Ümit Kaan 11 Şubat 2018 Paylaş 11 Şubat 2018 (düzenlendi) Üstteki video korku filmine çevrilmiş hali, alttaki videoda ncap sitesinde yayınlanan full video ama içeriden çekilen görüntülerde, sürücü kısmı eklenmemiş gerçekten. 11 Şubat 2018 tarihinde Ümit Kaan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Şubat 2018 Paylaş 11 Şubat 2018 Yayıncı beyfendi zamanında Fiat Linea ile kaza yapmış ve Fiat'a dava açmıştı. Aynı sorunla karşılaşmıştı Linea'da. Vay be... 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 12 Şubat 2018 Paylaş 12 Şubat 2018 Lineada da kırılmıştı, hala aynı tedarikçi firmayla çalışıyolar demek ki. Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 12 Şubat 2018 Paylaş 12 Şubat 2018 Çocuk koltuğu da pek sağlıklı değil... Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 12 Şubat 2018 Paylaş 12 Şubat 2018 Geçenlerde forumda bir arkadaş yeni aldığı Fiat Egea sını önce kullandığı ford focus ile kıyaslamıştı. yakıt konusunda haklı olabilir ama hiçbirimizin yedek parçası yok. kaza anında aracın seni ve sevdiklerini ya korur ya korumaz olay bu kadar basit. Ya hayattasın ya mezarda. 4 Yorum bağlantısı
Ümit Kaan 12 Şubat 2018 Yazar Paylaş 12 Şubat 2018 Martur firması, sitesindeki, iş ortaklarımız kısmında citroen, dacia, renault, fiat, ford, man, peugeot, ve toyota gözüküyor, demekki bu firmalarada koltuk v.b. satıyor bu firma, ama her ne hikmetse fiatın koltukları kırılıyor, bu heralde ne kadar ekmek o kadar köfte durumu, fiat, koltuk firmasıyla anlaşırken bana 3 kuruşa üret bu koltukları diyor, koltuk firmasıda o kalitede üretim yapıyor. 4 Yorum bağlantısı
Serkan Aktay 12 Şubat 2018 Paylaş 12 Şubat 2018 Koltuğun nereden kırıldığı belli değil. Firmayı hiç bilmiyorum ama, ya bağlantı vidalarının olduğu kısımdan kopuyorsa? Yani taban kısmından. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 12 Şubat 2018 Paylaş 12 Şubat 2018 15 dakika önce, Serkan Aktay yazdı: Koltuğun nereden kırıldığı belli değil. Firmayı hiç bilmiyorum ama, ya bağlantı vidalarının olduğu kısımdan kopuyorsa? Yani taban kısmından. sonuç olarak önce tasarım sonra üretim hatası var. Bu durum hiç olmamalıydı. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 12 Şubat 2018 Paylaş 12 Şubat 2018 20 dakika önce, Serkan Aktay yazdı: Koltuğun nereden kırıldığı belli değil. Firmayı hiç bilmiyorum ama, ya bağlantı vidalarının olduğu kısımdan kopuyorsa? Yani taban kısmından. Linea'da sırt yan demirleri kırılmıştı galiba. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Şubat 2018 Paylaş 12 Şubat 2018 Ncap koltuğun kırıldığını doğrulamış mı ? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 12 Şubat 2018 Paylaş 12 Şubat 2018 Ncap içinden alamadığı mankenin ücretini istemiş.. Sonuçlara bakılırsa 3 yıldızlı güvenilir bir araç. https://www.euroncap.com/tr/results/fıat/tipo/25457 2 Yorum bağlantısı
Ümit Kaan 12 Şubat 2018 Yazar Paylaş 12 Şubat 2018 2 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Ncap koltuğun kırıldığını doğrulamış mı ? Ncap tarafından koltuğun kırıldığında dair bir açıklama yok ama videoda koltuğun ya kırıldığı, yada yerinden çıktığı ortada, iç kabin çekimlerinde şöför mahali hiç gösterilmemiş, ncap güvenirliliği hakkında kafamda soru işaretleri oluştu açıkçası. Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 12 Şubat 2018 Paylaş 12 Şubat 2018 egeanın kazalı halini gördüm gerçekten biz bu işi beceremiyoruz dedirtti bana........ Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Şubat 2018 Paylaş 12 Şubat 2018 https://www.euroncap.com/tr/search-results/?query=fiat&x=0&y=0 ncap sitesinde egea bulamadım? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Şubat 2018 Paylaş 12 Şubat 2018 araç içi videosu var koltuk sağlam 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Şubat 2018 Paylaş 12 Şubat 2018 Sadece full frontal çarpışmada içeriden var. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Şubat 2018 Paylaş 13 Şubat 2018 11 saat önce, Çağlar Bayur yazdı: araç içi videosu var koltuk sağlam Evet 1:14 de görülüyor sürücü koltuğu.. 11 saat önce, Sani Gerşon yazdı: Sadece full frontal çarpışmada içeriden var. Ha sol burun çarpmada mı kırılmış.. ? İki çarpışmadaki koltuk hareketleri izlendiğinde, ilk çarpışmada kırılmış gibi görünüyor.. 0:12 ve 1:14 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Şubat 2018 Paylaş 13 Şubat 2018 2 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Ha sol burun çarpmada mı kırılmış.. ? Ben öyle görüyorum. Yorum bağlantısı
Koray Demir 15 Ocak 2021 Paylaş 15 Ocak 2021 Ezber bozan Sedan, 2020 yılında model bazında en çok satan araç olarak hala liderlik koltuğunda. (FIAT EGEA SEDAN- 79.556 adet) Kimse testlere bakmıyor fiyatına bakıp Fiat alıyor herhalde 😀 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 15 Ocak 2021 Paylaş 15 Ocak 2021 Çok kötü değil bence sonuç, ford veya vw seviyesinde değil ama bir çok modelde 6 hava yastığı standart geliyor. Donanımı da dikkate alırsak verilen paraya göre iyi. Yorum bağlantısı
Koray Demir 15 Ocak 2021 Paylaş 15 Ocak 2021 (düzenlendi) Evren Erakçora yazdı: Çok kötü değil bence sonuç, ford veya vw seviyesinde değil ama bir çok modelde 6 hava yastığı standart geliyor. Donanımı da dikkate alırsak verilen paraya göre iyi. Aynı para olsa Ford mu Fiat mı tercih ederdiniz peki? 15 Ocak 2021 tarihinde Koray Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 15 Ocak 2021 Paylaş 15 Ocak 2021 Ford bence en güvenli araçlardan, hele focus ,mondeo çok güven veren araçlar ,hem sürüş güvenlikleri çok yüksek hem de Koray Demir yazdı: Aynı para olsa Ford mu Fiat mı tercih ederdiniz keki? sağlam hissi veriyor. 2 Yorum bağlantısı
Ercüment Yıldırım 15 Ocak 2021 Paylaş 15 Ocak 2021 Ezber bozan Sedan, 2020 yılında model bazında en çok satan araç olarak hala liderlik koltuğunda. (FIAT EGEA SEDAN- 79.556 adet) Kimse testlere bakmıyor fiyatına bakıp Fiat alıyor herhalde [emoji3]Sedan daha çok filolara satılıyor. Bu rakamlara kullanıcı gözüyle bakarken aldanmamak gerekir.Kırılan koltuk olayı Linea zamanından beri vardı. Çare bulmak için çaba bile sarfetmiyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts