Mehmet Kazancıoğlu 23 Ocak 2018 Paylaş 23 Ocak 2018 Sevgili arkadaşlar bildiğiniz üzere 7 yaşımda bir oğlum var bu yıl birinci sınıfa gidiyor. sömestr tatilinde öğretmenleri kullanmaları için MORPA Kampüs için deneme sürümü üyeliği vermiş ve bizde üyeliğimizi başlattık ve incelediğimde gayet güzel ve ekranda oyun oynarken çizgi filim izlerken konu tekrarları yapılıyor. öğretmen arkadaşlardan konu hakkında fikir almak istiyorum sizce faydalı mıdır? üyelik alayım mı ? birde daha önceki konularda öğretmen arkadaşlara ücretsiz üyelik olanlar arkadaşlar vardı elinde üyelik hakkı olan ve benim ile paylaşabiliecek olan varmı ? siz değerli öğretmen arkadaşlardan fikir almak istiyorum. @Mehmet Kaya @Halis Parlak @Serdar Göktaş 1 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 23 Ocak 2018 Paylaş 23 Ocak 2018 Mehmet abi, kullanan herkes memmun. Bende ücretsiz üyelik yok ama,arkadaşlara sorup sana dönüş yapacağım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 23 Ocak 2018 Yazar Paylaş 23 Ocak 2018 haber bekliyorum serdar senden 1 Yorum bağlantısı
Yusuf Taş 23 Ocak 2018 Paylaş 23 Ocak 2018 Daha önceleri bizlere ücretsiz üyelik tanımlanıyordu ama son yıllarda bunu yapmıyorlar.Ama tekrar kampanya yapılırsa buradan yazarız. 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 23 Ocak 2018 Paylaş 23 Ocak 2018 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: haber bekliyorum serdar senden Genişlet 65482466 ISBN i kullanabilirsiniz. Yarıyıl üyeliği için bize yollamışlardı. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 23 Ocak 2018 Yazar Paylaş 23 Ocak 2018 Erdoğan Temur yazdı: 65482466 ISBN i kullanabilirsiniz. Yarıyıl üyeliği için bize yollamışlardı. Genişlet Erdoğan bey kod için teşekkür ederim. bu kodu öğretmenimiz bizim ile paylaştı şu an onu kullanıyoruz tatil boyunca geçerli. Yusuf Taş yazdı: Daha önceleri bizlere ücretsiz üyelik tanımlanıyordu ama son yıllarda bunu yapmıyorlar.Ama tekrar kampanya yapılırsa buradan yazarız. Genişlet Yusuf bey ilginize teşekkür ederim. kampanyalardan haberdar ederseniz sevinirim Yorum bağlantısı
Okan Tansel 24 Ocak 2018 Paylaş 24 Ocak 2018 kullanan herkes memnun eğitici oldu beyan ediliyor 1 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 24 Ocak 2018 Paylaş 24 Ocak 2018 Mehmet abi, şu ana kadar olumlu şekilde dönüş yapan olmadı. Akıllı tahta kullanımı ile Eba.gov.tr daha çok kullanılmaya başlandı bizde. Aynı içeriklere ve daha fazlasına oradan da ulaşabilirsin. Tavsiye ederim. Morpa için beklemedeyim. Yorum bağlantısı
Bülent Tarakçı 24 Ocak 2018 Paylaş 24 Ocak 2018 Okulda etkin kullanıyorum. Bana 4. sınıf açık. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 24 Ocak 2018 Yazar Paylaş 24 Ocak 2018 Serdar Göktaş yazdı: Mehmet abi, şu ana kadar olumlu şekilde dönüş yapan olmadı. Akıllı tahta kullanımı ile Eba.gov.tr daha çok kullanılmaya başlandı bizde. Aynı içeriklere ve daha fazlasına oradan da ulaşabilirsin. Tavsiye ederim. Morpa için beklemedeyim. Genişlet eba kullanıyoruz Serdar, hatta öğretmenimiz ödevleri oradan paylaşıyor. bizlere ileteceği bütün konuları oradan yazıyor ve resimleri paylaşıyor. öğretmenimiz ebayı watsap gibi kullanıyor. Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 25 Ocak 2018 Paylaş 25 Ocak 2018 Bizde bu sene aldık. Yararlı bi uygulama bence. 1 Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 25 Ocak 2018 Paylaş 25 Ocak 2018 Bayağı bir senedir sınıfta kullanıyorum. Önceden zaman zaman indirim oluyordu. Olursa bilgi veririz . İçerik olarak ders programı ile eşgüdüm halinde devam edilebilir. Aynı zamanda Okulistik.com da önerilir. Eba da bizim sınıflarda içerik yok gibi . Aslında interaktif bir sınıf ortamı olsa bu siteler çok faydalı olur. Gündüz gördüğü konuları akşam evde bu sitelerden tekrar da ettirilebilir. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 25 Ocak 2018 Paylaş 25 Ocak 2018 Mehmet abi 1. sınıftaki yeğenim bırak oyun oynasın. Kitap okusun. Bırakın testleri. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 25 Ocak 2018 Yazar Paylaş 25 Ocak 2018 (düzenlendi) Mehmet Kaya yazdı: Mehmet abi 1. sınıftaki yeğenim bırak oyun oynasın. Kitap okusun. Bırakın testleri. Genişlet Adaş oyun oynuyor zaten, bilgisayarda çizgi film karakterleri abuk sabuk oyunlar oynayacağına orada oynuyor o yüzden istedim yoksa şimdiden test çözmesini bende istemiyorum. satranç oyunu var mesela eğitim videolu benim bile hoşuma gitti hamleleri gösteriyor falan baya güzel 25 Ocak 2018 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 26 Ocak 2018 Paylaş 26 Ocak 2018 Benim büyük de 2. Sınıfta, kişisel gelişimi için tavsiye edeceğiniz program, site vs var mıdır? Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 26 Ocak 2018 Paylaş 26 Ocak 2018 Köksal Yılmaz yazdı: Benim büyük de 2. Sınıfta, kişisel gelişimi için tavsiye edeceğiniz program, site vs var www.flashfabrica.com Genişlet Burayı karıştır mutlaka bir şey çıkar. Benim favorim sayıları sıralama. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 26 Ocak 2018 Yazar Paylaş 26 Ocak 2018 Cavit Çırakoğlu yazdı: Burayı karıştır mutlaka bir şey çıkar. Benim favorim sayıları sıralama. Genişlet Cavit Hocam bende Japonca çıktı sayfa Türkçesi varmı iki dil seçeneği çıkıyor bende japonca ve ingilizce Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 26 Ocak 2018 Paylaş 26 Ocak 2018 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Cavit Hocam bende Japonca çıktı sayfa Türkçesi varmı iki dil seçeneği çıkıyor bende japonca ve ingilizce Genişlet Türkçe yok. Önemli de değil. Favorilerim 1,3,4 Aşağıya doğru. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 26 Ocak 2018 Yazar Paylaş 26 Ocak 2018 Cavit Çırakoğlu yazdı: Türkçe yok. Önemli de değil. Genişlet nasıl önemli değil hocam neyin ne olduğunu nasıl Çözeceğiz. nasıl anlatacağım çocuğa ne yapması gerektiğini Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 26 Ocak 2018 Paylaş 26 Ocak 2018 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: nasıl önemli değil hocam neyin ne olduğunu nasıl Çözeceğiz. nasıl anlatacağım çocuğa ne yapması gerektiğini Genişlet :)) Siz oyunu başlatın o kendisi çözer. Çocuklar bir çok oyunu bizden önce çözer. 1- Birincisi hangi resim daha farklı 2-Üçüncüsü 4 işlemi tahmin etme ( 1. Sınıfa ağır gelebilir. 3-Dördüncüsü sayıları küçükten büyüğe doğru sıralama. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 28 Ocak 2018 Paylaş 28 Ocak 2018 code.org tavsiye ederim. Oyun oynayarak Algoritmayı öğreniyor. Düşünce yapısı şekilleniyor. Köksal Yılmaz yazdı: Benim büyük de 2. Sınıfta, kişisel gelişimi için tavsiye edeceğiniz program, site vs var mıdır? Genişlet 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 12 Şubat 2018 Paylaş 12 Şubat 2018 Etraftan kullananlar olumlu yorum verdiler, öğretmeni de destekledi, morpa kampüs üyeliği aldım bugün. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 Şubat 2018 Paylaş 12 Şubat 2018 Sınıfta bazı öğretmenler morpa kampüsü açıp dersi otomatiğe alıyor. Ona çok kızıyoruz. 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts