Mehmet Ozyurek 2 Ekim 2018 Paylaş 2 Ekim 2018 Anlaşıldı. her halukarda bana dönülüyor... Bari keyif alayım. Video isteriz.. 3 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 2 Ekim 2018 Paylaş 2 Ekim 2018 ne tür bir kamera tercih edersiniz? 4k çekim yapan action cam varya da güvenlik kamerası fullllhdistersen telefonla da çekeriz. Anlaşıldı. her halukarda bana dönülüyor... Bari keyif alayım. Video isteriz.. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Ekim 2018 Paylaş 2 Ekim 2018 (düzenlendi) . 2 Ekim 2018 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Ekim 2018 Paylaş 2 Ekim 2018 11 dakika önce, Ertan Çabuk yazdı: ne tür bir kamera tercih edersiniz? 4k çekim yapan action cam var ya da güvenlik kamerası fullllhd istersen telefonla da çekeriz. Olm ne kamerası? Adam belgeli olarak itiraz edecek. Telefon bile çekmiyor diyeceğiz olay mahallinde 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 2 Ekim 2018 Paylaş 2 Ekim 2018 etsin. aslan gibi vurdum derim. Versin parasını... Olm ne kamerası? Adam belgeli olarak itiraz edecek. Telefon bile çekmiyor diyeceğiz olay mahallinde Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Ekim 2018 Paylaş 2 Ekim 2018 Kazara Kaşkay'a vursam? Kj'yi karıştırmasak? Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 2 Ekim 2018 Paylaş 2 Ekim 2018 Kazara Kaşkay'a vursam? Kj'yi karıştırmasak?Allah göstermesin ama herşey insan için. Olur ya kışın araç karda kayar ve kaşıkayi nin göbeene vurur. Tahtaya vuralım aman aman. Kaza işte allah göstermesin. hem benim araç yaza kadar okul servisinde...Ama geleneksel wintertrophy etkinliğinde her türlü hunharca planı yapabiliriz... 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 2 Ekim 2018 Paylaş 2 Ekim 2018 11 dakika önce, Ertan Çabuk yazdı: Ama geleneksel wintertrophy etkinliğinde her türlü hunharca planı yapabiliriz... WinterTrophy ne zaman, ona göre kazı çalışmalarına başlayayım. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 2 Ekim 2018 Paylaş 2 Ekim 2018 15 tatilsömestre WinterTrophy ne zaman, ona göre kazı çalışmalarına başlayayım. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 2 Ekim 2018 Paylaş 2 Ekim 2018 21 dakika önce, Ertan Çabuk yazdı: 15 tatil sömestre Mekan nere olacak acep Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 2 Ekim 2018 Paylaş 2 Ekim 2018 nere olsun?hem sen izin alabilecek misin ? [emoji16] Mekan nere olacak acep 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 2 Ekim 2018 Paylaş 2 Ekim 2018 54 dakika önce, Ertan Çabuk yazdı: nere olsun? hem sen izin alabilecek misin ? Kartın limitini boşaltırsam neden olmasın Forum olunca sıkıntı olmuyor genelde 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 2 Ekim 2018 Paylaş 2 Ekim 2018 Baya bi boşaltman lazım. Adrenalin bol olacak. Yabann hayvanı, kar, kış, kıyamet Kartın limitini boşaltırsam neden olmasın [emoji3] Forum olunca sıkıntı olmuyor genelde [emoji14] 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 2 Ekim 2018 Yazar Paylaş 2 Ekim 2018 Yaban hayatı ve avcılığın okulunu okuyorum. Staj kağıdımı ertan abime imzalatırım kışım kampta allahın izniyle 💪 3 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 2 Ekim 2018 Paylaş 2 Ekim 2018 Yazın izinle çıkıyorlar kışın napacaklar zindan ormanlarında... Yorum bağlantısı
Ali Gök 2 Ekim 2018 Yazar Paylaş 2 Ekim 2018 Masaimara da öküz başlı antilopların göç yolunda aslanlarla çarpışmış adamız bu kedi de ne olaki 1 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 2 Ekim 2018 Paylaş 2 Ekim 2018 Peki. şöyle bir kayıt alalım o zaman... Masaimara da öküz başlı antilopların göç yolunda aslanlarla çarpışmış adamız bu kedi de ne olaki Yorum bağlantısı
Ali Gök 10 Ekim 2018 Yazar Paylaş 10 Ekim 2018 Hafta sonu güzel bi etkinliğimiz oldu. Bir kaç kare nevada aslanından paylaşmak istedim. Servet abi ve sami güzel kareler yakalamışlar ellerine sağlık. Kamp ateşi mühim . önce performansı zayıf gibi gelsede gece boyu üşütmedi sabah uyandığımızda hala bitmemişti iyi oldu. ekipten de bir fotomuz olsun 7 Yorum bağlantısı
Recommended Posts