Mustafa Çayır 3 Mart 2018 Paylaş 3 Mart 2018 aracı alalı 4 ay kadar oldu. ancak paylaşmaya vakit buldum. 2014 E180. elite paket. hani şu giriş donanımı 1.6 cgi motor. 156 beygir. 7 ileri şanzıman. araç yaklaşık olarak 1700 kg. yakıt tüketimini 10 litrenin altına hiç indiremedim. ilk aldığımda biraz zorlamıştım düşürmek için. artık umursamıyorum. zira gözüm her an yakıt tüketiminde gitmekten bıktım araçda anahtarsız çalıştırma ve giriş yok. kontak anahtarını sokup illa ki çevirmeniz gerek. bu konuda mercedes biraz gelenekçi. o yüzden bunu yapmış. opsiyon seçimlerle satın almak mümkün tabi. el freni de her zamanki gibi ayak ile işlev görmekte. 90 model E kasa da olduğu gibi panoramik sunroof 2 adet gibi görünüyor ancak 1 tanesi açılıyor. diğeri cam tavan. perdesi elektrikli. BMW nin 1-3-4 kasalarında elle kapanıyordu. kaldı ki hyundai i20 de bile elektrikli. şaşırtıcı. arabanın en sevdiğim özelliği farları. otomatik uzun yardımcısı diye özellik mevcut. yolun durumuna göre uzun yakıyor. ama aç kapa halinde değil. sadece sağ farı uzun yaktığı da oluyor. uzun yakıp kısalttığı da. yani yarım uzun diyebilirim. önünüzden bir kamyon gidiyorsa mesela. sadece o kamyonun hizası karanlık diğer tüm çevre aydınlık olabiliyor. karmaşık ama efsane olmuş. ses sistemi yeterli gibi. usb girişi kolçak içinde. bir de emniyet kemeri gerdirme var. emniyet kemerini taktığınızda boşluğunu alıyor. aklıma gelenler bunlar. hatırladıkça eklerim. 16 Yorum bağlantısı
Mükremin Aktuğ 3 Mart 2018 Paylaş 3 Mart 2018 Aktif olarak 2015 cla 200 amg ve 2016 a4 1.4 tfsi kullanıyorum lakin hep aklımda şu söz var ""mercedes e bineceksen E den sonrasına binicen" Hayırlı olsun güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
Ertan Alptekin 3 Mart 2018 Paylaş 3 Mart 2018 Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin insallah. Ben de bu aralar c200dlere taktim nedense. Ancak ötv muhabbetinden sonra fiyatlar uçtu. C200d amgler 200bin üstüne cıktı. E serisi zaten aldı başını gitti. O yüzden 10 litre de yaksa bence hiç zararınız olmaz. Siyah mükemmel secim. Nedense bu kasasi yeni kasaya gore gözümde daha güzel gozukuyor... Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 Mart 2018 Paylaş 3 Mart 2018 çok güzel kasa. güncelden daha iyi. güle güle kullanın. Yalnız mahalleye sokaklara bakıyorum da ülkem parayı boşa harcıyor gibi geliyor. 3 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Mart 2018 Paylaş 3 Mart 2018 Hayırlı olsun, Merso E den başlar zati 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 3 Mart 2018 Paylaş 3 Mart 2018 Hayırlı uğurlu olsun Mustafa, güle güle kullan çok güzelmiş 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Mart 2018 Paylaş 3 Mart 2018 Süper... Gerçek bir mercedes.. Güle güle kullan Mustafa 1 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 3 Mart 2018 Paylaş 3 Mart 2018 Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Aktay 3 Mart 2018 Paylaş 3 Mart 2018 Tüketim hariç herşeyi çok güzel. Giriş seviyesi deri koltuk, cam tavanlı sunroof. Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 3 Mart 2018 Yazar Paylaş 3 Mart 2018 9 saat önce, Mükremin Aktuğ yazdı: Aktif olarak 2015 cla 200 amg ve 2016 a4 1.4 tfsi kullanıyorum lakin hep aklımda şu söz var ""mercedes e bineceksen E den sonrasına binicen" Hayırlı olsun güle güle kullanın Bu kasadan önce cla kullanıyordum. Dizel olanından. Tabut gibi gelmişti. Hep altını vuruyordum. 8 saat önce, Ertan Alptekin yazdı: Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin insallah. Ben de bu aralar c200dlere taktim nedense. Ancak ötv muhabbetinden sonra fiyatlar uçtu. C200d amgler 200bin üstüne cıktı. E serisi zaten aldı başını gitti. O yüzden 10 litre de yaksa bence hiç zararınız olmaz. Siyah mükemmel secim. Nedense bu kasasi yeni kasaya gore gözümde daha güzel gozukuyor... Teşekkür ederim. Yeni c kasa ve e kasa hemen hemen aynı. 350 bin verip e kasa alıyorsun ama hangi kasa olduğu belli değil. Bir saat önce, Serkan Aktay yazdı: Tüketim hariç herşeyi çok güzel. Giriş seviyesi deri koltuk, cam tavanlı sunroof. Tüketimi biraz yüksek olabilir. Ancak aynı kasadaki aynı modeldeki dizeller 300 binden başlıyor. Jant aynı. Kasa aynı. Görsel aynı. Arkadaki yazıyı da sökünce pek fark kalmadı ? Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 3 Mart 2018 Yazar Paylaş 3 Mart 2018 8 saat önce, Mehmet Göktürk yazdı: çok güzel kasa. güncelden daha iyi. güle güle kullanın. Yalnız mahalleye sokaklara bakıyorum da ülkem parayı boşa harcıyor gibi geliyor. Aslında bir önceki kasa kare farlı e250cgi almaktı niyetim. Ancak bu denk geldi. İyi niyetiniz için teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 3 Mart 2018 Paylaş 3 Mart 2018 Aynı aracın 2013 Amg var bende. Ben 9 litrede geziyorum. Size gaz pedal tepki çihazı almanızı tavsiye ederim. Arabanız hem serileşecek hem 1 lt civarı az yakacak. Tekrar hayırlı olsun. On numara araçtır. Hele uzun yol anlatılmaz keyfi. Soracak bir şey olursa yardıma hazırım benim araç 3 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 3 Mart 2018 Paylaş 3 Mart 2018 hayirli olsun. Cok guzel arac. Bu arada @Arda Bülent Güzel bu pedal cihazi ile gercek tuketim mi 1lt dusuyor, yoksa sadece yol bilgisayari mi oyle gosteriyor? Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 3 Mart 2018 Paylaş 3 Mart 2018 hayirli olsun. Cok guzel arac. Bu arada [mention=1221]Arda Bülent Güzel[/mention] bu pedal cihazi ile gercek tuketim mi 1lt dusuyor, yoksa sadece yol bilgisayari mi oyle gosteriyor?Öncede bir depo ile 500-550 km yapıyordum şu anda 600-650 km aşağı yapmıyorum şehir içi. Pedal cihazının etkisi olduğuna inanıyorum ben 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 3 Mart 2018 Yazar Paylaş 3 Mart 2018 11 dakika önce, Arda Bülent Güzel yazdı: Öncede bir depo ile 500-550 km yapıyordum şu anda 600-650 km aşağı yapmıyorum şehir içi. Pedal cihazının etkisi olduğuna inanıyorum ben @Arda Bülent Güzel ses sistemim audio20. Ekranda klip oynatmayı araştırdım. Pek çözüm yok gibi. Sizin ki nasıl acaba? Amg jantlar çok güzel bu arada. Kaç inç onlar? Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 3 Mart 2018 Paylaş 3 Mart 2018 [mention=1221]Arda Bülent Güzel[/mention] ses sistemim audio20. Ekranda klip oynatmayı araştırdım. Pek çözüm yok gibi. Sizin ki nasıl acaba? Amg jantlar çok güzel bu arada. Kaç inç onlar? 18 inç önler 245 40 18 arkalar 265 35 18. Ben pek araştırmadım ekran işini. Sizde otomatik park varmı. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 3 Mart 2018 Paylaş 3 Mart 2018 Hayırlı olsun.Rabbim kazasız belasız kullanmak nasip etsin İnşallah. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Mart 2018 Paylaş 3 Mart 2018 tasrım ekibi bu kasadan sonra kovuldu sanırım Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 3 Mart 2018 Yazar Paylaş 3 Mart 2018 4 dakika önce, Arda Bülent Güzel yazdı: 18 inç önler 245 40 18 arkalar 265 35 18. Ben pek araştırmadım ekran işini. Sizde otomatik park varmı. Otomatik park mevcut. Hafızalı koltuk yok. Koltuk ısıtma var Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Mart 2018 Paylaş 3 Mart 2018 rutin bir donanım listesi yok sanırım, hangi e ye c ye baksak birşeyler yok başka şeyler fazlası ile var Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 3 Mart 2018 Paylaş 3 Mart 2018 Otomatik park mevcut. Hafızalı koltuk yok. Koltuk ısıtma varBazı elit modellerinde Yok otomatik park onun için sordum. Sizinki deri döşeme benimki nubuk ve deri döşeme. Ben Mersin’de deri döşemeden bıktım. Hele yazın olamaz böyle terleme. Deri döşeme Mersin gibi sıcak yerlere göre değil. Sorması ayıp kaça mal oldu sizinki Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 3 Mart 2018 Yazar Paylaş 3 Mart 2018 2 dakika önce, Arda Bülent Güzel yazdı: Bazı elit modellerinde Yok otomatik park onun için sordum. Sizinki deri döşeme benimki nubuk ve deri döşeme. Ben Mersin’de deri döşemeden bıktım. Hele yazın olamaz böyle terleme. Deri döşeme Mersin gibi sıcak yerlere göre değil. Sorması ayıp kaça mal oldu sizinki 4 ay önce 150 bine aldım. Seramik kaplama vs 153 gibi rakam oldu. 2014 model. 54 bin km de aldım. Şu an 57-58 bin km. Hasar kaydı vs yok. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 3 Mart 2018 Paylaş 3 Mart 2018 Hayırlı olsun Mustafa , kazasız cezasız kullan. 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 3 Mart 2018 Paylaş 3 Mart 2018 Çok iyi. Fiyat. Ben 68 binde aldım şimdi 85 binde. Bende alalı 8 ay olmuş. 147 almıştım bende. 2 parça çizik boyası var. Trameri 3000 tl 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts