Mehmet Kazancıoğlu 10 Aralık 2018 Paylaş 10 Aralık 2018 Bir saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Böyle paylaşımlarla yavaş yavaşa bulaştırıyorlar zehiri.. Dikaktli ol.. abi hiç sorma bunları gördükçe bir tarafım git bitane al diyor. sonra @Servet Aydın abinin konularını görüyorum hep masraf öbür tarafım otur yerine şimdi bulaşma diyor. ama bu iki kafadarı biraz daha takip edersem kesim bende alacam bir tane. 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 10 Aralık 2018 Paylaş 10 Aralık 2018 1 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: abi hiç sorma bunları gördükçe bir tarafım git bitane al diyor. sonra @Servet Aydın abinin konularını görüyorum hep masraf öbür tarafım otur yerine şimdi bulaşma diyor. ama bu iki kafadarı biraz daha takip edersem kesim bende alacam bir tane. Al al keyif fena. Dün biri Megane ile karda battı kaldı, Ali yardım etti iteklediler arabayı çıktı, teşekkür ettiler gidiyorlardı. Şöför diğer arkadaşına abi adamlarda Jeep var oturmuş mangal yakıyorlar biz 4 cm karda 15 dk uğraştık diyor. 3 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 10 Aralık 2018 Paylaş 10 Aralık 2018 3 dakika önce, Sami Demirpaz yazdı: Al al keyif fena. Dün biri Megane ile karda battı kaldı, Ali yardım etti iteklediler arabayı çıktı, teşekkür ettiler gidiyorlardı. Şöför diğer arkadaşına abi adamlarda Jeep var oturmuş mangal yakıyorlar biz 4 cm karda 15 dk uğraştık diyor. alcam alcam az kaldı siz biraz daha böyle resimler paylaşmaya devam edin Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 10 Aralık 2018 Paylaş 10 Aralık 2018 7 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: abi hiç sorma bunları gördükçe bir tarafım git bitane al diyor. sonra @Servet Aydın abinin konularını görüyorum hep masraf öbür tarafım otur yerine şimdi bulaşma diyor. ama bu iki kafadarı biraz daha takip edersem kesim bende alacam bir tane. Abi sen uyma bunlara, bunların yolu yol değil, taş toprak 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 10 Aralık 2018 Paylaş 10 Aralık 2018 Şimdi, Köksal Yılmaz yazdı: Abi sen uyma bunlara, bunların yolu yol değil, taş toprak Birlikte yoldan çıkmak ister misin 🙄 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 10 Aralık 2018 Paylaş 10 Aralık 2018 2 dakika önce, Sami Demirpaz yazdı: Birlikte yoldan çıkmak ister misin 🙄 Bu hafta sonu gözüm yolda kaldı, pis 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 10 Aralık 2018 Yazar Paylaş 10 Aralık 2018 (düzenlendi) meganı ittim çıkardık adam diyorki gidemecizemi şimdi yukarı dedim abi cherokenin battığı yerde meganı harcalarlar sen dön geri yalnız meganın çıkamadığı yerden yarım saat sonra doğan slx kaptırıp çıktı 10 Aralık 2018 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 10 Aralık 2018 Paylaş 10 Aralık 2018 (düzenlendi) 51 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Abi sen uyma bunlara, bunların yolu yol değil, taş toprak [emoji3] ne biliyorsun belki bende taş toprak gezmek istiyorum 50 dakika önce, Sami Demirpaz yazdı: Birlikte yoldan çıkmak ister misin [emoji849] oda çıkacak yoldan da cesaret edemiyor [emoji4] 10 Aralık 2018 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 10 Aralık 2018 Paylaş 10 Aralık 2018 5 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: oda çıkacak yoldan da cesaret edemiyor Arabayı satamadık Yorum bağlantısı
Ali Gök 10 Aralık 2018 Yazar Paylaş 10 Aralık 2018 1 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Arabayı satamadık Yahu hrv yi nie saatın hala anlamadım çok güzel arabaydı o be... Yorum bağlantısı
Ali Gök 10 Aralık 2018 Yazar Paylaş 10 Aralık 2018 13 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: ne biliyorsun belki bende taş toprak gezmek istiyorum oda çıkacak yoldan da cesaret edemiyor Bu ne eti ne çevirdin orda aydınlat bizi yav çok hoş duruyor 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 10 Aralık 2018 Paylaş 10 Aralık 2018 Adam piknikte çağ kebabı yapmış 😃 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 10 Aralık 2018 Paylaş 10 Aralık 2018 Megane'ın kaldığı yerde ben de Giu ile kalırsam kim itecek? Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 10 Aralık 2018 Paylaş 10 Aralık 2018 1 dakika önce, Selim Bilgin yazdı: Megane'ın kaldığı yerde ben de Giu ile kalırsam kim itecek? Ön kilit varsa kalmaz 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 10 Aralık 2018 Paylaş 10 Aralık 2018 12 dakika önce, Ali Gök yazdı: Yahu hrv yi nie saatın hala anlamadım çok güzel arabaydı o be... Hanıma 4 çeker aldım diye hava yaparken basit biyerden çıkmadı, madara oldum 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 10 Aralık 2018 Paylaş 10 Aralık 2018 9 dakika önce, Ali Gök yazdı: Bu ne eti ne çevirdin orda aydınlat bizi yav çok hoş duruyor kendi yapımım çağ kebap aparatı, marketten alma odun ateşinde dana eti. 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Aralık 2018 Paylaş 10 Aralık 2018 Adım geçmiş konu gar gış gıyamet mi? 3 Yorum bağlantısı
Ali Gök 10 Aralık 2018 Yazar Paylaş 10 Aralık 2018 10 dakika önce, Selim Bilgin yazdı: Megane'ın kaldığı yerde ben de Giu ile kalırsam kim itecek? beni ara 2 tonluk jeepleri rahat itiyorum. aha işte @Sami Demirpaz inanmıosan sor 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 10 Aralık 2018 Yazar Paylaş 10 Aralık 2018 17 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Hanıma 4 çeker aldım diye hava yaparken basit biyerden çıkmadı, madara oldum onlar olacak canım batmak bu işin fıtratında var Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 10 Aralık 2018 Paylaş 10 Aralık 2018 44 dakika önce, Ali Gök yazdı: onlar olacak canım batmak bu işin fıtratında var Kuru toprakta rampayı çıkamadı, tek çıkıyor da 2 yetişkin binince kalıyor. 2 çeker araçlar çıkıyor bunda tık yok. Yorum bağlantısı
Ali Gök 10 Aralık 2018 Yazar Paylaş 10 Aralık 2018 21 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Kuru toprakta rampayı çıkamadı, tek çıkıyor da 2 yetişkin binince kalıyor. 2 çeker araçlar çıkıyor bunda tık yok. iyiki yakmamışın . hereve ocak dışı fluance satılsın da güçlü kuvvetli buluruz bitane 💪 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 10 Aralık 2018 Paylaş 10 Aralık 2018 At sahibine göre kişner derler Videoyu arşivden bulup yükleyeyim. Yorum bağlantısı
Cem Işık 10 Aralık 2018 Paylaş 10 Aralık 2018 8 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: 1 saat önce, Servet Aydın yazdı: At sahibine göre kişner derler Videoyu arşivden bulup yükleyeyim. Atımız vardı, dağ tepe dinlemezdi ahh ahh 5 Yorum bağlantısı
Recommended Posts