İçeriğe Yönlendir

Nevada'lı 3.7 Liberty

Ali Gök

Recommended Posts

Ali Gök

hafta sonu beraber servise gittik. ön cam için dosya açtırdık. Servisin dediğine göre distiürbütör getirmiyormuş camı servis abd den sipariş gececekmiş. uzun sürer gelmesi vs dediler dedim sıkıntı yok gelsinde uzun sürsün. imkan var iken yan sanayi takasım gelmedi orjinali söküp.  

resim vs çektiler dilekçe gibi bişey yazdık bakalım beklicez nasıl yan çizmeye bahane aricaklar merak ediyorum. pahalı olacak flan dediler dedim benlik bişe varmı yokmu ?  sigorta yan çizerse o zaman düşünürüz sen yap işlemi dedim bakalım ne çıkacak sonu ?

birde resim koyalım yıkanmış paklanmış hali ile

serviste torunlarıyla tanıştı ama zamane amerikanları da bi değişmiş hepsi dizel olmuş bizim zamanımızda böylemiydi dergibi bakış attığını hissettim 

:D 

Pl94P6.jpg

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Sis farına bak, benim arabanın farı kadar.

Sis farı olmayanların halini hiç düşünemiyorum bir de... @Önder Özcan

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
36 dakika önce, Sani Gerşon yazdı:

Sis farına bak, benim arabanın farı kadar.

Sis farı olmayanların halini hiç düşünemiyorum bir de... @Önder Özcan

Forumda sis farı denmesini yasaklıyorum. @Selçuk Keleş, "sis farı" kelimelerini yasaklı yapar mısın? :angry:

35 dakika önce, Ali Gök yazdı:

benim 2006 hyundai eram da standart donanımdı sis farı 

Benim 93 tempramda da standarttı. Trend harici Focuslarda da standart. Bu paraya bu araba.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
4 dakika önce, Önder Özcan yazdı:

Bu paraya bu araba.

Kızma ya, sonradan da takılıyor :p

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık
28 dakika önce, Önder Özcan yazdı:

Forumda sis farı denmesini yasaklıyorum. @Selçuk Keleş, "sis farı" kelimelerini yasaklı yapar mısın? :angry:

Benim 93 tempramda da standarttı. Trend harici Focuslarda da standart. Bu paraya bu araba.

Tempra’da sxa’dan itibaren standarttır. Yanlış yönlendirmeyin  lütfen kamuoyunu.

Yorum bağlantısı
Önder Özcan
15 dakika önce, Cem Işık yazdı:

Tempra’da sxa’dan itibaren standarttır. Yanlış yönlendirmeyin  lütfen kamuoyunu.

Evet, Sxa dan itibaren. Aynı Hundayın Accent Erasında standart olduğu gibi, Focusun (Vb) trend üzerindeki donanımında olduğu gibi.

Yorum bağlantısı
Ali Gök
2 saat önce, Önder Özcan yazdı:

Bu paraya bu araba.

kesinlikle katılmıorum hyundaim 20 liraydı :D 

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
9 dakika önce, Ali Gök yazdı:

kesinlikle katılmıorum hyundaim 20 liraydı :D 

Hırsız fabrikanın içindeyse sis farı vida tutmaz gardaş :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ali Gök

Nevadalının ön cam da çatlak vardı. daha önce danışmıştım nasıl yapacağız diye.

15 Günü geçmiştir başvuru yapalı exper önce servise salladı- ordan bişe çıkmayınca sigorta şirketine salladı ondan bişe çıkmadı sigorta servise salladı bir kısır döngü döndü epeyce. :D   

hdi sigorta experi diyorki o cam  bizim sistemimizde 1600 TL. Servis 4 5 kagıt bi rakam istemiş yokmuş spariş edecem diyormuş .   sigorta diyor ki o cam o kadar pahalı değil servis diyorki iyi o zaman siz bulup getirin takalım  en son hdi müşteri hizmetlerine gayet sakin  dedimki ya arkadaşlar siz sanırım çözemiceksiniz twiterda arkadaşlara bi danışim ben orda anlayanlar oluyor öğrenim size anlatıim nasıl yapılacağını diye. 

yarım saat sonra aradı exper onayı verdik çözüldü sıkıntı yapmayın hiç olur böyle şeyler ya uzman biziz ne twiterı dedi :D 

neyse servisdeki arkadaş  aradı  sağolsun ilgilide biri spariş geçmiş ABD den. Türkiyede orjinal camı yok bu arabanın dedi. 10 yılını  geçtiği için distirbütörde getirmiyor bunlarda direk biz sipariş veriyoruz 20 güne gelir dedi.

eyvallah dedik teşekkür ettik. gelince takılacak kısmetse en azından sipariş 15 günde verildi daha uzar demiştim bir ara.

Her arabada böyle uğraşılıomu ardı önü cam yahu 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
4 dakika önce, Ali Gök yazdı:

Nevadalının ön cam da çatlak vardı. daha önce danışmıştım nasıl yapacağız diye.

15 Günü geçmiştir başvuru yapalı exper önce servise salladı- ordan bişe çıkmayınca sigorta şirketine salladı ondan bişe çıkmadı sigorta servise salladı bir kısır döngü döndü epeyce. :D   

hdi sigorta experi diyorki o cam  bizim sistemimizde 1600 TL. Servis 4 5 kagıt bi rakam istemiş yokmuş spariş edecem diyormuş .   sigorta diyor ki o cam o kadar pahalı değil servis diyorki iyi o zaman siz bulup getirin takalım  en son hdi müşteri hizmetlerine gayet sakin  dedimki ya arkadaşlar siz sanırım çözemiceksiniz twiterda arkadaşlara bi danışim ben orda anlayanlar oluyor öğrenim size anlatıim nasıl yapılacağını diye. 

yarım saat sonra aradı exper onayı verdik çözüldü sıkıntı yapmayın hiç olur böyle şeyler ya uzman biziz ne twiterı dedi :D 

neyse servisdeki arkadaş  aradı  sağolsun ilgilide biri spariş geçmiş ABD den. Türkiyede orjinal camı yok bu arabanın dedi. 10 yılını  geçtiği için distirbütörde getirmiyor bunlarda direk biz sipariş veriyoruz 20 güne gelir dedi.

eyvallah dedik teşekkür ettik. gelince takılacak kısmetse en azından sipariş 15 günde verildi daha uzar demiştim bir ara.

Onu bunu bırak da cam kaç tl? :D

Yorum bağlantısı
Ali Gök
5 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı:

Onu bunu bırak da cam kaç tl? :D

Banane sigorta şirketi düşünsün :D  orjinal parça istersen 300 400 daha ateşlicen derken akılları nerdeydi :D

net bilmiiyorum da telde 4 5 kagıt gibi rakamlardan bahsediyolardı illaki pazarlık etmişlerdir geldiğinde bakarım faturasına yazarım abi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık

4.750 idi geçtiğimiz yaz aldığım fiyat.Hayırlı olsun şimdiden:)

Yorum bağlantısı
Ali Gök
7 dakika önce, Cem Işık yazdı:

4.750 idi geçtiğimiz yaz aldığım fiyat.Hayırlı olsun şimdiden:)

Sağol Cem abi  bi gelsinde yumurta kıracam üzerinde :D 

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Bir saat önce, Ali Gök yazdı:

Orjinal parça talebinde 5 seneyi geçen hiç bir marka kanunen stok bulundurmak zorunda değil artık.

Bu sebeple bu zorluk her markada olabilir. Doraglass,uğurluglass, olimpia niye tercih edilmedi?

Yorum bağlantısı
Ali Gök
(düzenlendi)
8 dakika önce, Sani Gerşon yazdı:

Orjinal parça talebinde 5 seneyi geçen hiç bir marka kanunen stok bulundurmak zorunda değil artık.

Bu sebeple bu zorluk her markada olabilir. Doraglass,uğurluglass, olimpia niye tercih edilmedi?

Orjinal cam olmasını istedim. yan sanayi olunca ne gibi dezavantajı olur bilmesemde ön cam olunca orjinal tercih istedim mümkün olursa. olmasa idi tabi takardık bitane hangisi olursa

o zaman mesela chervrolet 10 seneden sonra parça vermicek die olay yapmışlardı hiçbir farkı kalmıyor bu durumda . doğrumu anlıyorum ?

tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Ben bizonda 2 kez cam değiştim , orjinalden hiç farkı yoktu. Biri dora diğeri olimpia idi. Olimpia’da camın üstündeki güneşlik denen yeşil kısım yoktu sadece. Güneşlikli ve güneşliksiz olarak 2model üretiyormuş şirket ama güneşlikli olanı yoktu,fazla beklememek için güneşliksiz istemiştim

Yorum bağlantısı
Ali Gök

Guvenlik ve dayanıklılık olarak farkları varmıdır ki ?

gerçi sanki jeepin kendidi mi üretio oda ni camcıyla anlaşıp standart ürettiriodur

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Kalınlığı vs herşeyi aynı hiç bir fark yok aralarında.Tercih meselesi tabiki.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
3 saat önce, Ali Gök yazdı:

Orjinal cam olmasını istedim. yan sanayi olunca ne gibi dezavantajı olur bilmesemde ön cam olunca orjinal tercih istedim mümkün olursa. olmasa idi tabi takardık bitane hangisi olursa

o zaman mesela chervrolet 10 seneden sonra parça vermicek die olay yapmışlardı hiçbir farkı kalmıyor bu durumda . doğrumu anlıyorum ?

Aynen dediginiz gibi. Artik hic bir marka 5 sene sonra yedek parca bulundurmak zorunda değil. 

Yorum bağlantısı
Ali Gök
13 dakika önce, Sani Gerşon yazdı:

Aynen dediginiz gibi. Artik hic bir marka 5 sene sonra yedek parca bulundurmak zorunda değil. 

neyseki artık yansanayi ağları gelişti.  parçası bulunamayan araba epey az gibi büyük şehirlerde özellikle.

protonlar bile hala geziyor yollarda 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
10 saat önce, Ali Gök yazdı:

filo markası değilse ve orjinal isteniyorsa evet beklenir sipariş.

Yorum bağlantısı
Ali Gök

Neyse bekleriz artik acelemiz yohh fazla ilerlemior gibi catlak

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
8 saat önce, Ali Gök yazdı:

protonlar

taş gibi mitsubişi alt yapı

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...