İçeriğe Yönlendir

2018 Dacia Duster

Fatih Sarıkaya

Recommended Posts

İnan Çınar
2 saat önce, Ali Cihangiroğlu yazdı:

evet orası kardeş :good1: orada Erkan market ve yanında berber Mustafa var, akrabamız olur kendisi, biliyorsan tam onların karşısı... hava güzel olduğunda uçaklar geziniyor onların üsütündede bizim arkadaş :D  buradan havalanıp iskelenin orada basıyor havasını, dün ufak bir arıza oldu, kayış kopunca pervane devre dışı, sadece paraşüt kalınca direk kordon boyuna mecburi iniş yaptı, riskleride var, deniz üstünde kopsa cuppa denize :)

Abi  biraz daha  geriden ayrılıyor bizim yazlık yolu. Doktorlar sitesinin ilerisinde Edaskop dayız.(Edremit Askeri Koop) Esnaf olarak çok bilmem .Turban'dan o taraf biraz uzak kalıyor bize.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
22 dakika önce, Sani Gerşon yazdı:

Ben başıma gelenleri anlatıyorum, siz olmamış şeylerle eziyorsunuz. Siz yapmasınız da, ben de savunmak zorunda kalmasam?

Onu şeetmeyelim şimdi. Adam çok hızlıydı :) Tramer'dekilere de optik gözlük yolladım :)

toplum için sakıncalı olaacak şekilde araba kullanmamaylım yayaları koruyalım

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Okan Tansel
9 saat önce, Servet Aydın yazdı:
10 saat önce, Okan Tansel yazdı:
Eeeee şöyle koyayım bari bir resim
538aed822ff05c20a3ef7f81fdfb9848.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4x4 mü lem

Abim benim 1.6 atmosferik conford paket  jant ek multimeadia ek filim ek zenon kütler ek koltuk kuluçkası ek ve 4 x2 be abi şükür buna 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Yalnız şunu söyleyim büsefer olmuş vites kolu hariç çok keyifli  

Şunlarında koyayım bari

b402b8e081728305fc765f833662f419.jpgc670417359959aef2276a17698b866d5.jpg9b7216cb1c95173a1bcaf2aceb6dd036.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
11 dakika önce, Okan Tansel yazdı:

Abim benim 1.6 atmosferik conford paket  jant ek multimeadia ek filim ek zenon kütler ek koltuk kuluçkası ek ve 4 x2 be abi şükür buna 

Hayırlı olsun :nazar:

Alt paketin kadranı da değişmiş, ilk kez gördüm

Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Bende bugün yakından inceledim vaktim olsaydı test sürüşü yapacaktım.110 küsür fiyata prestige 1,5dci+salak şanzıman ile oldukça hoşuma gitti.

19 dakika önce, Okan Tansel yazdı:

Okan hayırlı olsun.Böyle bir renk araç kullanılırmı diye düşünmüştüm ilk duster resimlerini görünce.Ama en güzel yakışan renkte bu...

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Rengi zalım. Hayırlı olsun kardeşim
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

rodajda dikkatli gidelim yüksek devir yapmayalım sonra tadını çıkaralım. hayırlı olsun.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
15 saat önce, Sani Gerşon yazdı:

Ben başıma gelenleri anlatıyorum, siz olmamış şeylerle eziyorsunuz. Siz yapmasınız da, ben de savunmak zorunda kalmasam?

kardeş başıma gelmediğini nereden biliyorsun ?  gelmese bile ben çoğu zaman sanayilerdeyim, bu konuyada meraklıyımdır anlayacağınız üzre,  kısaca olmamış şey kafadan salla durumum yok, mal ortada, ne diyorum her araba yandan zayıftır, renoda öyle, burada aksi bir durum reno savunacak durumda yok, varmı ?

14 saat önce, Okan Tansel yazdı:

Hayırlı olsun kardeş, sürüş izlenimlerinide alalım, oto vites olaydıda denildiği gibi comfort+salak şanzımanın durumunuda öğreneydik, neyse sen kullandıkça detayları yaz yeter :)

:nazar:

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

bu arada duster da neden EDC sadece dizelde, benzinlide gelmeyecekmi, mesela 1.2 tce ye..... ?

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
52 dakika önce, Ali Cihangiroğlu yazdı:

kısaca olmamış şey kafadan salla durumum yok, mal ortada, ne diyorum her araba yandan zayıftır, renoda öyle

Yandan vurulsa ölürdü diyorsunuz, ölmedi diyorum. Siz reno'nun içindeyken kaza yaşamadınız, ben yaşadım. Kimse de ölmedi şükür, ölmeyeni gömdünüz bile.

Sanayide her gördüğünüz kazalı arabadan içindekinin ölüp ölmediğini görebiliyorsanız helal olsun.

Ben de sanayide vakit geçiririm, ben de az biraz anlarım bu işten. Ancak sizin ki meraktan ziyade ön yargı maalesef.

Einstein ne demiş: Ön yargıyı kırmak, atomu parçalamaktan daha zordur.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
24 dakika önce, Sani Gerşon yazdı:

Yandan vurulsa ölürdü diyorsunuz, ölmedi diyorum. Siz reno'nun içindeyken kaza yaşamadınız, ben yaşadım. Kimse de ölmedi şükür, ölmeyeni gömdünüz bile.

Sanayide her gördüğünüz kazalı arabadan içindekinin ölüp ölmediğini görebiliyorsanız helal olsun.

Ben de sanayide vakit geçiririm, ben de az biraz anlarım bu işten. Ancak sizin ki meraktan ziyade ön yargı maalesef.

Einstein ne demiş: Ön yargıyı kırmak, atomu parçalamaktan daha zordur.

tamam kardeş sen haklısın, lafın gelişi ölürdü dedik durumun vahimliğini göstermek istedik sen ciddiye aldın, ölmeyeni gömdün falan bırak lütfen laf oyunlarını, elbette ölende olur ölmeyende, ölmez diyorsan o ayrı tabii, bu durum varsayım ön yargı ne dersen de o olur zaten....

sanayideki araçta ölen-ölmeyenden banane, öylemi dedim ben, ölüp ölmeyeni anlarımmı dedim; ben araca aldığı hasara neresinin zayıf olduğuna bakıyorum nereler öldürücü darbe vurur ona, sadece reno ya değil önüme çıkan her markaya, reno hepsinden zayıftırmı dedim ben, ölüp ölmeme başka mesele sen hala başka yerdesin....

ön yargılık ne durum var, hala reno savunuyorsun, TÜM ARABALAR TÜM MARKALAR AYNIDIR, YANDAN ÇARPMALARDA ZAYIFTIR RENODA DAHİL bazı markaların bazı modelleri biraz daha sağlamdır onlarada param yetmez zaten, nesi ön yargı, megan fiestaya yandan gömsün canına okur, fiestada yandan megana gömsün canına okur hadi hafifiya azıcık daha az canına okusun ama okur, pikap yandan megana girsin içinden geçer, fiestaya vursun içinden geçer, ön yargı nerede kardeş.... yanda zaten adam gibi koruyacak parça yok, neyi koruyacak alayı zayıf, suv gibi aracın varsa bir nebze avantajlı sayılır gibi, oda yükseklikten....

Einstein doğru demişte konuyla alakası yok, üzgünüm Sani burada ön yargılık bir durumda yok...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
2 dakika önce, Ali Cihangiroğlu yazdı:

lafın gelişi ölürdü dedik  bırak lütfen laf oyunlarını

Laf oyunu yapan sizsiniz Ali bey? Ben mi dedim ölürdü diye? Ben tam aksine, başıma geleni anlatıyorum, gerçekleşmiş olayı laf oyunu diye mi algılıyorsunuz?

Arabaların yandan aldığı darbelerde gösterdiği dayanım tabii ki önden aldığı darbelere göre daha azdır ama sizin için, Renault grubu diğer arabalardan çok daha az. Bunu bir tek ben mi öyle algılıyorum yoksa herkes mi böyle, dilerseniz bir de okuyanlar cevap versin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
27 dakika önce, Sani Gerşon yazdı:

Laf oyunu yapan sizsiniz Ali bey? Ben mi dedim ölürdü diye? Ben tam aksine, başıma geleni anlatıyorum, gerçekleşmiş olayı laf oyunu diye mi algılıyorsunuz?

Arabaların yandan aldığı darbelerde gösterdiği dayanım tabii ki önden aldığı darbelere göre daha azdır ama sizin için, Renault grubu diğer arabalardan çok daha az. Bunu bir tek ben mi öyle algılıyorum yoksa herkes mi böyle, dilerseniz bir de okuyanlar cevap versin.

bak hala anlamadın, evet ölürdü dedim, ama neden dedim, durumun vahimiyetini anlatmak için, açıkladıkya yukarıda kaaardeşim, mecazi anlam yani , oldumu anlatabildimmi, hadi ölmesin yaralı çıksın, şimdi oldumu?  vurdunmu yandan canına okursun demek istedim kısaca...

reno gurubu daha az değil, artık hemen hemen hepsi aynı gibi, az olan arıyorsan ana markaların yan modellerine bakacaksın, onlar daha zayıf, senin örnekten gidelim, renomu daciya mı, sen cevap ver?

bunu başka markalarada yay, ha birde başka ülkede üretilen versiyonlarıda var,   haa  renoyla ilgili şahsi düşüncemimi soruyorsun, hemen yazayım, evet biraz zayıf geliyor bana, clio gibileri, ayrıca çoğunun iç tasarımıda bana göre çirkin (bu zevk meselesi) ama reno komple tırttır zayıftır demiyorum tabii, günümüzde hemen hemen her marka gittikçe birşeyleri kısıyor gibi, bu sadece renoya has değil, büyük markalar biraz daha iyiler bu konuda düşük markalarsa ne yazıkki daha geride, buna hayır demezsin sanırım....

18 dakika önce, Servet Aydın yazdı:

Landla içinden geçerim hepsinin ön arka yan fark etmez :)

hepsi derken ? fiesta megan duster vs. demek istedin sanırım... :)   yalnız dusterın geçemezsin yandan gömdüğünde, duster devrilir top gibi yuvarlanır kaçar :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
8 dakika önce, Ali Cihangiroğlu yazdı:

renomu daciya mı,

Yurt dışında da burada da ortak üretilen modelleri mevcut. Güvenlik bakımından birebir aynı olmasalar da "öldürmeyecek" tasarıma sahip olduklarını düşünüyorum. Ancak yan marka olmasının bedelleri illa ki olacak.

10 dakika önce, Ali Cihangiroğlu yazdı:

evet biraz zayıf geliyor bana, clio gibileri, ayrıca çoğunun iç tasarımıda bana göre çirkin (bu zevk meselesi)

Clio3 zamanında ncap'ten tüm modelleri ile 5 yıldız alan tek marka Renault idi. Yani birebir aynı testlerde diğer markaların her modeli geçemezken, Renault tüm modelleri ile testlerden en yüksek puanları topladı.

Tasarımda dediğiniz gibi zevk meselesi. Ona bi şey diyemem.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
1 dakika önce, Sani Gerşon yazdı:

Yurt dışında da burada da ortak üretilen modelleri mevcut. Güvenlik bakımından birebir aynı olmasalar da "öldürmeyecek" tasarıma sahip olduklarını düşünüyorum. Ancak yan marka olmasının bedelleri illa ki olacak.

Clio3 zamanında ncap'ten tüm modelleri ile 5 yıldız alan tek marka Renault idi. Yani birebir aynı testlerde diğer markaların her modeli geçemezken, Renault tüm modelleri ile testlerden en yüksek puanları topladı.

Tasarımda dediğiniz gibi zevk meselesi. Ona bi şey diyemem.

ölürmeyecek lafını geçelim hele, ne kastettiğimi zaten anladın....

ncap, bunda fazla takılma, arabada bakılacak tek şey var, ncapte bakacağın yani, yaşam alanı kafesi artık neyse, o sağlammı içindekiler dağılıyormu, bu sağlamsa olay bitmiştir, diğer şeyler ilave + lardır ve olmaları elbette iyidir, ama önce ilk dediğim olacak, yoksa at çöpe o aracı....

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
2 dakika önce, Ali Cihangiroğlu yazdı:

ölürmeyecek lafını geçelim hele, ne kastettiğimi zaten anladın....

ncap, bunda fazla takılma, arabada bakılacak tek şey var, ncapte bakacağın yani, yaşam alanı kafesi artık neyse, o sağlammı içindekiler dağılıyormu, bu sağlamsa olay bitmiştir, diğer şeyler ilave + lardır ve olmaları elbette iyidir, ama önce ilk dediğim olacak, yoksa at çöpe o aracı....

2007 yılında clio3 çıktığında esp'si dahi yoktu. ABS, airbag harici tek yardımcı güvenlik önlemi idi. Bu sebeple geri kalanın tamamı, şasinin sağlamlığı ve yaşam alanındaki mankenin hayatta kalma becerisiydi.

Ben sizin neden bahsettiğinizi anladım. Ancak siz de markaları ezerken lütfen kelimeleri dikkatli seçin. Subjektif yorumlar yerine objektif olun ki, hak verebilelim.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Size ceza versinlerde forum rahat etse [emoji4]
Konu hep aynı [emoji4]
Nerede bu federaller [emoji4]
@mehmetozyurek
Bundan sonra sayın ve aşırı zengin MEHMET ÖZYÜREK bey hazretleri diyeceksiniz. Bir daha uyarma yapmam. Adam aşırı derecede zengin öyle böyle değil fena zengin. En zengin o. Zenginliğin vücut bulmuş hali. Para babası zenginlerin başı. 7 kardeşten daha zengin. Über zengin
  • Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Bak hele, tartışıyoruz kavgamı ediyoruz da ceza yiyelim, Sani ile tartışmak suçsa basın cezayı :D

bu arada ortalığa benzin döken bisikletçi polo sever fiesta özler arkadaşımıza esas ceza verilmeliki görsün federalleri :D

30 dakika önce, Servet Aydın yazdı:
34 dakika önce, Mert Gulkokan yazdı:

Bundan sonra sayın ve aşırı zengin MEHMET ÖZYÜREK bey hazretleri diyeceksiniz. Bir daha uyarma yapmam. Adam aşırı derecede zengin öyle böyle değil fena zengin. En zengin o. Zenginliğin vücut bulmuş hali. Para babası zenginlerin başı. 7 kardeşten daha zengin. Über zengin

Über dedin benim alana girdin :D  demek o derece zengin haaa, vay halimize, desene bizim çeneler daha çoook ağrıyacak :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zeki Yelboğa
4 dakika önce, Servet Aydın yazdı:
8 dakika önce, Mert Gulkokan yazdı:
Size ceza versinlerde forum rahat etse emoji4.png
Konu hep aynı emoji4.png
Nerede bu federaller emoji4.png
@mehmetozyurek

Hayırdır abi, sigortayla kasko bitiyor galiba.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...