Mert Yeldan 26 Şubat 2018 Paylaş 26 Şubat 2018 Erdem benim ayak aydınlatmalar geldi. Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 26 Şubat 2018 Yazar Paylaş 26 Şubat 2018 (düzenlendi) Bu ayna altı aydınlatması abi O tarafa yolum düşünce arayım seni kodlayalım hemen öm den numaranı atsana. 26 Şubat 2018 tarihinde Erdem Dertsiz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 26 Şubat 2018 Paylaş 26 Şubat 2018 Erdem Dertsiz yazdı: Bu ayna altı aydınlatması abi O tarafa yolum düşünce arayım seni kodlayalım hemen öm den numaranı atsana. Genişlet Vag com ile ilgili bir konu açsan ve sabit olsa pek hoş olur 3 Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 26 Şubat 2018 Paylaş 26 Şubat 2018 Ayna alti aydinlatma cidden iyi oluyor, çalışmanız başarılı tebrik ederim , benim aracımda da yoktu aydinlatma katlanır aynaya geçince uzerinde fabrikasyon olarak geldi büyük uğraştan kurtardı beni, golf 6 da katlanır aynada varmi fabrikasyon şekilde? Buda bende ki aydinlatma 2 Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 26 Şubat 2018 Yazar Paylaş 26 Şubat 2018 Köksal Yılmaz yazdı: Vag com ile ilgili bir konu açsan ve sabit olsa pek hoş olur Genişlet abi videolarımı vagcom ile istiyorsunuz. yoksa genel bir vag konusumu olsun kodlamalar için Tuna İşgören yazdı: Ayna alti aydinlatma cidden iyi oluyor, çalışmanız başarılı tebrik ederim , benim aracımda da yoktu aydinlatma katlanır aynaya geçince uzerinde fabrikasyon olarak geldi büyük uğraştan kurtardı beni, golf 6 da katlanır aynada varmi fabrikasyon şekilde? Buda bende ki aydinlatma Genişlet Katlanır aynada var. Ne kadara aldınız katlanır aynayı benim projelerim arasında normal aynayı katlamak var Yorum bağlantısı
Metin Akbal 27 Şubat 2018 Paylaş 27 Şubat 2018 Sunun fotosunu eklesen ya herkes kota zengini degil yani ? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 27 Şubat 2018 Paylaş 27 Şubat 2018 Erdem Dertsiz yazdı: abi videolarımı vagcom ile istiyorsunuz. yoksa genel bir vag konusumu olsun kodlamalar için Katlanır aynada var. Ne kadara aldınız katlanır aynayı benim projelerim arasında normal aynayı katlamak var Genişlet Video değil de(en azından şimdilik) vag com ile neler yapılabilir şeklinde bilgi konusu, konu büyür de videolara kadar giderse ballı börek olur ama önce temeli atmalı. Forumda bence gerekli bir konu, vag kullanıcısı bolca var. 3 Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 27 Şubat 2018 Yazar Paylaş 27 Şubat 2018 Köksal Yılmaz yazdı: Video değil de(en azından şimdilik) vag com ile neler yapılabilir şeklinde bilgi konusu, konu büyür de videolara kadar giderse ballı börek olur ama önce temeli atmalı. Forumda bence gerekli bir konu, vag kullanıcısı bolca var. Genişlet O zaman elimdekileri toparlayıp VW genelin altına bir konu açıyorum. 1 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 27 Şubat 2018 Paylaş 27 Şubat 2018 Mert Yeldan yazdı: Erdem benim ayak aydınlatmalar geldi. Genişlet Dur daha sırada biz varız kardeşim. Köksal Yılmaz yazdı: Vag com ile ilgili bir konu açsan ve sabit olsa pek hoş olur Genişlet Katılıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 27 Şubat 2018 Paylaş 27 Şubat 2018 Erdem Dertsiz yazdı: Katlanır aynada var. Ne kadara aldınız katlanır aynayı benim projelerim arasında normal aynayı katlamak var [emoji3] Benim araç 7 kasa 6 ya göre fiyatlar farklıdır, benim katlanir ayna biraz uzun sürdü sol tarafi buldum önce kutusunda fabrikasyon sadece mekanizma 350 tlye aldim sonra sağ tarafi servisten sipariş ettim 690 tl, katlanır ayna düğmesini sarı siteden 50 tlye aldim o da fabrikasyon , montaji ve kodlamayi kendim yaptım 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 27 Şubat 2018 Paylaş 27 Şubat 2018 Erdem Dertsiz yazdı: O zaman elimdekileri toparlayıp VW genelin altına bir konu açıyorum. Genişlet Ne zaman vizyona girecek abi. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 27 Şubat 2018 Yazar Paylaş 27 Şubat 2018 Mustafa Özcan yazdı: Ne zaman vizyona girecek abi. Genişlet Haftaya kadar açmış olurum heralde 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 27 Şubat 2018 Paylaş 27 Şubat 2018 Erdem yine güzel bir özellik eklemişsin. Bende kapı altı aydınlatmalar, arka ayak aydınlatmaları ekleyip, plaka aydınlatmaları led yapacağım ama elim değmedi bir türlü. Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 28 Şubat 2018 Yazar Paylaş 28 Şubat 2018 Yasin Mümin Şimşek yazdı: Sırada ne var abi ? Genişlet Basit olacak ama ön tampon kamerası, cruise control Termostatım bozuk kendim değiştirmeyi düşünüyorum Var biraz daha aklına gelen birşey varsa yaz 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 28 Şubat 2018 Paylaş 28 Şubat 2018 Erdem Dertsiz yazdı: Basit olacak ama ön tampon kamerası, cruise control Termostatım bozuk kendim değiştirmeyi düşünüyorum Var biraz daha aklına gelen birşey varsa yaz Genişlet Eleman lazım mı? 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 28 Şubat 2018 Paylaş 28 Şubat 2018 Mustafa Özcan yazdı: Eleman lazım mı? Genişlet Parça arttırma garantili mi ? 1 Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 28 Şubat 2018 Paylaş 28 Şubat 2018 (düzenlendi) Pla montaji ? @Erdem Dertsiz 28 Şubat 2018 tarihinde Tuna İşgören tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 28 Şubat 2018 Paylaş 28 Şubat 2018 Köksal Yılmaz yazdı: Parça arttırma garantili mi ? Genişlet Boşuna dememişler en iyi usta parça arttıran ustadır diye . 1 1 Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 28 Şubat 2018 Yazar Paylaş 28 Şubat 2018 Mustafa Özcan yazdı: Eleman lazım mı? Genişlet Gel ama ezerim benşm ustamda beni ezerdi Köksal Yılmaz yazdı: Parça arttırma garantili mi ? Genişlet Bendende artıyor nasılsa Tuna İşgören yazdı: Pla montaji ? @Erdem Dertsiz Genişlet Pla olur mu maliyeti ne kadar yüksek olur bilmiyorum. Belki ilk etapta ön arka ops yapabilirim. zaten park assist için ops şart. Tabi araba o kadar kalırsa 1 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 28 Şubat 2018 Paylaş 28 Şubat 2018 Erdem Dertsiz yazdı: Basit olacak ama ön tampon kamerası, cruise control Termostatım bozuk kendim değiştirmeyi düşünüyorum [emoji4] Var biraz daha aklına gelen birşey varsa yaz [emoji4] Cruise control bende düşünüyorum ali de satılıyor bizim kollar 70 lira. İzmir e uğra bizim kolu da tak abi Elektronik olarak gelmedi de marşpiyel veya spoiler boyayıp takman kaldı sanırım başka eksiği yok maşallah 1 Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 28 Şubat 2018 Yazar Paylaş 28 Şubat 2018 Yasin Mümin Şimşek yazdı: Cruise control bende düşünüyorum ali de satılıyor bizim kollar 70 lira. İzmir e uğra bizim kolu da tak abi Elektronik olarak gelmedi de marşpiyel veya spoiler boyayıp takman kaldı sanırım başka eksiği yok maşallah Genişlet Senin cruise çok kolay kol değiştiriyosun olay tamam bende zor Komple body kit var orjinalde belki difüzör olabilir oda çok sevmiyorum zaten Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 28 Şubat 2018 Paylaş 28 Şubat 2018 Erdem Dertsiz yazdı: Senin cruise çok kolay kol değiştiriyosun olay tamam bende zor [emoji4] Komple body kit var orjinalde belki difüzör olabilir oda çok sevmiyorum zaten [emoji4] Evet abi sadece kol ve kodlama yapılıyor. Sende daha zorsa sen kesin yaparsın ben kolu sipariş verip özel serviste taktırmayı düşünüyorum vag com yok bende. Difüzör yakışıyor golf 6 ya bence düşün zaten başka birşey kalmadığında ya takarsın ya satarsın 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 28 Şubat 2018 Paylaş 28 Şubat 2018 Bende aynı altındaki sarı ışıkları beyaz yapmayı düşünüyorum ama aynayı sökmesi var diye hep erteliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts