İçeriğe Yönlendir

Mercedes E180

Mustafa Çayır

Recommended Posts

Mustafa Çayır
10 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı:

rutin bir donanım listesi yok sanırım, hangi e ye c ye baksak birşeyler yok başka şeyler fazlası ile var

Çağlar abi Mercedes çok kişiselleştirilebilen bir araçmış. Satıcı öyle söylemişti. Edition e paket olup koltuk ısıtma olmayan araçlar olduğundan bahsetmişti. Yine amg donanım olup da cam tavan değil de sadece Sunroof lu gelen araçlar varmış. Öndeki Mercedes yıldızı da istenirse konabiliyor ve panjur farklı alınabiliyormuş. Koltuk renklerinde ise seçme şansı o kadar çokmuş ki o seçeneklerin hepsini müşteriye göstermiyorlarmış bile ?

2 dakika önce, Arda Bülent Güzel yazdı:

Çok iyi. Fiyat. Ben 68 binde aldım şimdi 85 binde. Bende alalı 8 ay olmuş. 147 almıştım bende. 2 parça çizik boyası var. Trameri 3000 tl

Sizin araç şimdi 175 bin. Güle güle binin. Binelim. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel
Sizin araç şimdi 175 bin. Güle güle binin. Binelim. 

Teşekkürler iyi dikekleriniz için. Sizde güle güle binin. Ben biraz masraf yaptım. Mesala amortisörleri, motor kulaklarına varana kadar değiştirdim. Öncede titreşim vardı. Şimdi kalmadı. Birde bu araçlarda kronik bir sorun var bilginiz olsun. 60000 km sonra yapmaya başlıyor. Gaza yükleniyorsunuz gaz tekleme yapıyor gaz yemiyor. Nedeni küçük dandik bir parça. 350 tl civarıydı herhalde. Sorun çıktığında hemen değiştirin yoksa 4-5 çivarı masraf yapıyor bilginize
Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır
24 dakika önce, Arda Bülent Güzel yazdı:

Teşekkürler iyi dikekleriniz için. Sizde güle güle binin. Ben biraz masraf yaptım. Mesala amortisörleri, motor kulaklarına varana kadar değiştirdim. Öncede titreşim vardı. Şimdi kalmadı. Birde bu araçlarda kronik bir sorun var bilginiz olsun. 60000 km sonra yapmaya başlıyor. Gaza yükleniyorsunuz gaz tekleme yapıyor gaz yemiyor. Nedeni küçük dandik bir parça. 350 tl civarıydı herhalde. Sorun çıktığında hemen değiştirin yoksa 4-5 çivarı masraf yapıyor bilginize

Hiç duymamıştım. Şanzıman da 2.3 vites geçişlerinde çok ufak bir oynama var. Onun kronik olduğunu söylediler. Ama bunu duymadım. Neymiş ki o küçük parça? 

Yorum bağlantısı
Gürkan Çakıroğlu

Hayırlı uğurlu olsun.

Kazasız belasız İnşallah...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel
Hiç duymamıştım. Şanzıman da 2.3 vites geçişlerinde çok ufak bir oynama var. Onun kronik olduğunu söylediler. Ama bunu duymadım. Neymiş ki o küçük parça? 

Krank mili sensörü
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
22 saat önce, Mustafa Çayır yazdı:

Mercedes çok kişiselleştirilebilen bir araçmış. Satıcı öyle söylemişti.

şovrumda hazır gelmişleri gezerken tur operatörü lazımdı. hepsi ayrı ayrı şahsa münhasır, opsiyonlara fena

rakamı koyuyorlar. %50 yi geçiyor rakam

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca

hayırlı olsun güle güle kullanın ...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Gedik

Bu kasanın özellikle farları çok güzel bence. Güle güle kullanın maşallah nazar değmesin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır
1 saat önce, Murat Gedik yazdı:

Bu kasanın özellikle farları çok güzel bence. Güle güle kullanın maşallah nazar değmesin.

Teşekkür ederim. Daha iyileri sizlerin olsun. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır
14 saat önce, Mert Gulkokan yazdı:

Bozuyük dönüşü 206 km :)

yavaş demiyeydin 226 da olacaktı ya neyse :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır
5 saat önce, Mert Gulkokan yazdı:

Korktum oğlum zifiri karanlık yol belli değil :)

sen de haklısın ;)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...