İçeriğe Yönlendir

Nevada'lı 3.7 Liberty

Ali Gök

Recommended Posts

Ali Gök

sol önden bozuk yolda acayip bir lokurtu sesi gelmeye başlamıştı.  el freni tutmuyordu.  önceki gün bıraktım osman ustaya

salıncak burçları el freni balataları vs değişmiş. güzel oldu alt takımda hiç ses yok artık el frenide zımba gibi olmuş hiç tutmuyordu

ön balataları ile motor yağını da değişmiştik bir müddet önce iyi oldu .

alalı 15.000 km oldu bağımlılık fena düzeyde.

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

yaa arazi fenadır, boşunamı pikapta pikap diyorum, langur lungur tırmnamadığımız tepe kalmıyor, yalnız şu çalılara gıcık oluyorum, aracı yandan bir çiziyorki çıkan o gıcık cayıriiirtttt şeklindeki ses kulaklarımı acıtıyor, çizilmesin diye önce araca yol açıp sonra off road moda geçiyoruz vallahi :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gök
13 dakika önce, Ali Cihangiroğlu yazdı:

yaa arazi fenadır, boşunamı pikapta pikap diyorum, langur lungur tırmnamadığımız tepe kalmıyor, yalnız şu çalılara gıcık oluyorum, aracı yandan bir çiziyorki çıkan o gıcık cayıriiirtttt şeklindeki ses kulaklarımı acıtıyor, çizilmesin diye önce araca yol açıp sonra off road moda geçiyoruz vallahi :)

çalısız arazimi olur varsın çizilsin yahu :d 

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
12 dakika önce, Ali Cihangiroğlu yazdı:

çizilmesin diye önce araca yol açıp sonra off road moda geçiyoruz vallahi :)

Bir gün bahçeye gittim.. 

Giderken baktım, çalılar yola doğru büyümüş hep. Zorla geçtim. Park ettim. Daha doğrusu sadece durmuşum.

İndim bagajı açtım, bıçağı aldım, yoldaki çalıları temizledim döndüm baktım, araba yok. 

Eski mondeo idi, manuel olan. Ne vitese takmışım, ne el frenini çekmişim. Araç kendi kendine yürüyüp, dere kenarındaki çalıların arasına girmiş. Her yeri çizilmişti. Araca ulaşabilmek için yarım saat çalı kesmiştim. 

• Beğen 7
  • Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
36 dakika önce, Ali Cihangiroğlu yazdı:

Çalı işi kötü yav, ucuz kalın folyo bulup offroad öncesi kaplamalı

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
22 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı:

Bir gün bahçeye gittim.. 

Giderken baktım, çalılar yola doğru büyümüş hep. Zorla geçtim. Park ettim. Daha doğrusu sadece durmuşum.

İndim bagajı açtım, bıçağı aldım, yoldaki çalıları temizledim döndüm baktım, araba yok

Emminin bagajda bicak varmis😁 

Calilarin tipine baksan bisey yapmaz gibi duruyor ama civi gibi derinden derinden ciziyor valla...

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz
25 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı:

Bir gün bahçeye gittim.. 

İndim bagajı açtım, bıçağı aldım, yoldaki çalıları temizledim döndüm baktım, araba yok. 

Eski mondeo idi, manuel olan. Ne vitese takmışım, ne el frenini çekmişim. Araç kendi kendine yürüyüp, dere kenarındaki çalıların arasına girmiş. Her yeri çizilmişti. Araca ulaşabilmek için yarım saat çalı kesmiştim. 

Gerçek mi bu, ofistekiler gülmeme bakıyor.

• Beğen 2
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
7 dakika önce, Alpay Sumer yazdı:

Calilarin tipine baksan bisey yapmaz gibi duruyor ama civi gibi derinden derinden ciziyor valla...

Orakla gezmek lazım :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
9 dakika önce, Alpay Sumer yazdı:

Baston da var. kıracağım kafanı.. 

7 dakika önce, Sami Demirpaz yazdı:

Gül len.. gerçek.. ben de gülüyom hala.. 

Düşünsene.. Dönüp bakıyorum ve araba yok.. 

• Beğen 1
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Bir saat önce, Köksal Yılmaz yazdı:

Çalı işi kötü yav, ucuz kalın folyo bulup offroad öncesi kaplamalı

hele o çıkan ses yokmu, ahhhhhh böyle inip nacakla dalıyorum vallahi, pis çiziyor üstelik, üstüne arabanın hali ne diye fırça yemesi var :)

Yorum bağlantısı
Ali Gök
(düzenlendi)
6 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı:

midyada pirince giderken eldeki bulgurdan olduk deyimi tam oturmuş :D  

arazideki tek sorun çalı olsun yahu :d 

tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Bir saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı:

al sana, muahahhahahaaa :D ahanda alanen gülüyorum :D

gerçi bende dala ağaca daldım ama hiç boşta bırakıp kaçırmadıydım aracı, sırada o var artık :) senin yaptığını yapan daha prof meslektaşlarım var, adam sen boşta bırak mazda pikabı, barajın şevinden aşşagı inmiş, kafa üstü :D çalıda neymiş...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
17 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı:

Gece sokağa arabamı parkettim, ertesi gün işe gittim, geldim, araba yok? Ara sokakta kim ne yapsın benim arabayı?

Babamı arıyorum, annemi arıyorum, hani belki anahtarı birine vermişlerdir diye yok.

Tam karşısında kuaför vardı, girdim sordum çırağa bilgin var mı, yok.

Elimde telefon ne yapacağımı düşünürken köşeyi dönüp diğer sokakta aynı renk bi Megane. Yaklaştım baktım, aaa plaka benim plaka! Bayağı biri arabayı almış, oraya koymuş.

Sonra kuaförde asıl eleman geldi, abi dedi, orada su borusu patladı, senin arabayı çekici aldı oraya bıraktı. Asflatı kazmak zorundaydılar dedi.

Bayağı olaydı yaa :)

• Beğen 3
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bayağı olaydı yaa [emoji4]

Haha. Benimki kadar komik. [emoji23][emoji23]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gök

tövbe tövbeeee :d 

zamanında 2010 yılıydı sanırım üniversitede öğrenciydik onur diye bir arkadaşım vardı gri renk pejo 207 almıştı.  gezerken bi büfenin önünde durdu bitane daha 207 duruyordu aynı renk büfeden çıkan bi adam geldi bizim arabaya bindi bir yandan da telefonla konuşuyor diğer yandan kontağa takmaya çalışıyor hemşerim hayırdır dedim  adam birden irkildi meğerse öndeki pejonun sahibi dalgınlıkla bizim arabaya binmiş :D 

epeyce güldük o zaman

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Ali Gök
20 dakika önce, Dogan Arsiray yazdı:

bu KJ ye kesin ZJ jantı lazım.  Adres ben.

aklımdaki bakımları yapıyorum bu ay yine jant parasını yedi limiti doldurdu :D 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
3 saat önce, Sami Demirpaz yazdı:

olayın geçtiği yerde inceleme bile yaptım gerçek valla

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ali Cihangiroğlu

Bu nedir arkadaş, 01:45 en itibaren izleyin, şu raptor fena yahu ...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Bir saat önce, Ali Cihangiroğlu yazdı:

şu raptor fena yahu ...

böyle ekranları olmayan freelander2 aynı

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Bir saat önce, Çağlar Bayur yazdı:

böyle ekranları olmayan freelander2 aynı

hımmm :) aslında 2. elleri ucuz bile, arada acaba demiyorda değilim hani, adam gibi bir 4x4 e binmeden gitmemek lazım...

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

bir fiestayı untturuabilecek yegane vasıta dır free2 2.2 tdci.. o derece yani. 190 ps ni bulacan tadından yenmez, kummuş çakılmış, çimen üstü buzmuş....

6 dakika önce, Ali Cihangiroğlu yazdı:

arada acaba demiyorda değilim

@Servet Aydın

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

bir fiestayı untturuabilecek yegane vasıta dır free2 2.2 tdci.. o derece yani. 190 ps ni bulacan tadından yenmez, kummuş çakılmış, çimen üstü buzmuş....

@Servet Aydın

fiestadan sıkıldımda malum ekonomi.... duruyor bakalım, yalnız pikap kullana kullana araba beğenmez oldum, kallavi olacak biraz büyük sağlam zorlamaya gelen birşey olacakki budur diyim, aldımmı bana uzun yıllar gitmeli, sık araba değişmem biliyorsunuz, ama bu land lardanda hiç anlamam, nesi iyidir şanzımanı nasıldır vs. sendek Servetten ders almak lazım :)

hani örnek varmı 190 hp likten, nasıldır iyi kaçarmı genişmidir, dayanım yakıt şanzıman nasıldır, beni biliyorsunuz bana gelirmi, detay alayım :rolleyes:

bundanmı mesela, o fiyat ne yahu...

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-ilk-sahibinden-garaj-arabasi-2011-model-cok-temiz-dusuk-km-596083396/detay

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
1 dakika önce, Ali Cihangiroğlu yazdı:

ama bu land lardanda hiç anlamam,

ohooooo nasıl takipsizliktir, videosudur anlatımdır haldextir destan yazdık yahu forumda.. yandık..

2 dakika önce, Ali Cihangiroğlu yazdı:

örnek varmı 190 hp likten,

model yılı 2011 üstleri 190 ps, diğerleri 160

farkı: 160 kafi kafi kfaidir de, Servet arkadaşımız 190 lığa ihtiyaç duymuştu mesela

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

ohooooo nasıl takipsizliktir, videosudur anlatımdır haldextir destan yazdık yahu forumda.. yandık..

model yılı 2011 üstleri 190 ps, diğerleri 160

farkı: 160 kafi kafi kfaidir de, Servet arkadaşımız 190 lığa ihtiyaç duymuştu mesela

Servet duyduysa ben hayli hayli duyarım :D

niyetim olmadığından çok dikkat etmediydim, yoksa  incelerdim, kaç para bu 2011 190 lıklar bir bakiim, öyle 160 bin falansa geçiniz,  vermem veremem o kadar, o parayı verdikten sonra gider az daha koyar sıfır başka şey alırım zaten, arazide işim olmaz, olmayınca bunu ne yapacağım o da ayrı, haybeye 4x4 sistemi taşımada cabası, ama bir heves geldi birden...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...