Ali Gök 19 Şubat 2019 Yazar Paylaş 19 Şubat 2019 yıldız başka bişe 4*4 başka bişe. yıldızla gittiğin heryere 4*4 ile de gidersin. ama 4*4 ile gittiğin yere yıldızla hayal bile kuramazsın .... 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 19 Şubat 2019 Paylaş 19 Şubat 2019 Mercedes konuları admin denetimi ile açılsın , yada Gold sohbete taşınsın. 2 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 20 Şubat 2019 Yazar Paylaş 20 Şubat 2019 Mercedesi bilmem jeep konulari dahada ateslenir yakinda 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 20 Şubat 2019 Paylaş 20 Şubat 2019 Mercedesi bilmem jeep konulari dahada ateslenir yakinda Uzaktan video ile olmuyor, canlı olması lazım ki bünyeye girsin virüs Yorum bağlantısı
Ali Gök 20 Şubat 2019 Yazar Paylaş 20 Şubat 2019 (düzenlendi) 1 saat önce, Köksal Yılmaz yazdı: 1 saat önce, Ali Gök yazdı: Mercedesi bilmem jeep konulari dahada ateslenir yakinda Uzaktan video ile olmuyor, canlı olması lazım ki bünyeye girsin virüs Subatta bi hafta sonu gidelim beraber belgrada hem biraz takilirz camur vs iyi bir ates cay mangal flan sonra doneriz👍 20 Şubat 2019 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 6 Mart 2019 Yazar Paylaş 6 Mart 2019 harika bir ekranlı teyp aldım . navigasyonlu neyli hemide. resmini atayım da birazdan kıskanın alın resmi allah bee ibrahim tatlıses yıldız tilbe orhan gencebay eski arabada kaset dinlenir kaset usb de neymiş 3 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Mart 2019 Paylaş 6 Mart 2019 On 19.02.2019 at 23:56, Ali Gök yazdı: yıldız başka bişe 4*4 başka bişe. yıldızla gittiğin heryere 4*4 ile de gidersin. ama 4*4 ile gittiğin yere yıldızla hayal bile kuramazsın .... hayal kurmayalım 4 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 8 Mart 2019 Yazar Paylaş 8 Mart 2019 (düzenlendi) hadi bakalım nevada aslanı 4 küsür ateşledik kasko ile sigorta yenilettik aslanı kapıda yatırma maliyeti kasko sigorta mtv aylık 490 TL . 8 Mart 2019 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 8 Mart 2019 Paylaş 8 Mart 2019 19 dakika önce, Ali Gök yazdı: hadi bakalım nevada aslanı 4 küsür ateşledik kasko ile sigorta yenilettik aslanı kapıda yatırma maliyeti kasko sigorta mtv aylık 490 TL . aslan besliyorsan yemini düşünmeyeceksin kardeş video foto atarken iyi oluyor dimi, yan yattı, çamura battı, çok kirlendi, bizim gittiğimiz yere eksik çekerler gidemez gibi kelimeleri kullanabilmenin bir maliyeti olacak kusura bakma 2 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 8 Mart 2019 Paylaş 8 Mart 2019 26 dakika önce, Ali Gök yazdı: hadi bakalım nevada aslanı 4 küsür ateşledik kasko ile sigorta yenilettik aslanı kapıda yatırma maliyeti kasko sigorta mtv aylık 490 TL . Sen yakında 4.7 ye geçersin, neredeyse maliyetleri aynı. Yorum bağlantısı
Ali Gök 8 Mart 2019 Yazar Paylaş 8 Mart 2019 10 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: aslan besliyorsan yemini düşünmeyeceksin kardeş video foto atarken iyi oluyor dimi, yan yattı, çamura battı, çok kirlendi, bizim gittiğimiz yere eksik çekerler gidemez gibi kelimeleri kullanabilmenin bir maliyeti olacak kusura bakma Kusura baksam binmem 5 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Sen yakında 4.7 ye geçersin, neredeyse maliyetleri aynı. maliyetler aynı değil liberty de yakıt maliyeti daha düşük kasko sigorta kişisel olarak da yüksek oluyor bazen bende öyle oldu bu defa mtv aynı Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 8 Mart 2019 Paylaş 8 Mart 2019 11 dakika önce, Ali Gök yazdı: Kusura baksam binmem maliyetler aynı değil liberty de yakıt maliyeti daha düşük kasko sigorta kişisel olarak da yüksek oluyor bazen bende öyle oldu bu defa mtv aynı 5 lt lpg fark eder o da v8 farkı olsun Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 8 Mart 2019 Paylaş 8 Mart 2019 14 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Sen yakında 4.7 ye geçersin, neredeyse maliyetleri aynı. 4.7 candır 1 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: 5 lt lpg fark eder o da v8 farkı olsun Silindir başına şehiriçinde 2.5 lt gaz yakıyor Yorum bağlantısı
Ali Gök 8 Mart 2019 Yazar Paylaş 8 Mart 2019 16 dakika önce, Sami Demirpaz yazdı: Silindir başına şehiriçinde 2.5 lt gaz yakıyor Yorum bağlantısı
Ali Gök 14 Mart 2019 Yazar Paylaş 14 Mart 2019 araba 2 3 gündür cezalıydı bıraktım yağmurun altına ne halin varsa gör dedim. ahlaksız herif geçen hafta aküsünü bitirmiş sami çalıştırdı takviye yaptı. sonrada farlar yanmamaya başladı . baktım akü 60 amperlik ertan abilerin libertyler daha büyük akü varmış. bugün sabah gittim ölçtürdüm akü sizlere ömür 9 volt civarı canı kalmış ama çok pahalı fiyat istedi aküye bide lambanın niye yanmadığını anlayamadan ampül satyamaya kalktı bırak dedim başka bir tanıdık yere gittim floryada ölçtü oda ölü dedi işleme geçtik bizde. Mutlu marka 70 amper ters kutup akü aldık taktık. ( önceki akü normal kutup tu kablosunu flan saçma sapandolamışlar bişeler yapmışlar ufak akü bağlamışlar komple söktürüp düzelttirdim tesisatını vs tertemiz oldu ) far için de servet abiyi dün aramıştım h4 tessisatının ucunda sigorta var ona bakın dediydi. nokta atışı çözüldü o sigorta değişince . tekrar teşekkürler sayın abim ... Güncel akü fiyatı 480 TL verdik çıktık sabah sabah mis gibi güzel oldu özellikle bağlantılarını vs düzeltince aklıma daha çok yattı . birazdan gidip arabayı kütüğüme geçirmek için dilekçe verecem adliyeye 9 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 14 Mart 2019 Paylaş 14 Mart 2019 alternatörü sağlammı bu arada? hazır akü yeniyken bir kez ölçüp sonra 15 20 gün sonra tekrar bakarsan şarj olup olmadığını anlarsın. alternatör hiç tamir olmadıysa çoktan gitmiştir zaten. 180 binde bozulmuştu benimki. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 14 Mart 2019 Paylaş 14 Mart 2019 Hayırlı olsun Ali. Eskiyi kaça saydılar, eskisi +480 mi? Çok pahalıymış ya. Yorum bağlantısı
Ali Gök 14 Mart 2019 Yazar Paylaş 14 Mart 2019 (düzenlendi) 14 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Hayırlı olsun Ali. Eskiyi kaça saydılar, eskisi +480 mi? Çok pahalıymış ya. eskisi + 480 abi. valla ilk sorduğum yer 600 650 civarı istedi mutlu inci varta vs bilindik markalara. saçma sapan jinutsu fanıtsu tarzı markalara 450 civarı istedi. gittim mutlunun yetkili bayisinden garantili almayı tercih ettim. ters kutup olunca az daha pahalaı oluyor diğeri kadar çok olmuyor sanırım ellerinde. birde boyutta mühimdi kutusu pek büyük değil libertylerin 56 dakika önce, Dogan Arsiray yazdı: alternatörü sağlammı bu arada? hazır akü yeniyken bir kez ölçüp sonra 15 20 gün sonra tekrar bakarsan şarj olup olmadığını anlarsın. alternatör hiç tamir olmadıysa çoktan gitmiştir zaten. 180 binde bozulmuştu benimki. alternatör tahminimce sağlamdır. eski ölü akü ile koltuk ısıtma çalıştırıyordu araba ben 15 20 gün geçsin bidaha ölçtüreyim ne çıkacak alternatör şarj dinamosu vs tahminimce elden geçmiştir km 288K Oldu Bir saat önce, Mert Gulkokan yazdı: Bana hazırlıyorsun hocam Şimdiden eline sağlık benimkini kimseye vermem de sana da bulalım güzelinden bitane bak keyfine hafta sonları senin polodan çok ta fazla yakmaz yakıttan korkma hiç 21 dakika önce, Sami Demirpaz yazdı: Hadi geçmiş olsun, akü mühim. sağolasın gardaşım geçen gün iyi kurtardın bizi gerçi bende bişe yok ormanda golfçü adamı hem çamurdan çektin hemde arabasını çalıştırdın o daha çok dua etti 14 Mart 2019 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 14 Mart 2019 Paylaş 14 Mart 2019 12 dakika önce, Ali Gök yazdı: gerçi bende bişe yok ormanda golfçü adamı hem çamurdan çektin hemde arabasını çalıştırdın o daha çok dua etti Tam bir kurtarıcıyım. 🙄 Yorum bağlantısı
Ali Gök 14 Mart 2019 Yazar Paylaş 14 Mart 2019 (düzenlendi) bu arda obd cihazlarına çok da güvenmeyin . akü voltajını 14 v gösteriyordu reel ölçümde çıkan 9 .arıza kaydı flan bakmak için kullanın onlarda problem yok ama akü voltajı motor sıcaklığı vs çok takip etmeyin yani ona güvenip iş yapmayın daha doğrusu bu arada cihazdan cihaza değişir o kısmı bilmem 14 Mart 2019 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 14 Mart 2019 Paylaş 14 Mart 2019 6 dakika önce, Ali Gök yazdı: bu arda obd cihazlarına çok da güvenmeyin . akü voltajını 14 v gösteriyordu reel ölçümde çıkan 9 .arıza kaydı flan bakmak için kullanın onlarda problem yok ama akü voltajı motor sıcaklığı vs çok takip etmeyin yani ona güvenip iş yapmayın daha doğrusu bu arada cihazdan cihaza değişir o kısmı bilmem 14 ancak araç çalışırken ölçülmüş değerdir. O da akünün değil alternatörün değeridir hocam. Hatalı değildir yani o değer. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Mart 2019 Paylaş 14 Mart 2019 1 saat önce, Dogan Arsiray yazdı: alternatörü sağlammı bu arada? hazır akü yeniyken bir kez ölçüp sonra 15 20 gün sonra tekrar bakarsan şarj olup olmadığını anlarsın. alternatör hiç tamir olmadıysa çoktan gitmiştir zaten. 180 binde bozulmuştu benimki. Kontrol ettirdim ilk başta. Sağlam şu an için Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 14 Mart 2019 Paylaş 14 Mart 2019 41 dakika önce, Ali Gök yazdı: bu arda obd cihazlarına çok da güvenmeyin . akü voltajını 14 v gösteriyordu reel ölçümde çıkan 9 .arıza kaydı flan bakmak için kullanın onlarda problem yok ama akü voltajı motor sıcaklığı vs çok takip etmeyin yani ona güvenip iş yapmayın daha doğrusu bu arada cihazdan cihaza değişir o kısmı bilmem Obd çalışırkenki değeri ölçüyor bro dedim sana daha önce çalışırken net sonuç alamayız obd den diye. Alternatör güç basıyor o sıra. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts