Servet Aydın 21 Mart 2018 Paylaş 21 Mart 2018 Hafif arazi için doblo treking kafi. Ne diye suv peşinde koşarsın Ali Geniş ferah az yakar iyi kaçar. Ne istiyor isen hepsi var lem 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 21 Mart 2018 Paylaş 21 Mart 2018 4 saat önce, Ali Cihangiroğlu yazdı: gitmem, onun için 4x2 diyorum bende, araziye gireceksem suv la işim olmaz zaten, arazi apayrı bir dünya, bizim iş hafif arazide, yani Türkiyenin şehirleri ve oto yollarında (bazen paralı yollarında bile) en basiti hız kesici tank barikatımsı tümseklerden geçme için SUV şart... unutmadan, bayide 1.2 tce turbo diyince adam bir durakladı, 1.6 sı nasıl dedim o daha iyi dedi turbuya 1.6 sı, ondan daha iyi sonra dedim bunda yan sinyal yokmu, yandan sinyal verince diğer araçlar göremiyormuş dedim, satıcı bir baktı araca, nerede yan sinyal kardeş dedim bakınıyor, gösterdim, bu derece olmaz ama ya... geldik araka faraaaa, dedim güzel, renegade den arak ama güzel uymuş buna, abi aslı bu farın icadı fiattan ilk onlar yaptı sonra renegade arakladı, bunu doğrumu dedi acep demeden edemedim ama, her ne kadar abd askeri araç tarzı lamba olsada.... Türkiyenin şehirleri ve oto yolları gerçekten hafif arazi tamaen katılıyorum 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Mart 2018 Paylaş 21 Mart 2018 (düzenlendi) Bir saat önce, Sani Gerşon yazdı: Alem adamsiniz Ali bey kaliteli olsun, fazla para vereceğim diyorsunuz hala. En basindan beri ben de diyorum ki, zaten fazla paraya kaliteyi her marka sunar. Onemli olan ulasilabilir rakamlarda iyi bir arac almak. Yani biz buna fiyat performans diyoruz tamam işte kaliteli olsun fazla para vereceğim, kalitesi düşük olsun fazla para vereceğim değil, bu paraya yeterince kaliteli değil, bu para dediğinde az para değil, bu sefer oldu sanırım he kardeş 115 bin bu arabaya çok, ederi 80-90 olacakki tamam diyim, bu fiyatlarla kulvar atlamış gibi oluyor, alakası bile yok halbuki... 53 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Hafif arazi için doblo treking kafi. Ne diye suv peşinde koşarsın Ali Geniş ferah az yakar iyi kaçar. Ne istiyor isen hepsi var lem doblo mu, aslında evet, kaç senedir tepe tepe kullanıyoruz haşa gövde dağılmadı, gövde dışında motor dahil 4 kere komple değişti ama herşey 21 Mart 2018 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 Mart 2018 Paylaş 21 Mart 2018 90bin e baska bu özelliklerde cip var mi mesela Ali bey?Yani bana sorarsaniz 1milyon tl de s500 e fazla ama, ederini boyle uygun görmüş marka. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Mart 2018 Paylaş 21 Mart 2018 (düzenlendi) 2 saat önce, Sani Gerşon yazdı: 90bin e baska bu özelliklerde cip var mi mesela Ali bey? Yani bana sorarsaniz 1milyon tl de s500 e fazla ama, ederini boyle uygun görmüş marka. Sani neden zorluyorsun kardeşim, bal gibi anladın demek istediğimi, 90 bine varmısımı var, yok ne olacak, yok diye dusterın kalitesimi artacak yani 1 milyon elbette fazla, zaten ne diyorum hep, tüm markalarda geçerli, alayı haddinden fazla pahalı, birde bizdeki deli dumrul vergilerini ekle yandık resmen, yapacak birşey yok, milletin istediği bu, diyecek sözüm yok artık... bak zaten tipini seviyorum, zorla aldıracan bana, ondan sonra günlerce yalıtımdı süslemeydi uğraştırcaksın beni bu yaşta haa bak zaten yeni geldim eve, 40 km. bisiklet sürdüm, hamlamışız, yorgun yorgun yazdırma bana cevap, madem çok züper bu duster yap bir iyilikte ayarla şöyle baba bir indirim 21 Mart 2018 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Mart 2018 Paylaş 21 Mart 2018 (düzenlendi) ah ülem, yoksa ne düşüneceğim... Allah daha verirse liste uzuuun şaka bir yana, beni tatminn edecek ayarda değilse 50 binde olsa 100 binlik arabalarla denk olsa ne yazar, yine almam tatmin eden 100 binlikse onu alırım, alamıyorsamda hiç almam arkadaş, iyi böyle 21 Mart 2018 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 21 Mart 2018 Paylaş 21 Mart 2018 Bu konuyu okudukça 4 çeker almasam da ilgimi çekmeye başladı meret. Ali abi yalıtım malzemesini toptan alalım ucuza gelir, nasılsa bol bol kullanırız(bizim kangooya da yaparız ) Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Mart 2018 Paylaş 21 Mart 2018 (düzenlendi) 2 saat önce, Köksal Yılmaz yazdı: Bu konuyu okudukça 4 çeker almasam da ilgimi çekmeye başladı meret. Ali abi yalıtım malzemesini toptan alalım ucuza gelir, nasılsa bol bol kullanırız(bizim kangooya da yaparız ) Ayıp ettin, ne malzemeler var, yalnız senin araba için fabrikayla anlaşmak lazım arazi işin yoksa geç 4 çekeri, haybeye yük ve dedikleri gibi masraf.. 21 Mart 2018 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 21 Mart 2018 Paylaş 21 Mart 2018 10 dakika önce, Ali Cihangiroğlu yazdı: Ayıp ettin, ne malzemeler var, yalnız senin araba için fabrikayla anlaşmak lazım arazi işin yoksa geç 4 çekeri, haybeye yük ve dedikleri gibi masraf.. En güzel 4 çeker arkadaşın 4 çekeridir abi Yeni yenidir mantığı ve yüksek sürüş pozisyonlu araba nihayetinde, 1.6 ya sıralı sistem lpg yi takıcan, yıllar boyu ucuz maliyetli binicen. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Mart 2018 Paylaş 21 Mart 2018 4x4 tt sanki derelerde tepelerde geziyor.4 çekerin avantajı yere iyi basması, arazi için 4x4 sistemi zurnada 3.delik. Oraya gelene kadar bir sürü kriter var 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Mart 2018 Paylaş 21 Mart 2018 (düzenlendi) 2 saat önce, Servet Aydın yazdı: 4x4 tt sanki derelerde tepelerde geziyor. 4 çekerin avantajı yere iyi basması, arazi için 4x4 sistemi zurnada 3.delik. Oraya gelene kadar bir sürü kriter var duster bu, range değil sayın king, 4x4 olsa ne yazar, yani kullanmadığım araç olsa yutacağımda.... yahu esp ile zor duruyor yolda az zorladımmı, esp siz ranger la tepesinden 10 kere atlarım bunun, ne yere basması kardeş, subaru mübarek haa ... 4x4 duster için arazide iyi, asfalta yok bir artısı, zaten hıza gelmiyor, hız dediğimde 130, normal seyir hızı nerdeyse.... 21 Mart 2018 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Mart 2018 Paylaş 21 Mart 2018 Ranger 30 km hızla 2 takla nasıl atar öğreteyim bir ara Birine yıllık 10bin TL ödeyeceğim, alırken x2 para ödeyeceğim, otoyolda 80 ile sağ şeritten gideceğim, neymiş ranger yere yapışıyormuş, yav bırak. Dusterin geçiş üstünlüğü kafi bir kere Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Mart 2018 Paylaş 21 Mart 2018 (düzenlendi) 2 saat önce, Servet Aydın yazdı: Ranger 30 km hızla 2 takla nasıl atar öğreteyim bir ara Birine yıllık 10bin TL ödeyeceğim, alırken x2 para ödeyeceğim, otoyolda 80 ile sağ şeritten gideceğim, neymiş ranger yere yapışıyormuş, yav bırak. Dusterin geçiş üstünlüğü kafi bir kere derse gerek yok, getir senin landı, 30 la ben sana nasıl takta attırılır itinayla öğreteyim, ders hemde hayatı arazide geçen bana bırak demagojiyi, kim gidiyor 80 le, 110 dan aşşağı düşmem genelde rangerla, 5 e attımmı zaten 80 le boğuluyor alet, 4 te bile naapıyorsun ağbi der gibi ses çıkıyor motordan, bazen radarın önünden geçtiğimde oluyor, öyle çat diye kesmiyorlar cezayı, poliste insaflı, 80 ne.. bahaneye bak, geçiş üstünlüğüymüş, geçecen sen onu 21 Mart 2018 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 Mart 2018 Paylaş 21 Mart 2018 Bir saat önce, Ali Cihangiroğlu yazdı: Sani neden zorluyorsun kardeşim, bal gibi anladın demek istediğimi, 90 bine varmısımı var, yok ne olacak, yok diye dusterın kalitesimi artacak yani 1 milyon elbette fazla, zaten ne diyorum hep, tüm markalarda geçerli, alayı haddinden fazla pahalı, birde bizdeki deli dumrul vergilerini ekle yandık resmen, yapacak birşey yok, milletin istediği bu, diyecek sözüm yok artık... bak zaten tipini seviyorum, zorla aldıracan bana, ondan sonra günlerce yalıtımdı süslemeydi uğraştırcaksın beni bu yaşta haa bak zaten yeni geldim eve, 40 km. bisiklet sürdüm, hamlamışız, yorgun yorgun yazdırma bana cevap, madem çok züper bu duster yap bir iyilikte ayarla şöyle baba bir indirim Ya ben sizin ne demek istediğinizi zaten anladım. Kaliteli arabaya 200 veririm, kalitesize 100 vermem diyorsunuz. Ben de diyorum ki, 100'e alacağınız kalite budur. Yoksa 200'e alın diyorum. 100'ün kalitesi düşük, 130'un kalitesi bi tık yüksek derseniz, cevabım 100'ün 100 olmasının sebebi budur olacak. 130'luk kaliteyi 100'e alabiliyorum diyorsanız, onu bi konuşalım derinlemesine İndirim imkanı kolay. Ciddiyseniz @Onur Özbakan benden daha çok yardımcı olur size. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Mart 2018 Paylaş 21 Mart 2018 Devlet yasası 80 diyor, ötekine 110. Başka sorum yok Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Mart 2018 Paylaş 21 Mart 2018 (düzenlendi) 2 saat önce, Sani Gerşon yazdı: Ya ben sizin ne demek istediğinizi zaten anladım. Kaliteli arabaya 200 veririm, kalitesize 100 vermem diyorsunuz. Ben de diyorum ki, 100'e alacağınız kalite budur. Yoksa 200'e alın diyorum. 100'ün kalitesi düşük, 130'un kalitesi bi tık yüksek derseniz, cevabım 100'ün 100 olmasının sebebi budur olacak. 130'luk kaliteyi 100'e alabiliyorum diyorsanız, onu bi konuşalım derinlemesine İndirim imkanı kolay. Ciddiyseniz @Onur Özbakan benden daha çok yardımcı olur size. alabiliyorumya Ford Ecosport 2 saat önce, Servet Aydın yazdı: Devlet yasası 80 diyor, ötekine 110. Başka sorum yok Bahane, kanunu bende biliyorum, 80 lede gidilmez nokta. buarada otoyol hız sınır 95 diğerlerinde 85, genelde 100-110 gittiğimden sorun yaşamam, arada bir tepem atarsa basarım oda şansa artık... birdi 2 oldular, hey Allahım... tamam kardeşim, duster 4x4 full, en uygun araç, oldumu, alayım sıkılınca alın bunu derim, siz alacaksınız 2. el olarak 21 Mart 2018 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Mart 2018 Paylaş 21 Mart 2018 Duster modeli wikipedia ya geçecek bir başarı hikayesidir, kamyonetle filo kasa fiestayla felan mukayese mevzu-bahsi dahi komik olur. 3 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Mart 2018 Paylaş 21 Mart 2018 2 saat önce, Çağlar Bayur yazdı: Duster modeli wikipedia ya geçecek bir başarı hikayesidir, kamyonetle filo kasa fiestayla felan mukayese mevzu-bahsi dahi komik olur. başarı hikayesi olarak öyle, ama banane hikayesinden, fiesta konu dışı, bilerek konu saptırma olmasın, kim diyor fiesta diye, kamyonette her türlü dusterı yer, boşa çabalamayalım sayın Bayur Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Mart 2018 Paylaş 21 Mart 2018 5 dakika önce, Ali Cihangiroğlu yazdı: kamyonette her türlü dusterı yer, saman felan taşınacaksa kamyonet tabii, diğer her şekilde yeni dastır varken kodyak zodyak bile hikaye. bildiğin jeep olmuş kaslı bir ytapısı da var 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Mart 2018 Paylaş 21 Mart 2018 (düzenlendi) 2 saat önce, Çağlar Bayur yazdı: saman felan taşınacaksa kamyonet tabii, diğer her şekilde yeni dastır varken kodyak zodyak bile hikaye. bildiğin jeep olmuş kaslı bir ytapısı da var bak konuyu başka yerlere çekiyorsun, bumu konu? elbette pikap o işler için, ama arazidede duster dan iyidir, samanla çöple ne işim var, olsa pikap alırım zaten, bana asflatta gidecek suv lazım, suv (suvlukta yüksek büyük daha sağlam yapılı olmasından dolayı) olacak birazda içi albenili olacak, onun dışında hepsi çok iyi artık, içlerinde en basiti duster, bu bana gelirmi gelmezmi onu düşünüyorum kardeş.... 21 Mart 2018 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 21 Mart 2018 Paylaş 21 Mart 2018 Geçen bizim isuzu pikap 1. Köprüye girmiş vermişler cezayı yol var gidemiyorsun nasıl iş anlamadım 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Mart 2018 Paylaş 21 Mart 2018 33 dakika önce, Ali Cihangiroğlu yazdı: arazidede kamyonetle araziye ferrari alınca kereste mi taşıyacağız peki? 33 dakika önce, Ali Cihangiroğlu yazdı: içlerinde en basiti duster, içelrinde üstünde en çok çalışılmış ve albenilisi dastır.. karşıdan tiguan mı geliyor caddy mi belli değil, özensiz çalışma örneği mesela, dastır 1 km den belli ediyor kendini hem de yarı parasına 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Mart 2018 Paylaş 21 Mart 2018 2 saat önce, Çağlar Bayur yazdı: içelrinde üstünde en çok çalışılmış ve albenilisi dastır.. karşıdan tiguan mı geliyor caddy mi belli değil, özensiz çalışma örneği mesela, dastır 1 km den belli ediyor kendini hem de yarı parasına bak bu doğru, birazda içinde vinlesk falan kullanalardıya..... evet arazide pikap hemde 4x4 kerestede taşırsın taşta herşeyde, süslü jipinizle ne taşyorsunuz bakiim, sizi gidi hafif ofrotçular sizi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Mart 2018 Paylaş 21 Mart 2018 4 dakika önce, Mert Gulkokan yazdı: Bu kendini belli ediyor tiguan diye pancur dizaynı için acaba kaç mühendis geceli gündüzlü çalıştı, çok başarılı 1 dakika önce, Ali Cihangiroğlu yazdı: arazide pikap hemde 4x4 kerestede taşırsın kereste taşıyanın ofrotla işi ne, avokadoya limonlu krema sıkıp yiyioruz 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts