Gökhan Tuna 30 Ocak 2018 Paylaş 30 Ocak 2018 ekşi'de gördüm arkadaşlar, genel olarak yorumlarınız nelerdir? bazıları tek el ile kontra vermek daha doğrudur vs diyor? youtube videosu: Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Ocak 2018 Paylaş 30 Ocak 2018 Esp sadece. Kontra vs ile yaramaz. Kaydığı an yolda tutmuş. Kontra vererek aracı iyicene sapıttırmış 6 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 30 Ocak 2018 Yazar Paylaş 30 Ocak 2018 1 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Esp sadece. Kontra vs ile yaramaz. Kaydığı an yolda tutmuş. Kontra vererek aracı iyicene sapıttırmış Peki abi tek el meselesine ne diyorsun? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Ocak 2018 Paylaş 30 Ocak 2018 Peki abi tek el meselesine ne diyorsun?Çift el de tutsa fark etmezdi o kadar. 140 km ile 1 cm çevirme kafi direksiyonu. Oradaki 45 derecelik turu teker yere aktarmadı, kaydı durdu araç.Buzlu yolda 50 km ile direksiyonu tam sağ sol yap, araç düz gider yine 2 Yorum bağlantısı
Koray Demir 30 Ocak 2018 Paylaş 30 Ocak 2018 Görüş kısıtlı güneş yok ama güneş gözlüğü var. Basit bir aquaplaning vakıası. 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Ocak 2018 Paylaş 30 Ocak 2018 Görüş kısıtlı güneş yok ama güneş gözlüğü var. Basit bir aquaplaning vakıası. Yağmurda koyu olmayan güneş gözlüğü işe yarıyor ama. Dene derim [emoji4] 1 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 30 Ocak 2018 Paylaş 30 Ocak 2018 İyi kurtardı. Takla atsaydı büyük kaza olacaktı. Quatrro'nun farkı mı, yoksa şans mı bilemedim? Ama o havada 4 çeker de olsa çok süratli gitmemek lazım. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 30 Ocak 2018 Paylaş 30 Ocak 2018 Şimdi, Servet Aydın yazdı: Yağmurda koyu olmayan güneş gözlüğü işe yarıyor ama. Dene derim Polarize mi? Bunun o maksatla takmadığı çok açık. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Ocak 2018 Paylaş 30 Ocak 2018 Polarize. Karşıdan bakınca göz görülecek, rengi belli olmayacak 2 Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 30 Ocak 2018 Paylaş 30 Ocak 2018 Peki buna benzer kaymalarda otomatik vites dezavantaj mi ? 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 30 Ocak 2018 Paylaş 30 Ocak 2018 Su birkintisi büyük tehlike.. Eniştem vectra ile haliç köprüsünde takla atmıştı.. 4 x4 olmanın pek avantajı yok yüksek hızda suya girerken, isterse 8 teker olsun,teker yola temas etmiyor.. 5 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Ocak 2018 Paylaş 30 Ocak 2018 8 dakika önce, Koray Demir yazdı: Görüş kısıtlı güneş yok ama güneş gözlüğü var. Basit bir aquaplaning vakıası. HErkes yanılmış maalesef. Videoya iyi bakın. Özellikle kadrana. Şoför muhtemelen hızlanmak istemiş. Önce vites düşürüyor, gaza koyduğu anda araç kıç baş gidiyor ve ESP devreye giriyor Sonra toparlamaya çalışıyor. Ben de ilk aquaplanning sandım ama 10 kere falan dikkatle izledim. Önce vites düşürüyor maalesef. 3 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 30 Ocak 2018 Paylaş 30 Ocak 2018 Kesin olan ıslak zemin ve yüksek sürat. Muhtemel olanlar kötü lastik, su birikintisi , ani yüklenme. 5 Yorum bağlantısı
Koray Demir 30 Ocak 2018 Paylaş 30 Ocak 2018 4 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: HErkes yanılmış maalesef. Videoya iyi bakın. Özellikle kadrana. Şoför muhtemelen hızlanmak istemiş. Önce vites düşürüyor, gaza koyduğu anda araç kıç baş gidiyor ve ESP devreye giriyor Sonra toparlamaya çalışıyor. Ben de ilk aquaplanning sandım ama 10 kere falan dikkatle izledim. Önce vites düşürüyor maalesef. Görüntü kalitesi kötü vitesle mi oynuyor mod mu değiştiriyor tam anlaşılmıyor ne olduğu. Olaydan sonra bile seviye yerlerde. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Ocak 2018 Paylaş 30 Ocak 2018 HErkes yanılmış maalesef. Videoya iyi bakın. Özellikle kadrana. Şoför muhtemelen hızlanmak istemiş. Önce vites düşürüyor, gaza koyduğu anda araç kıç baş gidiyor ve ESP devreye giriyor Sonra toparlamaya çalışıyor. Ben de ilk aquaplanning sandım ama 10 kere falan dikkatle izledim. Önce vites düşürüyor maalesef.Savrulma başlamadan evvel teker boşa çıkar, devir yükselir, adamın eli viteste ve manuel mod tarafında değil. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Ocak 2018 Paylaş 30 Ocak 2018 2 dakika önce, Koray Demir yazdı: Olaydan sonra bile seviye yerlerde. 300-500-300-500 Şimdi, Servet Aydın yazdı: 9 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: HErkes yanılmış maalesef. Videoya iyi bakın. Özellikle kadrana. Şoför muhtemelen hızlanmak istemiş. Önce vites düşürüyor, gaza koyduğu anda araç kıç baş gidiyor ve ESP devreye giriyor Sonra toparlamaya çalışıyor. Ben de ilk aquaplanning sandım ama 10 kere falan dikkatle izledim. Önce vites düşürüyor maalesef. Savrulma başlamadan evvel teker boşa çıkar, devir yükselir, adamın eli viteste ve manuel mod tarafında değil. Manuelde değil. Ama vites düşüyor (S'ye de alıyor olabilir) Teker boşa çıktığı anda yanmalı ESP. ESP ise ikinci kafa darbesinden sonra yanıyor. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 30 Ocak 2018 Paylaş 30 Ocak 2018 1 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: 300-500-300-500 Quattro kesmez Ferrari verelim. Bunu sürse neler olur Allah bilir. 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Ocak 2018 Paylaş 30 Ocak 2018 140la S moda alsa da bişey olmaz, o anda. dip gaz yapsa zaten hemen güç düşer patinaj ile. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 30 Ocak 2018 Paylaş 30 Ocak 2018 Benim böyle bi videom var king hala göndercek te yayınlayacağız Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Ocak 2018 Paylaş 30 Ocak 2018 Şimdi, Servet Aydın yazdı: güç düşer patinaj ile. Zaten bence olan bu. Araç kaygan yolda patinaja düşüyor ve kayıyor. Aquaplanning değil. Tabi lastikler kabak muhtemelen, o ayrı. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Ocak 2018 Paylaş 30 Ocak 2018 Seninki ustaca dans, ta. Video kötü lem Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 30 Ocak 2018 Paylaş 30 Ocak 2018 6 dakika önce, Koray Demir yazdı: Quattro kesmez Ferrari verelim. Bunu sürse neler olur Allah bilir. Yandaki adam döveceğine tebrik ediyor elemanı 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 30 Ocak 2018 Paylaş 30 Ocak 2018 Araç hız sabitleyici ile yol alıyor büyük ihtimalle,kesik çizgilerden öyle anlaşılıyor.Su birikintisine girince lastiklerin tutunma seviyesi azalıyor araç hızı anlık düşüyor ve hızı sabitlemeye çalışan motor gazlıyor lastiklerin faklı tutunması araç kontrolünün kaybolmasına neden oluyor.Zaten yağmurlu havalarda hız sabitleyicinin kullanılması bu yüzden çok tehlikelidir. Benim videodan anladığım bu. Ne olursa olsun iyi toparlamış,soğuk kanlı olması ve sağında solunda araç olmayışı tamamen şans. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Ocak 2018 Paylaş 30 Ocak 2018 5 dakika önce, Evren Erakçora yazdı: Yandaki adam döveceğine tebrik ediyor elemanı 10cm'le ölümden döndü, bi sorsanıza ona ne yaptığnı biliyor mu 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts