Mehmet Ozyurek 5 Şubat 2018 Paylaş 5 Şubat 2018 51 dakika önce, Azad Mirzade yazdı: görür görmez aklıma bu konu geldi Yazık hayvana.. Gizledim videoyu.. 2 3 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 9 Şubat 2022 Paylaş 9 Şubat 2022 Kayınbiraderin Astra J aracını kediler çok seviyor. Evin önüne veya işyerine park ettiğinde havalar soğuksa motora sürekli kedi girip yatıyor. Temizlik olarak çok titizdir, geçen kaputu açtığından heryeri tüy içinde bulmuş. Kedileri motor bölmesinden nasıl uzak tutarız? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Şubat 2022 Paylaş 9 Şubat 2022 sirke emdirilmiş bez koysun motor bölümüne Yorum bağlantısı
Ozkan çoban 9 Şubat 2022 Paylaş 9 Şubat 2022 Benzer sorun bende de var garaja çekiyorum (açık) sabah bir bakıyorum aracın kaput,camlar ve tavanı pati izleriyle dolu bazı kısımları çizmişler ne yapacağım bilemiyorum (: Yorum bağlantısı
Önder Başböyük 9 Şubat 2022 Paylaş 9 Şubat 2022 Naftalin kokusunu da sevmiyor diyorlar, araç sabit bir yere park ediliyorsa o bölgeye bir çorap vb. içine konulabilir. Bende de aynı dert var, sürekli tavana çıkıp yatıyorlar, kaput halısı tüy dolu. Aracı çalıştırmadan mutlaka kaputa vurun. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Şubat 2022 Paylaş 9 Şubat 2022 Ben yaş mama koyup çıkardım birkaç defa. Hazırda araçta durur Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Şubat 2022 Paylaş 9 Şubat 2022 Servet Aydın yazdı: Ben yaş mama koyup çıkardım birkaç defa. Hazırda araçta durur peynir varsa omlet kafi, kavaltıda ne var geleyim Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Şubat 2022 Paylaş 9 Şubat 2022 peynir varsa omlet kafi, kavaltıda ne var geleyimAvakado soslu pekin ördekli ekmek var 1 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 9 Şubat 2022 Paylaş 9 Şubat 2022 Bende bu izlerden ve çiziklerden bıkmıştım çareyi aracın kaputuna battaniye sermekte buldum. Garajım yarı kapalı yanlar açık üstü sac, hem hayvanın üzerine yağmur çamur yağmıyor. hem arabam çizilmiyor leke olmuyor hem de battaniyenin üzerinde yatmış oluyor. 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Şubat 2022 Paylaş 10 Şubat 2022 belediyeye haber verin toplasınlar diyeceğim ama... İnsan yaşam alanında sokakta serbest hayvan gezemez normalde, şimdi yaşam alanından uzar konu, İnsanız en tehlikeli hayvan, sen kaplanın yaşam alanına girip otururmusun, oturabilirmisin? Yorum bağlantısı
Recommended Posts