyorum ama evin içindeki 17 nin altına inmiyorken arabadaki 0 derecemi ? ben hurafe sandıydım yav Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Mart 2019 Paylaş 25 Mart 2019 2 dakika önce, Ali Gök yazdı: evin içindeki 17 nin altına inmiyorken arabadaki 0 derecemi ? ben hurafe sandıydım yav 17 gözüken şey, termostat derecesidir. Üflediği derece farklı. Yorum bağlantısı
Ali Gök 25 Mart 2019 Yazar Paylaş 25 Mart 2019 4 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: 17 gözüken şey, termostat derecesidir. Üflediği derece farklı. önüne bir derece koyup ölçeyim merak ettim. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Mart 2019 Paylaş 25 Mart 2019 49 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: Abi emin misin? 0 dereceydi eski araçlar, sonra +7 yaptılar ısı farkından insalar ölmesin diye Kango geçmiş zaman, +3 mü neydi. Rölanti halinde ölçüm yapılmıyor ama 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 25 Mart 2019 Paylaş 25 Mart 2019 Eski Focusu serviste ölçmüşlerdi +6 C olması gereken . Yorum bağlantısı
Ali Gök 2 Nisan 2019 Yazar Paylaş 2 Nisan 2019 hafta sonu izmire gidip geldim. dönüş yolunda akhisarı geçerken bir ses geldi dit dit dit die allah allah dedim önemsemedim. 2 dk sonra bidaha az gittim bidaha o mu bumu ara tara altına bakıyorum bişe yok üstüne bakıyorum bişe yok yağ tamam su tamam obd bağlıyorum bişe yok ula ne sesi bu kafa şişirdi bulamıyorum. o ara hanım ekranda bi anlık hood open diye bi yazı görmüş kaput açık uyarısı biliyorum baktım kaput kapalı acaba mandalmı tutmuyor vs baktım bişe yok demir gibi demir . Ertan abiyi aradım dedim durum böyle böyle swiçten yapar başkada bi yerden yapma ihtimali yok dedi. üzerine bişe sıkıştır bantla yada olmadı kes kabloyu birbirne bağla dedi. çektim petrole açtım takım çantasını kablo bandıyla kaput basıyor gibi üzerine doladım siwici oturttum yerine sorun bitti bıraktı ötmeyi. dahada ötse sensörü kesip kabloyu birbirine bağlıcaktım ama gerek kalmadı. yalnız takım çantasını toplayıp arabaya tamir ettim diyerek bir oturuşum vardı gördüğüm itibar anlatılmaz 120 civarı giderken 12 13 yakıyor araba şehir dışı. susurluğu geçtikten sonra budefa çok bastım giderken genelde 130 150 bandındaydım 15 16 yaktı nevada aslanı. neyse maşallah diyim 9 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 2 Nisan 2019 Paylaş 2 Nisan 2019 Geçmiş olsun Ali swich değişecek gibi ,yada sökülüyor mu bilmiyorum ama kontağını temizle derim. Yorum bağlantısı
Ali Gök 2 Nisan 2019 Yazar Paylaş 2 Nisan 2019 Bir saat önce, Adnan Çakır yazdı: Geçmiş olsun Ali swich değişecek gibi ,yada sökülüyor mu bilmiyorum ama kontağını temizle derim. Sağol abi. Swici bastırıp bantlayınca kesti uyarıyı bi söküp wd40 ile temizlicem sökmesi kolay fişi var çekince ele geliyor direk 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 3 Nisan 2019 Paylaş 3 Nisan 2019 Valla mondeo'da çok uğraştırdı. Kronik gibi bir durum. Son çare kısa devre yapıp bırakmıştım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts