İçeriğe Yönlendir

2018 Dacia Duster

Fatih Sarıkaya

Recommended Posts

Sani Gerşon
27 dakika önce, Servet Aydın yazdı:
31 dakika önce, Mert Gulkokan yazdı:
Size ceza versinlerde forum rahat etse emoji4.png
Konu hep aynı emoji4.png
Nerede bu federaller emoji4.png
@mehmetozyurek

Bundan sonra sayın ve aşırı zengin MEHMET ÖZYÜREK bey hazretleri diyeceksiniz. Bir daha uyarma yapmam. Adam aşırı derecede zengin öyle böyle değil fena zengin. En zengin o. Zenginliğin vücut bulmuş hali. Para babası zenginlerin başı. 7 kardeşten daha zengin. Über zengin

Benim de yaklaşıyor sigorta abi, kaçınılmaz son sadece. Şemsiyenin döneceği yöne bile karar veremiyorum, bırak açılmayı engelleyelim :p

Yorum bağlantısı
Osman Bilgin
22 saat önce, Köksal Yılmaz yazdı:

Emmi gelirse ben de gelirim, benim de dere kenarında yıkamalık arabam var :)

bu fotoyu gördüğümde aklıma @Mehmet Ozyurek gelmişti artık sende gelirsin aklıma :=)

oO4Rrk.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Hayırdır abi, sigortayla kasko bitiyor galiba.
Sigorta? Daha yüzümüze bakmaz lem
e peki niye audisi yok?
Fakir mi o audi kullansın. Adam diyorum zengin diyorum. Helikopter anca ona yakışır
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
17 saat önce, Okan Tansel yazdı:

Yalnız şunu söyleyim büsefer olmuş vites kolu hariç çok keyifli  

Okan güle güle kullan.. Derede araç yıkarken fotoğraf bekliyoruz.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Bir saat önce, Mert Gulkokan yazdı:

Size ceza versinlerde forum rahat etse :)
Konu hep aynı :)
Nerede bu federaller :)
@mehmetozyurek

Kime ceza veriyoz :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
1 saat önce, Zeki Yelboğa yazdı:

Hayırdır abi, sigortayla kasko bitiyor galiba.

Haha.. Aynen.. 

PlJZdb.png

Bir saat önce, Osman Bilgin yazdı:

bu fotoyu gördüğümde aklıma @Mehmet Ozyurek gelmişti artık sende gelirsin aklıma :=)

oO4Rrk.jpg

Neden be.. :D

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Gök
(düzenlendi)

Tmm yav borcunuzu ustlenmeye hazirim kavga etmeyin?

ali abi arsba almaya niyet ettgnden beri otv zamlari birakmior ulkenin yakasini al bir oncede gariban rahat etsin ?

tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Okan Tansel
On 03.04.2018 at 19:07, M.Fatih Yüce yazdı:

Bende bugün yakından inceledim vaktim olsaydı test sürüşü yapacaktım.110 küsür fiyata prestige 1,5dci+salak şanzıman ile oldukça hoşuma gitti.

Okan hayırlı olsun.Böyle bir renk araç kullanılırmı diye düşünmüştüm ilk duster resimlerini görünce.Ama en güzel yakışan renkte bu...

Abi ALLAh razı olsun düşüncen varsa al derim .ve evet renk ilk başta böle bir garip geliyor ama acayip yakışıyor .araca gören herkes sşu soruyor hakını veriyonmu ? reklam anasu huhaaaaaaaaaa

On 03.04.2018 at 19:40, Servet Aydın yazdı:
On 03.04.2018 at 18:42, Okan Tansel yazdı:
Abim benim 1.6 atmosferik conford paket  jant ek multimeadia ek filim ek zenon kütler ek koltuk kuluçkası ek ve 4 x2 be abi şükür buna 

Rengi zalım. Hayırlı olsun kardeşim

Öperim elerinden hörmetle Abimm ALLAH razı olsun .

On 03.04.2018 at 19:57, Mehmet Göktürk yazdı:

rodajda dikkatli gidelim yüksek devir yapmayalım sonra tadını çıkaralım. hayırlı olsun.

:) çok sesiz yüksek devirlere çıkınca ses geli ozaman alıyorum hızı yahuuu :)

23 saat önce, Mahmut Yıldız yazdı:

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Çok teşekkür ederim Daha iyileri sizlere nasip olsun inşallah

23 saat önce, Önder Özcan yazdı:

Okan hayırlı olsun muhteşem görünüyor :)

Abi ALLAH razı olsun .Daha iyileri sana olsun inşallah

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)
23 saat önce, Ali Cihangiroğlu yazdı:

kardeş başıma gelmediğini nereden biliyorsun ?  gelmese bile ben çoğu zaman sanayilerdeyim, bu konuyada meraklıyımdır anlayacağınız üzre,  kısaca olmamış şey kafadan salla durumum yok, mal ortada, ne diyorum her araba yandan zayıftır, renoda öyle, burada aksi bir durum reno savunacak durumda yok, varmı ?

Hayırlı olsun kardeş, sürüş izlenimlerinide alalım, oto vites olaydıda denildiği gibi comfort+salak şanzımanın durumunuda öğreneydik, neyse sen kullandıkça detayları yaz yeter :)

:nazar:

ALLAH razı olsun Abi. Otomatik olsa dadundan yenmez. conford paketin bek bir dez avantajı yok media paketi en üst donanımdada ek alıyorsun . tabi jant muntalaka eklenmeli 1000 TL farkla alaşımı janta geçiş bedava gibi. arka cam otomati ve ayna otomati hariç diğer prestijdeki herşeyi 2500 TL fazlasıyla yaptıra biliyorsun . Led zenon farlar ,koltuk kılıfı ,multi media ve geri görüş kamerası camların ön cam hariç tamamı lumar filim kaplama 2500 TL tutu düşün .ama şunu söyleye bilirim 1.2 motor bir tık üste tek sıkıntı şu 6 ileri vites 1 ile 2 ci vites arası çok kısa hemen 2 atman gerekiyor test aracı 1.2 motordu . 1,6 da 5 ileri uyumlu ve atik yakıt tüketimi şuan 100 km 6 litre civarı .

20 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı:

Okan güle güle kullan.. Derede araç yıkarken fotoğraf bekliyoruz.. 

ALLAH razı olsun Abi. Dere yoki göl va olurmu abi. Ama 4x 2 kalmayım sonra içinde

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

hımm, vallahi iyiymiş, vitesler 1  ve 2 normal, arazi araçlarında böyledir, pikaptada 2 ye geçiyorsun hemen 1 çok kısa yüklü kalkış vitesi yad takviye gibide düşünebilirsin, 2 den sonra pikapta sonra uçuyorsun zaten :D 

1.2 motorla 1.6  (atmosferik değilmi) nasıl bir fark var, bir tık üstte derken nasıl diyim bariz atiklik farkımı var, yoksa 1.2 nin turbo olmasının pek önemi kalmayacak benim için, ondan sordum?

ha birde Sani dediydi, comfort-prestige arasında sadece donanım değil yalıtımdada fark varmış, varmı bunda o durum farkedebildinmi? ve eski-yeni kasa arası ses alma durumu nasıl, eskiyi kullanmadıysan soru iptal tabii :)

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Kullanım zevki devirli kullanım açısından 1.6 daha iyi, ama sessiz sakin dizel gibi tork için ve az yakıt için 1.2 mutlaka tercih. çok yol yapmıyorum benzin önemli değil alış fiyatı da uygun olsun derseniz 1.6 düz motor bence çok başarılı. hatta, çok çok çok başarılı.

rodaj diye ama daha 1.6 nın başarısını yaşamamış olabilir test etmemiştir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Bir saat önce, Okan Tansel yazdı:

ALLAH razı olsun Abi. Dere yoki göl va olurmu abi. Ama 4x 2 kalmayım sonra içinde

Olmamı... 

Kalan 4x4'le de kalıyor, takılma o kadar.. :D

• Beğen 2
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Olmamı... 
Kalan 4x4'le de kalıyor, takılma o kadar.. [emoji3]
Sakın boş geçme beni. İlla sataşacaksın dimi
  • Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Okan Tansel
5 saat önce, Ali Cihangiroğlu yazdı:

hımm, vallahi iyiymiş, vitesler 1  ve 2 normal, arazi araçlarında böyledir, pikaptada 2 ye geçiyorsun hemen 1 çok kısa yüklü kalkış vitesi yad takviye gibide düşünebilirsin, 2 den sonra pikapta sonra uçuyorsun zaten :D 

1.2 motorla 1.6  (atmosferik değilmi) nasıl bir fark var, bir tık üstte derken nasıl diyim bariz atiklik farkımı var, yoksa 1.2 nin turbo olmasının pek önemi kalmayacak benim için, ondan sordum?

ha birde Sani dediydi, comfort-prestige arasında sadece donanım değil yalıtımdada fark varmış, varmı bunda o durum farkedebildinmi? ve eski-yeni kasa arası ses alma durumu nasıl, eskiyi kullanmadıysan soru iptal tabii :)

1. 2 turbo destekli Abi ani hızlanmalarda bir tık hızlı . 1,6 atmosferik lakin tiriyer bakım periyodu yok zincirli satıcılar bile bilmiyor. bakım maliyetleri ucuz ama 3 vites sonrası eco moda kapalı fena fırlıyor.yalıtım 1,2 ve 1,6 motorda ses olarak 3 vitesten sonra 1,2 daha sesisiz lakin motor kabiliyeti bence eskiyle arasında uçurum var yalıtım ve malzeme kalitesinde tüm fonksiyon kolları reneult gurubu üst versiyondan. bir tek dedim gibi vites topuzu sert plastik atıl his veriyor .yol sesi falan çok değişmiş .olmuş dacia dedirtiyor insana

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Okan,

Çok yol yapıyorsan 1,6 lpg ile çok uyumlu.Turbo motordan daha iyi bu tip motorlar.Hemde devirlendikçe daha zevkli oluyorlar.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Okan Tansel
2 saat önce, Servet Aydın yazdı:

Sakın boş geçme beni. İlla sataşacaksın dimi

:D

10 dakika önce, M.Fatih Yüce yazdı:

Okan,

Çok yol yapıyorsan 1,6 lpg ile çok uyumlu.Turbo motordan daha iyi bu tip motorlar.Hemde devirlendikçe daha zevkli oluyorlar.

abi günde toplam 40 km lpg gerek yok gibi ne dersin

5 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı:

Olmamı... 

Kalan 4x4'le de kalıyor, takılma o kadar.. :D

:hohoho:

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
2 saat önce, Okan Tansel yazdı:

:D

abi günde toplam 40 km lpg gerek yok gibi ne dersin

:hohoho:

tüpü unut kardeş,yol yapacaksan dizel lazım, tüplüyüde tokatlar bu arada :)

tekrar hayırlı olsun, deneyimleri edindikçe yaz haaa :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

lazım değil. 

sabah duster dizel taksiye bindim. km de 45 kuruş yakıyor şikayetçiyim dedi. 4x4 değil.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Dizel şehir içi 5 litre yakar, şehir dışı 3 litre yakar ise kărlı. Yoksa al benzinli aracı lpg ile gez

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
12 dakika önce, Mehmet Göktürk yazdı:

lazım değil. 

sabah duster dizel taksiye bindim. km de 45 kuruş yakıyor şikayetçiyim dedi. 4x4 değil.

daha öncede dediğim gibi, duster dizel fazla yakıyor, özellikle 90 lığı, 110 luk olacak, bu bile emsallerinden fazla yakıyor, işte gözönüne alırsan, ayrıca performans falanda yok, normal gidiyor, bunuda alacak adm düşünecek, beni düşündürüyor biraz, benzin turbolu alsam bu seferede basacağım bunada, ne yapsak acep ?

10 dakika önce, Servet Aydın yazdı:

Dizel şehir içi 5 litre yakar, şehir dışı 3 litre yakar ise kărlı. Yoksa al benzinli aracı lpg ile gez

eski kasa 90lık dizel ortalama 6-7 lt. gibiydi uzun yolda 120 gibi gidiyoruz üstelik... 90l ık yetmiyor 110 lukta eh işte yetiyor, normal performans, aslında iyi böyle çünki hıza uygun değil araç.....

tabii bu gitmiyor olayı bana göre gitmiyor, normal hızlanan normal bir araç aslında, biraz daha güçlü olaydı keşke...  

4x2 bu açıdan daha iyi, hafif...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...