Arda Bülent Güzel 3 Nisan 2018 Paylaş 3 Nisan 2018 Eeeee şöyle koyayım bari bir resim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiHayırlı olsun. Plakası tam benlik satarken haberim olsun. ABG = Arda Bülent Güzel adım soyadımı almışsın Okan ağa Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 3 Nisan 2018 Paylaş 3 Nisan 2018 27 dakika önce, Arda Bülent Güzel yazdı: Hayırlı olsun. Plakası tam benlik satarken haberim olsun. ABG = Arda Bülent Güzel adım soyadımı almışsın Okan ağa 3 aya kalmaz satar nasılsa abi, ilk sıraya sen yazıl 2 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 3 Nisan 2018 Paylaş 3 Nisan 2018 2 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: 3 aya kalmaz satar nasılsa abi, ilk sıraya sen yazıl Lansman rengi mi bu ? Biraz vakit geçsin ikinciele düşsün bizde alırız, sonra arka çeki demirlerine birer polyester halat bağlayıp birbimiizi çekeriz. 1 3 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 3 Nisan 2018 Paylaş 3 Nisan 2018 Bir saat önce, Ali Cihangiroğlu yazdı: iş güç ... birazdan 50 km. mini bisiklet turuma çıkacağım, malum spor şart bu arada ek hobim içinde çalışmalarım devam ediyor, siz arabaya binin daha of rod muş, tepenizden atlayacağım sizin durum hele Alttaki zeytinli festival alanı mi Abi? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Nisan 2018 Paylaş 3 Nisan 2018 Dacia amacına uygun bir araç. Kullanımı da oldukça keyiflidir. Onur Bey'in mesajlarını okudum, ona çok hak veriyorum. Çünkü benzer bir araç kullanıyorum. Ufak tefek sınırları aşabileceğini bilmek çok keyifli. Kar yağsa diye dua etmek farklı bir duygu, Arazide gezinirken Zor bir traktör yolu bulsam diye sağa sola bakınmak farklı.. Amacına uygun kullanılıyorsa, duster güzel araçtır. Zaafiyetleri vardır, bilerek alınırsa ve bilerek kullanılırsa sorun olmaz. 3 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 3 Nisan 2018 Paylaş 3 Nisan 2018 41 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Zor bir traktör yolu bulsam diye sağa sola bakınmak farklı.. Boş ver Emmi, bu yaştan sonra yoldan çıkmak yakışmaz sana. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Nisan 2018 Paylaş 3 Nisan 2018 Yoldan çıksa ne olacak. Anca dere kenarında araba yıkasın 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Nisan 2018 Paylaş 3 Nisan 2018 16 dakika önce, Mahmut Yıldız yazdı: Boş ver Emmi, bu yaştan sonra yoldan çıkmak yakışmaz sana. Al sen al.. çok keyifli.. Yaşı yok bu işin 4 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Yoldan çıksa ne olacak. Anca dere kenarında araba yıkasın 15 gündür leş gibi araba Yok ki şöyle temiz bi deremiz.. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 3 Nisan 2018 Paylaş 3 Nisan 2018 Santa Fe alma niyetindeyim, kaşkayi dar. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Nisan 2018 Paylaş 3 Nisan 2018 Santa Fe alma niyetindeyim, kaşkayi dar. Sana yakışır Santa fe 15 gündür leş gibi araba [emoji4] Yok ki şöyle temiz bi deremiz.. Buralarda var. Gelsene Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 3 Nisan 2018 Paylaş 3 Nisan 2018 Şimdi, Servet Aydın yazdı: Sana yakışır Santa fe Buralarda var. Gelsene Anca sığarsın demiyon da abi. Sen dereden bahsediyorsun ama Kocaeli'inde santa fe var. Biraz pahalı ama. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-hyundai-beyaz-2009-santa-fe-125.000-km-de-kapali-garaj-araci-temz-546702982/detay Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Nisan 2018 Paylaş 3 Nisan 2018 3 dakika önce, Mahmut Yıldız yazdı: Santa Fe alma niyetindeyim, kaşkayi dar. Tabi ki.. hangisi ihtiyacını karşılayıp seni mutlu edecekse, en iyisi o dur.. neyi seviyorsan onu al Ayrıca, kararın da güzel bence. Yakından tanımakta geciktiğimiz ender güzel araçlardan.. 1 dakika önce, Mahmut Yıldız yazdı: Anca sığarsın demiyon da abi. Sen dereden bahsediyorsun ama Kocaeli'inde santa fe var. Biraz pahalı ama. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-hyundai-beyaz-2009-santa-fe-125.000-km-de-kapali-garaj-araci-temz-546702982/detay Gidip alıp gelelim.. Hazır davet de var 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 3 Nisan 2018 Paylaş 3 Nisan 2018 Dur Emmi hemen olmaz. Hem bu para çok, bu kadar yok. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 3 Nisan 2018 Paylaş 3 Nisan 2018 11 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Sana yakışır Santa fe Buralarda var. Gelsene Emmi gelirse ben de gelirim, benim de dere kenarında yıkamalık arabam var 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 3 Nisan 2018 Paylaş 3 Nisan 2018 Bir saat önce, Köksal Yılmaz yazdı: Emmi gelirse ben de gelirim, benim de dere kenarında yıkamalık arabam var Konuyu açtında ben mi görmedim ? Yok öyle uzaktan el sallamak, detaylı anlatım fotoğraflı bişiler olmalı... Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 3 Nisan 2018 Paylaş 3 Nisan 2018 1 dakika önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: Konuyu açtında ben mi görmedim ? Yok öyle uzaktan el sallamak, detaylı anlatım fotoğraflı bişiler olmalı... Bazı( @Önder Özcan)larının diline düşmemek için temkinliyim, açsam mı açmasam mı? 1 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 3 Nisan 2018 Paylaş 3 Nisan 2018 (düzenlendi) 9 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Bazı( @Önder Özcan)larının diline düşmemek için temkinliyim, açsam mı açmasam mı? Bişi olmaz beaa... demirden korksak trene binmezdik... Şimdi gelir tren resmi yapıştırır 3 Nisan 2018 tarihinde Hasan Karabekiroglu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Nisan 2018 Paylaş 3 Nisan 2018 Emmi gelirse ben de gelirim, benim de dere kenarında yıkamalık arabam var [emoji4]Vaaayyy. Hoş gelin zengin klaba 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Nisan 2018 Paylaş 3 Nisan 2018 (düzenlendi) 4 saat önce, İnan Çınar yazdı: Alttaki zeytinli festival alanı mi Abi? evet orası kardeş orada Erkan market ve yanında berber Mustafa var, akrabamız olur kendisi, biliyorsan tam onların karşısı... hava güzel olduğunda uçaklar geziniyor onların üsütündede bizim arkadaş buradan havalanıp iskelenin orada basıyor havasını, dün ufak bir arıza oldu, kayış kopunca pervane devre dışı, sadece paraşüt kalınca direk kordon boyuna mecburi iniş yaptı, riskleride var, deniz üstünde kopsa cuppa denize 3 Nisan 2018 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Nisan 2018 Paylaş 3 Nisan 2018 6 saat önce, Ali Cihangiroğlu yazdı: megana yandan sürücü kapısından girdimmi meganın sürücü rahmetli olur Yandan yolcu kapısından girdiler Megane'a, arkadaş hala karşımda, nefes alıyor. İn midir, cin midir? 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Nisan 2018 Paylaş 3 Nisan 2018 bu arada dün yeni dusterı sokaktada gördüm, yayılmaya başladı, bu arada fiyatlar yine uçmuş, sağolsunlar bir zam daha gelmiş, artık duster gözüme daha bir hoş gözükmeye başladı nedense Şimdi, Sani Gerşon yazdı: Yandan yolcu kapısından girdiler Megane'a, arkadaş hala karşımda, nefes alıyor. İn midir, cin midir? hız düşüktür... şaka bir yana Sani, renosu mersosu fordu yok, o kısım hepsinde zayıf, araba girse yine iyi, pikap falan bu tarz bir araçla affı yok hiç, duster da hacamat eder bu arada, kendide olur ama eder... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Nisan 2018 Paylaş 3 Nisan 2018 30 dakika önce, Ali Cihangiroğlu yazdı: araba girse yine iyi Koca minibüs girdi. Bana çarpıp duramayıp kaldırıma çıktı. Affı oldu bu durumun. Şoföre mi dua edelim, yoksa Renault mühendislerine mi? 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Nisan 2018 Paylaş 3 Nisan 2018 (düzenlendi) 15 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: Koca minibüs girdi. Bana çarpıp duramayıp kaldırıma çıktı. Affı oldu bu durumun. Şoföre mi dua edelim, yoksa Renault mühendislerine mi? şansın varmış, denecek ikinci şeyse Allah korumuş.... yok öyle diğerlerinden daha sağlamlığı, yok öyle bir dünya, heleki bu zamanda... şu renoyu savunma olayınıda bırak artık kardeş, reno ford vs. babamızın malı değil, bu firmalarda çalışmamızda önemsiz .... 3 Nisan 2018 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Nisan 2018 Paylaş 3 Nisan 2018 Bir saat önce, Sani Gerşon yazdı: Yandan yolcu kapısından girdiler Megane'a, arkadaş hala karşımda, nefes alıyor. İn midir, cin midir? tramerde suçlu kim? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Nisan 2018 Paylaş 3 Nisan 2018 Bir saat önce, Ali Cihangiroğlu yazdı: şu renoyu savunma olayınıda bırak artık kardeş, Ben başıma gelenleri anlatıyorum, siz olmamış şeylerle eziyorsunuz. Siz yapmasınız da, ben de savunmak zorunda kalmasam? 34 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı: tramerde suçlu kim? Onu şeetmeyelim şimdi. Adam çok hızlıydı Tramer'dekilere de optik gözlük yolladım 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts