Mehmet Ozyurek 29 Ocak 2018 Paylaş 29 Ocak 2018 2 saat önce, Çağlar Bayur yazdı: cam patlatsak, yılda 1 hak için önceden ödeme de yaptık, Slow motion isteriz. 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Ocak 2018 Yazar Paylaş 29 Ocak 2018 (düzenlendi) 4 saat önce, Nihat Palolu yazdı: Yooo anlatmadın, 380 mi vermiştin 120 volt 4 saat önce, Cavit Çırakoğlu yazdı: Bunların yavaş çekimleri olmaz mı? İkincisinde iyi kurtarmışsın. Tebrikler.. Daha prof çekim yaparız 4 saat önce, Hakan Gürsu yazdı: İyide zorun ne.. Stres çarkı yoktu bende böyle yaptım 4 saat önce, Haşmet Güngör yazdı: Emmi, Servet'e ferdi kaza sigortası yapıp, primini ben ödesem, lehtarı da kendim göstersem olur mu ? Gerçi forumu okuyan bir eksper varsa, anca kol saati alırız. Gogıl okumuyordur buraları 3 saat önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: Voltajı verdikten sonra kaçarken videonun daha sağlıklı kaydedilmesi için şu aletten lazım sana güzelmiş 3 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Yok abi. Direk red. Kaza olmaz ki. Kaza, ani ve beklenmedik olaylardır. E buda ani ve beklen.. diyemedim ya la 2 saat önce, Çağlar Bayur yazdı: cam patlatsak, yılda 1 hak için önceden ödeme de yaptık, Pporit çatalıyla cam kırmaca oynasdak? 2 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Güzel olmuş video 2 saat önce, Emre Demir yazdı: portakal ve benzin sıradaki lütfen Hımmm, meyveye elektrik verme. Güzel fikir Pek yakında deneyimiz, ''kızdırma bujisi fazla kızarsa ne olur'' 29 Ocak 2018 tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Ocak 2018 Yazar Paylaş 29 Ocak 2018 11 volt bujiye 24 volt verince hiç keyfi olmuyor. puff ediyor ama 10 volt verip bekleyince fena şeyler oluyor-muş Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Ocak 2018 Paylaş 29 Ocak 2018 Hımm. Pileksi glastan bir test kafesi öneriyorum. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 29 Ocak 2018 Paylaş 29 Ocak 2018 Denedik, eridi Abi bizde 20 metre kare kadar bi çelik + betonarme kafes var. Bir cephesi 40 mm dolu Demir parmaklık diğer 3 cephe 40cm kalınlığında perde beton. İstersen ayarlarım orayı sana. 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 29 Ocak 2018 Paylaş 29 Ocak 2018 Bir saat önce, Mert Yeldan yazdı: Abi bizde 20 metre kare kadar bi çelik + betonarme kafes var. Bir cephesi 40 mm dolu Demir parmaklık diğer 3 cephe 40cm kalınlığında perde beton. İstersen ayarlarım orayı sana. Sonra ben ordan çıkarmaya uğraşayım değil mi? 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Ocak 2018 Yazar Paylaş 29 Ocak 2018 E yuh diyorum. Ne yaktın içinde. 6 mm krom nikel telden ısıtıcı yapayım dedim. Portif aküsü ile ısınırız diye. Isıtıcı yapayım derken ampül yapmışım teker büyüklüğünde. Biraz patlamış olabilir Abi bizde 20 metre kare kadar bi çelik + betonarme kafes var. Bir cephesi 40 mm dolu Demir parmaklık diğer 3 cephe 40cm kalınlığında perde beton. İstersen ayarlarım orayı sana. İyiymiş Sonra ben ordan çıkarmaya uğraşayım değil mi?Sen hiç konuşma. 200 mkare havuza 380 versek su ısınır mı diye soran benim sanki 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 30 Ocak 2018 Paylaş 30 Ocak 2018 6 saat önce, Servet Aydın yazdı: Sen hiç konuşma. 200 mkare havuza 380 versek su ısınır mı diye soran benim sanki E abi aramızda kalacaktı hani? Niye ifşa ediyosun sırlarımı? 6 saat önce, Servet Aydın yazdı: İyiymiş Adam sana kodesi gösteriyor abi sende beğeniyorsun;hayattan nasıl sıkıldıysan artık,macera aramakta son nokta Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 30 Ocak 2018 Paylaş 30 Ocak 2018 26 dakika önce, Gökhan Albayrak yazdı: Bende başladım Gökhan, alaylı ve mektepli çekişmesi mi var sirayet mi etti ? Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 30 Ocak 2018 Paylaş 30 Ocak 2018 5 dakika önce, Haşmet Güngör yazdı: Gökhan, alaylı ve mektepli çekişmesi mi var sirayet mi etti ? Gaz fren şanzıman, Servet abi halin duman 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Ocak 2018 Paylaş 30 Ocak 2018 1 saat önce, Gökhan Albayrak yazdı: Bende başladım Videosuz olmaz.. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 30 Ocak 2018 Paylaş 30 Ocak 2018 9 saat önce, Servet Aydın yazdı: İyiymiş Sen zahmet etme abi ben aldırayım seni 9 saat önce, Cem Işık yazdı: Sonra ben ordan çıkarmaya uğraşayım değil mi? 2 saat önce, Cem Işık yazdı: E abi aramızda kalacaktı hani? Niye ifşa ediyosun sırlarımı? Adam sana kodesi gösteriyor abi sende beğeniyorsun;hayattan nasıl sıkıldıysan artık,macera aramakta son nokta Müşterimizin aklını karıştırmayın lütfen. Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 30 Ocak 2018 Paylaş 30 Ocak 2018 4 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Videosuz olmaz.. Resim kurtarmaz mı? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Ocak 2018 Yazar Paylaş 30 Ocak 2018 Adam sana kodesi gösteriyor abi sende beğeniyorsun;hayattan nasıl sıkıldıysan artık,macera aramakta son noktaOraları hep merak etmişimdir. İstediğim deneyleri yaparım Resim kurtarmaz mı?Slow moşın video isteriz 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 30 Ocak 2018 Paylaş 30 Ocak 2018 11 saat önce, Mert Yeldan yazdı: Abi bizde 20 metre kare kadar bi çelik + betonarme kafes var. Bir cephesi 40 mm dolu Demir parmaklık diğer 3 cephe 40cm kalınlığında perde beton. İstersen ayarlarım orayı sana. Aman içine girme... Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 30 Ocak 2018 Paylaş 30 Ocak 2018 30 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Slow moşın video isteriz I need dollar dollar dollar is what I need diye bi şarkı vardı... Yorum bağlantısı
Cem Işık 30 Ocak 2018 Paylaş 30 Ocak 2018 21 dakika önce, Gökhan Albayrak yazdı: I need dollar dollar dollar is what I need diye bi şarkı vardı... O şarkıyı en son servet abinin gittiği land servisi söylüyordu Yorum bağlantısı
Tahir İlter 30 Ocak 2018 Paylaş 30 Ocak 2018 Land ı en son Bolu'da yaptırmış diyorlar. 2 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 30 Ocak 2018 Paylaş 30 Ocak 2018 Brainiac programı geldi aklıma. Çekimlerin haftalık daha prof şekilde yapılmasını öneriyorum. Yerli ve milli bir brainiac olsun 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts