Mert Yeldan 6 Mayıs 2018 Paylaş 6 Mayıs 2018 Abimi ıstakozlara yengeçlere falan yediremem ben de geliyorum abiİki abimi yalnız bırakmam, hawaii adliyesinde tanıdığımda var hem Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 9 Mayıs 2018 Paylaş 9 Mayıs 2018 evet, kdv oranı %8 e indi ya da inecek. kredi oranları da 0,99 a inecekmiş. bekliyoruz Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 9 Mayıs 2018 Paylaş 9 Mayıs 2018 Sanmam, ama piyasayı hareketlendirmek için olabilir az miktarda... Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 9 Mayıs 2018 Paylaş 9 Mayıs 2018 valla haberlerde söyleniyor, bana sorarsanız inşaat sektörü diri kalsın diye yaparlar öyle şeyler. Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 10 Mayıs 2018 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2018 evi sahibinden aldığım zaman adam bana indirim yapmayacak ki Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 10 Mayıs 2018 Paylaş 10 Mayıs 2018 30 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Ziraat bankası düşürdü galiba.. halk ve ziraat Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 10 Mayıs 2018 Paylaş 10 Mayıs 2018 katılım kısmı da düşürdü mü acaba? baktım ama göremedim. hanım diyor ki katılım olmayacaksa ev alma. o ne diyorsa o Yorum bağlantısı
Selim Kaya 10 Mayıs 2018 Paylaş 10 Mayıs 2018 Katılımlar evi alıp sana satıyor. Bi nevi ticaret. Oranlar ise krediler ile hemen hemen aynı. Sebebi ise rekabet koşullarına uymaları gerekiyormuş. Eskiden böyleydi tabi. Hâlâ aynı mıdır bilemiyorum. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 10 Mayıs 2018 Paylaş 10 Mayıs 2018 O.98 oranı bildiğim kadarı ile TOKİ destekli 150 metre kare üstü evler için. Yani bireysel mutahit yada şahıstan alanlar için geçerli değildir Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Mayıs 2018 Paylaş 10 Mayıs 2018 Yok Mustafa tv de faiz oranı düştü cümlesi ile duyuruldu. Tokiden ve metrekareden bahsedilmedi. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 10 Mayıs 2018 Paylaş 10 Mayıs 2018 Ziraat de standart konut kredisi halen ilanı 1.19 gözüküyor. Paketler ile 0.98 demiş içeriğine iyi bakmak lazım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Mayıs 2018 Paylaş 10 Mayıs 2018 Katılımlar evi alıp sana satıyor. Bi nevi ticaret. Oranlar ise krediler ile hemen hemen aynı. Sebebi ise rekabet koşullarına uymaları gerekiyormuş. Eskiden böyleydi tabi. Hâlâ aynı mıdır bilemiyorum.Hımm. Alıp vade farkıyla satıyor. Bizim galericiler de yapardı bunu “araya girmek” derlerdi. Faiz değil vade farkı. Ziraat de standart konut kredisi halen ilanı 1.19 gözüküyor. Paketler ile 0.98 demiş içeriğine iyi bakmak lazımSeçim reklamı o zaman. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 10 Mayıs 2018 Paylaş 10 Mayıs 2018 Sektör şişti. Mutahitler biz batarsak hepimiz batariz kaprisinde.birde farkı mutahitin verip satış fiyatına giydirdigi örneklr var şuan Faizden kaçacam diye mutahit kucağına düşmemek lazım Yorum bağlantısı
Selim Kaya 10 Mayıs 2018 Paylaş 10 Mayıs 2018 6 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Hımm. Alıp vade farkıyla satıyor. Bizim galericiler de yapardı bunu “araya girmek” derlerdi. Faiz değil vade farkı. Kâr koyup, taksitle satıyorlar. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Mayıs 2018 Paylaş 10 Mayıs 2018 Tamam vade farkı denir buna. Mal satmadan para verip fark alırsa faiz olur. Mal satar da fark koyarsa bu vade farkı olur. Bir nevi hulle yapılıyor. Evi satan bizzat katılım bankası değilse. Evin bedeli oeşin 100 vadeli 110 demediği sürece Ancak kendilerini kandırırlar. Allah amacı biliyor. Sebep kendi evini vadeli satıp enflasyondan korunacak kadar fark koymak olmadığı sürece kabul etmiyorum ben. Bence gereksiz dolambaç. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 10 Mayıs 2018 Paylaş 10 Mayıs 2018 Fetvali iş vicdan rahatlatma. Vebal kimin öbür tarafta çözülür Devlet bankalarının yaptığı zaten piyasa düşürme mı yoksa birilerine peşkeş mı benim söyleyebileğim bir lokma değil 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 10 Mayıs 2018 Paylaş 10 Mayıs 2018 Ama mevduat faizine 14 15 verip kredi faizi düşürdük demek başka bir balon etkisi piyasa için. Robin hoodluk yaptığını sananlar kaynak sıkıntısı yaşadığında ithal kredi ile ülkeyi çıkmaza sokmasında Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 Mayıs 2018 Paylaş 10 Mayıs 2018 Faizden kaçanlar yüzünden emlak pahalı. parayı işletmek ekonomiye kazandırmak lazım, betona değil. tabi benim görüşüm. Bu nedenle katılım bankaları çok gereklidir ülke için. Adı üstünde inanç zaten, matematik değil, içinizi rahatlatabilecek argümanlar sunuyorlar, siz de rahatlayın. Elinde sopa ile bekleyen zebaniler yok. Burda iyi niyet bence asıl olmalı. Konut kredi faizlerindeki kampanyanın neden sadece devlet bankalarından yapıldığını düşünmek lazım. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 10 Mayıs 2018 Paylaş 10 Mayıs 2018 Ne betona yatırım ne de mevduat a yatırım ülke ekonomisine ivme kazandirmaz. Tabi yastık altında atıl bakiye de çarkları isletmez Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 Mayıs 2018 Paylaş 10 Mayıs 2018 devlet bankası tüm devletin, yani halkın. Şimdi, Mustafa Tüfekçi yazdı: Ne betona yatırım ne de mevduat a yatırım ülke ekonomisine ivme kazandirmaz. Tabi yastık altında atıl bakiye de çarkları isletmez Mevcuata yatırdın mı o parayı krediye dönüştürüyor banka. Türkiyede bu yok inanç gereği. Para dışardan bulunuyor. Osmanlıda da öyledir. Gayrimüslimler faiz alır hep zengin olur. Müslüman nedense faiz almaz ama verir 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 10 Mayıs 2018 Paylaş 10 Mayıs 2018 Siyasi kaygılarla yapılan tüm ekonomik müdahaleler iflas erteleme ötesine geçmez. Üretim ihracata yönelik mal üretimi odaklı olmadıkça ne bu enflasyon makul seviyede olacak ne de emekçinin geliri para edecek. Biz bu çarkı yaglayan olma dışına cikamicaz. Alım gücü kredi ile yukselmeyecek. Hayali mutluluklar ile yaşamaya devam. 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts