Mert Yeldan 17 Şubat 2018 Paylaş 17 Şubat 2018 Sami Demirpaz yazdı: Adanalıyık Allah'ın adamıyık. Genişlet Yörük hacı. Köy bile değişmemiş. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 17 Şubat 2018 Paylaş 17 Şubat 2018 Mert Yeldan yazdı: Yörük hacı. Köy bile değişmemiş. Genişlet Atalarında mı Golfe binerdi eskiden ? 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 17 Şubat 2018 Paylaş 17 Şubat 2018 Bende de sürpriz yok. Ana baba kökten Nevşehirli. Mahalle bile değişmemiş Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 17 Şubat 2018 Paylaş 17 Şubat 2018 Evvel zaman içinde kalbur saman içinde Safranbolu hükümet konağı yandığı için bizim kayıtlar yalan olmuş. Soyun sopum yanmış bitmiş kül olmuş ? Anne tarafım var, baba tarafım ataşlara gelmiş, Allah öbür dünyada yakmasın ? 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 17 Şubat 2018 Paylaş 17 Şubat 2018 Ahmet Gül yazdı: Evvel zaman içinde kalbur saman içinde Safranbolu hükümet konağı yandığı için bizim kayıtlar yalan olmuş. Soyun sopum yanmış bitmiş kül olmuş ? Anne tarafım var, baba tarafım ataşlara gelmiş, Allah öbür dünyada yakmasın ? Genişlet Bu doğru mu. Ben de Safranboluluyum ve sadece dedeme kadar çıkıyor sorgulama. Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 17 Şubat 2018 Paylaş 17 Şubat 2018 Önder Özcan yazdı: Bu doğru mu. Ben de Safranboluluyum ve sadece dedeme kadar çıkıyor sorgulama.Doğru Önder abi. Safranbolu hükümet konağı 1976 yılında yanınca herkesin kimlikleri yenilemişler. Kapı kapı gezip eksik bilgileri toplamaya çalışmışlar ama hepsini toplayamamislar galiba. Genellikle ölümü bu tarihten önce olanlar kayıp. Benim babamın dedesi çıkmıyor mesela. Onun eşi 1984 yılında öldüğü için çıkıyor. 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Şubat 2018 Paylaş 17 Şubat 2018 Telefonda bulamadım sorgulama yerini. Gerçi birader baktı. 1803 yılına kadar gitmiş. Tiflis'te kaldık. Bilgiler doğru. Babanım bilgileri ile sorgular isek sanırım bi 50 yıl daha geriye gidebiliriz sanki Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Şubat 2018 Paylaş 17 Şubat 2018 Servet Aydın yazdı: Babanım bilgileri ile sorgular isek sanırım bi 50 yıl daha geriye gidebiliriz sanki Genişlet Yok gitmez.. Ulaşabilse sana da verirdi bilgileri.. Bir sınır yok yani.. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 17 Şubat 2018 Paylaş 17 Şubat 2018 Çağlar Bayur yazdı: tramer gibi paralı olsaydı keşke Genişlet o zaman ben parayı basar taa orta asya ya kadar döküman isterim... 2 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts