Emirhan Öz 8 Mart 2018 Paylaş 8 Mart 2018 televizyon kırıldı da ama kırık yeri elleyince eline kırık parcaları gelmıyor ; yapılırmı ya da kaça mal olur .ortada sıyah yer var Yorum bağlantısı
Ramazan Turan 8 Mart 2018 Paylaş 8 Mart 2018 Mehmet Ozyurek yazdı: Televizyonun marka modeli nedir ? Genişlet televizyonclubtr gider 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Mart 2018 Paylaş 8 Mart 2018 Led veya lcd ise yeni parasına denk gelebilir 1 Yorum bağlantısı
Emre Demir 8 Mart 2018 Paylaş 8 Mart 2018 Fotoğraf olsa daha güzel olurdu ne kadar kırık neresi kırık forumda uzman arkadaşlar var , onlar daha net şeyler söylerlerdi . Yorum bağlantısı
Bülent Tarakçı 8 Mart 2018 Paylaş 8 Mart 2018 Hiç uğraşmayın. Yüzü astarından pahalıya gelir. Gidin taksitle yenisini alın. Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 8 Mart 2018 Paylaş 8 Mart 2018 Ev sigortası varsa ve elektronik eşyada kapsamdaysa sigortadan yapılır. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 9 Mart 2018 Paylaş 9 Mart 2018 Erdoğan Temur yazdı: Ev sigortası varsa ve elektronik eşyada kapsamdaysa sigortadan yapılır. Genişlet Evimiz kredi, banka sigortayı zorunlu yapmıştı. Elektronik eşya kırılması klozu da var. Sigortanız varsa bir araştırın. Yorum bağlantısı
Mahmut Yurt 9 Mart 2018 Paylaş 9 Mart 2018 Erhan Doruk yazdı: Evimiz kredi, banka sigortayı zorunlu yapmıştı. Elektronik eşya kırılması klozu da var. Sigortanız varsa bir araştırın. Genişlet Elektronik cihaz teminatından ödenme yapılmaz bu tarz hasarlarda, kazaen kırılma teminatı var ise ödeme yapılır. 3 Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk2 9 Mart 2018 Paylaş 9 Mart 2018 Geçmiş olsun. Panel kırıldıysa çok para isterler. Benimde panel kırılmış (Oğlum teniz topu atmış) 1500 tl istemişti servis. İnternetten paneli çok aramıştım ancak paneli bulamadım. Gidip aynı televizyondan aldım. Yarın panel dışında biryeri bozulursa yedek parça var elimde 2 Yorum bağlantısı
Mesut Nalbant 9 Mart 2018 Paylaş 9 Mart 2018 Led tv tamiri var mı hiç duymadım. Artık ürünler tamir edilmeyecek şekilde üretiliyor. Tamire kalkınca da değmeyecek masraf çıkarılıyor. Devrimiz böyle artık. Yorum bağlantısı
Cem Işık 9 Mart 2018 Paylaş 9 Mart 2018 Mesut Nalbant yazdı: Led tv tamiri var mı hiç duymadım. Artık ürünler tamir edilmeyecek şekilde üretiliyor. Tamire kalkınca da değmeyecek masraf çıkarılıyor. Devrimiz böyle artık. Genişlet Led tamiri var üyelerİmizden @Süha Demirtaş Yapıyor. Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 9 Mart 2018 Paylaş 9 Mart 2018 Cem Işık yazdı: Led tamiri var üyelerİmizden @Süha Demirtaş Yapıyor. Genişlet Led tamiri değil abi Led Tv Tamiri panel tamiri yapılmıyor. geri kalan ledleri kartları yapılıyor. Bi kaç firma paneldeki ölü pixelleri ve çizgi hatalarını yapıyor garantisiz. Kırılan panelin çaresi yok. parça parça satılır uzun vadede. Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek 9 Mart 2018 Paylaş 9 Mart 2018 Bülent Tarakçı yazdı: Hiç uğraşmayın. Yüzü astarından pahalıya gelir. Gidin taksitle yenisini alın. Genişlet Aynen öyle, TV tamircileri yenisini almayı tavsiye ediyor. Yorum bağlantısı
Cem Işık 9 Mart 2018 Paylaş 9 Mart 2018 Aydın Akdeniz yazdı: Led tamiri değil abi Led Tv Tamiri panel tamiri yapılmıyor. geri kalan ledleri kartları yapılıyor. Bi kaç firma paneldeki ölü pixelleri ve çizgi hatalarını yapıyor garantisiz. Kırılan panelin çaresi yok. parça parça satılır uzun vadede. Genişlet Süha çizgi sorununu yapıyor bildiğim. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Mart 2018 Paylaş 9 Mart 2018 Cem Işık yazdı: Süha çizgi sorununu yapıyor bildiğim. Genişlet sattıkları ekranlar 50 bin dolar olunca 20 bin dolara tamir yapılabiliyor 1 Yorum bağlantısı
Mete Yaban 9 Mart 2018 Paylaş 9 Mart 2018 yenisine müracaat eskiyide bütün tv ciler hurda olarak alır cüzi bir miktara 50 100 tl gibi gider Yorum bağlantısı
Recommended Posts