Serkan Yıldırım 5 Mart 2018 Paylaş 5 Mart 2018 (düzenlendi) Selam arkadaşlar, nette bizim oğlanın tamirini yapanlardan bazıları, bu klavuza göre hareket ediyorlar. Nette bir hayli araştırdım ama bir kaç dolar ver sana pdf yollayalım tarzı sitelerden başka bir şey bulamadım. Açıkcası araç için değer ancak dolandırılma ihtimali de çok yüksek. Bu neden bu kadar önemli, basit ve karmaşık arızaların giderilmesi ve bakımları için gerekli tüm bilgiler mevcut. Daha önce Ford Ka için alanınız oldu mu ? Güvenilir olarak nereden temin edebiliriz ? 12 Mart 2018 tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Mart 2018 Paylaş 5 Mart 2018 Tamir dökümanı hangi parçanın nasıl sökülüp nasıl takılacağını anlatır. Arıza giderilmesi için dolaylı yoldan kullanabilirsiniz. @Yunusemre ARI da olabilir diye düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Yıldırım 5 Mart 2018 Yazar Paylaş 5 Mart 2018 Bende de öyle bir hissiyat var Nasıl temin ettiğini söylerse, ben de bir tane almak istiyorum. eBay'de buldum bir iki tane ama doğru model mi emin olamıyorum. Bir de direksiyon sağ tarafta haliyle, başka tasarımsal değişiklik var mıdır bilemedim. Yorum bağlantısı
Musa Değerli 6 Mart 2018 Paylaş 6 Mart 2018 Ford araçlar için parça kodu ve elektrik semaları servis klavuzlarının olduğu cd ler mevcut bende.Löseve bağış karşılığında gönderebilirim. 4 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 6 Mart 2018 Paylaş 6 Mart 2018 15 dakika önce, Musa Değerli yazdı: Ford araçlar için parça kodu ve elektrik semaları servis klavuzlarının olduğu cd ler mevcut bende.Löseve bağış karşılığında gönderebilirim. Micro cat mi? Yorum bağlantısı
Musa Değerli 6 Mart 2018 Paylaş 6 Mart 2018 4 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Micro cat mi? Microcat 2016 ve TIS 7.03 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 6 Mart 2018 Paylaş 6 Mart 2018 Microcat 2016 ve TIS 7.03Mümkünse ben de istiyorum Yorum bağlantısı
Musa Değerli 6 Mart 2018 Paylaş 6 Mart 2018 4 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Mümkünse ben de istiyorum Tabiki. 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 7 Mart 2018 Paylaş 7 Mart 2018 Ben bu program sayesinde kendi tamirimi kendim yapiyorum. ford ka da içinde mevcut. Sağolsun bana da @Muhteşem Or göndermişti zamanında. Ford TIS 2004 (Link kaldırıldı) Program sadece XP'de çalışıyor. (Windows 7, 8, 10'da çalışmıyor.) Eğer XP kurulu makina yoksa; ya da Windows 7, 8, 10 'dan birini kullanıyorsanız; PC'nize VMware Player veya Virtualbox sanal disk yazılımı kurulacak. Sanal diske Windows XP kurulacak. Sonra Ford TIS kurulacak. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Mart 2018 Paylaş 7 Mart 2018 Coşku.. Bu linkin yasallığından emin değiliz... Bu sebeple talep edenlere özelden göndermeni rica edeceğim.. Linki kaldırıyorum.. 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 7 Mart 2018 Paylaş 7 Mart 2018 tamamdir, nasil uygun goruluyorsa o şekilde yardımcı olurum Yorum bağlantısı
Ergin Özgür 7 Mart 2018 Paylaş 7 Mart 2018 2 saat önce, Coşku Mert yazdı: Ben bu program sayesinde kendi tamirimi kendim yapiyorum. ford ka da içinde mevcut. Sağolsun bana da @Muhteşem Or göndermişti zamanında. Ford TIS 2004 (Link kaldırıldı) Program sadece XP'de çalışıyor. (Windows 7, 8, 10'da çalışmıyor.) Eğer XP kurulu makina yoksa; ya da Windows 7, 8, 10 'dan birini kullanıyorsanız; PC'nize VMware Player veya Virtualbox sanal disk yazılımı kurulacak. Sanal diske Windows XP kurulacak. Sonra Ford TIS kurulacak. Ben de rica ediyorum.. Yorum bağlantısı
Timuçin Duru 10 Ekim 2018 Paylaş 10 Ekim 2018 On 06.03.2018 at 12:11, Musa Değerli yazdı: Ford araçlar için parça kodu ve elektrik semaları servis klavuzlarının olduğu cd ler mevcut bende.Löseve bağış karşılığında gönderebilirim. Mümkünse bende alabilirmiyim Yorum bağlantısı
Recommended Posts