Doğan Arşiray 11 Temmuz 2018 Paylaş 11 Temmuz 2018 2 cm kadar disari cikar jantlar. Dengesi cok degisiyor. İste aklinizda olsun. Yorum bağlantısı
Ali Gök 16 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 16 Temmuz 2018 13 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Arabayı niye ters park ettin Abi güneş gözünü alıyordu 😬 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 16 Temmuz 2018 Paylaş 16 Temmuz 2018 Güzel resimler bizim buralara benziyor Yorum bağlantısı
Ali Gök 16 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 16 Temmuz 2018 Şimdi, Hasan Karabekiroglu yazdı: Güzel resimler bizim buralara benziyor Sizin oralar 😬 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 16 Temmuz 2018 Paylaş 16 Temmuz 2018 İstasyona gelirseniz bekleriz.. çay kahve free bizde Yorum bağlantısı
Cem Işık 16 Temmuz 2018 Paylaş 16 Temmuz 2018 27 dakika önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: İstasyona gelirseniz bekleriz.. çay kahve free bizde Çay kahve kolay,bir babayiğit çıkıp da benzin gaz bizden demiyor yahu🤣 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Temmuz 2018 Paylaş 16 Temmuz 2018 Çay kahve kolay,bir babayiğit çıkıp da benzin gaz bizden demiyor yahu🤣Beyaz bi kart çıkıyor sahneye oraya gidince 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 16 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 16 Temmuz 2018 2 saat önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: İstasyona gelirseniz bekleriz.. çay kahve free bizde Erken döndük ya istanbuldayız düğüne geldik fazla kalamadık Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 17 Temmuz 2018 Paylaş 17 Temmuz 2018 On 12.07.2018 at 00:36, Dogan Arsiray yazdı: 2 cm kadar disari cikar jantlar. Dengesi cok degisiyor. İste aklinizda olsun. Doğan ben 4 cm çıkardım spacer ile 😎 11 saat önce, Ali Gök yazdı: Erken döndük ya istanbuldayız düğüne geldik fazla kalamadık Arabanın hakkını ver hakkını Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 17 Temmuz 2018 Paylaş 17 Temmuz 2018 37 dakika önce, Ertan Çabuk yazdı: Arabanın hakkını ver hakkını Anca foto çekinsin, icraat yok. Metre ile çamurluğu 6 günde ölçebildi adam. Fotolar şahane yanlız. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 17 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 17 Temmuz 2018 4 saat önce, Ertan Çabuk yazdı: Doğan ben 4 cm çıkardım spacer ile 😎 Arabanın hakkını ver hakkını abi dün bozuk asfaltlı yolda sürdüm arabayı 3 saat önce, Sami Demirpaz yazdı: Anca foto çekinsin, icraat yok. Metre ile çamurluğu 6 günde ölçebildi adam. Fotolar şahane yanlız. bro biz asfalta 5 litrelik erikliyi döküp üzerinde ofroad videosu çekmiyoruz 1 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 24 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 24 Temmuz 2018 Ne yani gezmeyekmi. Hesap makinesiyle videodamı çekmeyek 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Temmuz 2018 Paylaş 24 Temmuz 2018 çotanakçılar görmesin, yarış felan düznlerler buraya parkur diyolaaaa 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 24 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 24 Temmuz 2018 sonunda mangal yanmayan yere gitmem ben. mangal illa yanmalı bana ofroadun amacı kimsenin gidemediği yerde mangal yakabilmek için düzenlenen bir etkinlik olarak da tanımlanabilir. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Temmuz 2018 Paylaş 24 Temmuz 2018 baz istasyonu da olmayacak çevrede Yorum bağlantısı
Ali Gök 24 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 24 Temmuz 2018 ben avea kullanıyorum mecidiyeköyde bile zor çekiyor o konuda problem yok şaka bir yana ormana girince servis yok dediği an özgür gibi hissediyorum. watsap yok instagram yok facebok yok , şu mağazada indirim bu mağazada 2. bedava msj ları yok mis gibi ver odunu mangala 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 24 Temmuz 2018 Paylaş 24 Temmuz 2018 Neyse en azından benimde gidebileceğim yerlerde video çekiyonuz Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 24 Temmuz 2018 Paylaş 24 Temmuz 2018 2 saat önce, Ali Gök yazdı: ben avea kullanıyorum mecidiyeköyde bile zor çekiyor o konuda problem yok şaka bir yana ormana girince servis yok dediği an özgür gibi hissediyorum. watsap yok instagram yok facebok yok , şu mağazada indirim bu mağazada 2. bedava msj ları yok mis gibi ver odunu mangala Sen gitmeyeceksen ben gideceğim Çotanaklara götüreyim Nevada lıyı, kanguyu bırakayım Yorum bağlantısı
Ali Gök 24 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 24 Temmuz 2018 16 dakika önce, Selçuk Bakış yazdı: Neyse en azından benimde gidebileceğim yerlerde video çekiyonuz senin arabada gelir tabiki 4*4 olduktan sonra kalacak araba yok ağır ofroaddan anlamıoruz henüz 15 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Sen gitmeyeceksen ben gideceğim Çotanaklara götüreyim Nevada lıyı, kanguyu bırakayım onlar çok ahlaksız hareketler yapıyor yahu onlarla aşık atmak için 2 fırın ekmek daha yememiz lazım 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 24 Temmuz 2018 Paylaş 24 Temmuz 2018 Bence fırını da yemek gerekebilir. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 25 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2018 Ne yani 1 milyon TL lik jeepimizde kamera olmasamıydı . taktıkk Dün gece 11 de çeyizi serdik 1.30 civarı bitti . Sami usta hiltiyle keserle gerekeni yaptı zalım adam böyle şaka olurmu egzozun altında agzım açıkken marşa bastı 1 an ölüyorum sandım bence güzel oldu. arka lastiği hesap edemiyordum yanaşırken şimdi kolaylaştı iş. Aynı zamanda kayıtta yapıyormuş cihaz çif yönlü ( arkayı neye göre bilemiyorum ) hem geri görüş kamerası hem yol kayıt kamerası tek bir ekran üzerinde olması çok mantıklı ve kullanışlı geldi. arabaya bir donanım daha eklemiş olduk. hayırlısı bakalım 7 Yorum bağlantısı
Cem Işık 25 Temmuz 2018 Paylaş 25 Temmuz 2018 Yedek lastiği bagaj kapağında olan araçlar için arka kamera takmak şans işi. Ben 2 seferde ancak tutturabildim kameranın yerini. YEdek lastik koruma kapağının alt tarafına takılınca lastiğin bittiği yeri sıfır görmek mümkün. Acımadan delebilirsen tabi o kapağı. Güle güle kullan Ali, sonuç güzel olmuş. Sami ustanın da 5 parmağında 5 marifet maşallah. @Ali Gök ben bizonu aldığımda sene 2011 falandı sanırım,24.500TL' na aldım. Aldığım adam bana bayi çıkış faturasını da verdi, 87.000 USD falandı. Vay dedim bedavaya aldık arabayı.. 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 25 Temmuz 2018 Paylaş 25 Temmuz 2018 Gecenin köründe bu işi yaptırdın, hazır araba altına yatırmışım seni, marş yaparım tabi. Güle güle kullan hayırlı olsun. 11 dakika önce, Cem Işık yazdı: Yedek lastiği bagaj kapağında olan araçlar için arka kamera takmak şans işi. Ben 2 seferde ancak tutturabildim kameranın yerini. YEdek lastik koruma kapağının alt tarafına takılınca lastiğin bittiği yeri sıfır görmek mümkün. Acımadan delebilirsen tabi o kapağı. Güle güle kullan Ali, sonuç güzel olmuş. Sami ustanın da 5 parmağında 5 marifet maşallah. Ya o kapak ne gıcıktır, plakanın oraya taksak kabloyu içeri almak da 3 gün sürerdi sanırım. Tamponun altına taktık üstten lastik ucu görünüyor şuan. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts