Cem Işık 21 Ocak 2018 Paylaş 21 Ocak 2018 Aracımı tek araçlık kapalı otoparka koyuyorum ancak kapının altında boydan boya 1 karış yüksekliğinde açıklık var. Kediler gidip aracımın üzerinde sabahlıyorlar. Kedinin gelip araca yatması değil şikayetim ama arabanın üzerine hacet gideriyorlar ve kokusu rahatsız ediyor beni.. çare için tavsiyelere açığım.. Yorum bağlantısı
Koray Demir 21 Ocak 2018 Paylaş 21 Ocak 2018 Kediler naftalin kokusundan kaçarlar çözüm olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 Ocak 2018 Paylaş 21 Ocak 2018 Kapının altındaki açıklık kapanamıyor mu abi? Arabada hacetlerini giderenlerine şaşıyorum. Bizim Cihangir kedileri her türlü kuma bırakıyorlar, asla araba vs aramıyorlar. Sizin oradakiler kafayı mı çekip geliyorlar, nedir 1 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Ocak 2018 Paylaş 21 Ocak 2018 Jeep varken böyle şikayetler duymadık hiç 1 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 21 Ocak 2018 Yazar Paylaş 21 Ocak 2018 Şimdi, Koray Demir yazdı: Kediler naftalin kokusundan kaçarlar çözüm olabilir. Yaklaşık bir kilo naftalin aldım kağıt bardaklara koyup arabanın dört yanına dizdim ama nafile 21 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Jeep varken böyle şikayetler duymadık hiç Bizon sokak çocuğuydu abi, skoda bulvar arabası.. 1 1 Yorum bağlantısı
Yalçın Korkmaz 21 Ocak 2018 Paylaş 21 Ocak 2018 Limon kokusunu kediler sevmez, bir tabağa limon sıkıp arabanın üstüne koymayı deneyin. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 21 Ocak 2018 Paylaş 21 Ocak 2018 Kesin çözümü bulmuşlar uğraştırır ama imkansız değil ? Ya da daha kolayı için: https://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/trixie-kedi-kopek-uzaklastirici-500ml-322075964?pkw=&pmt=&sc_gcsp=gg&ggmktg=PaidSearch*PLA*232250847*22324007487*58375857807*{type}*322075964*aud-348814403931:pla-403542897964&gclid=Cj0KCQiAkZHTBRCBARIsAMbXLhEhFvimYa0z6BPSOGwY7gg7y9VaxnA09n5oJ9OcS0u7LMatXIhQVKUaAgYuEALw_wcB&gclsrc=aw.ds&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0 Yorum bağlantısı
Bekir Memur 21 Ocak 2018 Paylaş 21 Ocak 2018 Bi ara kapının önünde arabayı yıkıyodum arabayı hiç çalıştırmadım, motoru soğuk. İşim bittikten sonra kedinin biri geldi arabanın altına girdi, ben uzaklaştırmak için uzun sopayla dürteyim diye eğildim dürtüyorum hayvan hem korkuyor hemde gitmemek için inat ediyor Sonunda öyle bıraktım geldim. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Ocak 2018 Paylaş 21 Ocak 2018 Suyu basaydınya başıma gelen, yine şantiyedeyim bir gün araba garajda, baktım alçak bir Horoz tavanda, etraftada haremi, höyt falan kovaladım, baktım 2. gün yine aynı manzara, aldım tel örgüyü komple çevirdim etrafını, sorun falan kalmadı, tekraralanaydı 2. aşama elektrik verecektim, köylülerin tarlalarını koruduğu teknik, ince bir tel tarlayı çevirir, değen sağlam şekilde hoplar, zamanla öğrenen hayvan tele sıfır gider ama değmez 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 21 Ocak 2018 Paylaş 21 Ocak 2018 focus varken kedinin biri geldi tam arabaya binicem arka lastiğin ordan marşpiyelin oralara bi yere girdi el de girmiyor. mecbur arabayı krikoyla kaldırıp jantı söktüm kediyi çıkardım bıraktım öbür tekerleğin oraya gitti içeri girmeden kuyrugundan yakaladım allahtan tam baş belaları Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Ocak 2018 Paylaş 21 Ocak 2018 (düzenlendi) Benim motorun üstüne yılan kuruldu, oda birşeymi kaputu bir açtım ahanda yılan filtrenin yanında, tam kuyruğunda tutup fırlatıp atacaktımki kaçtı uyanık, 1 kutu şeltoks sıktım baktım tık yok yılan yok, nereye dolandıysa artık, bu sefer aldım yıkama tabancasını açtım sıcak modu bastım suyu, yılan hayatının hızını yaptı daha bitmedi, yine bir gün şantiyediyiz, araba tente altında 20 gündür yatmakta, dur hele bir bakayım yılan varmı diye bir açtım kaputu ahaaa, bu sefer yılan değil 3 adet fındık fare, turbonun yanına güzelce yuva yap sen ohh keka, açınca afalladılar, aldım hortumu bastım suyu.... şuan yine şantiyedeyim ve kısa süre önce yine bir fındık fare gezinmiş motorda, moklarından tespit ettim, daha önceen tecrübeliyimya, 4 adet pasta fare zehiri alıp jantların içine, 1 tanede akünün üstüne koyuyorsun, hergün kontrol, biteni yenile, zaten bir ısırık yeter, 3-4 güne pert... kısaca kedide neymiş azizim 21 Ocak 2018 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 4 Yorum bağlantısı
Kerem Kurluva 21 Ocak 2018 Paylaş 21 Ocak 2018 4 saat önce, Cem Işık yazdı: Aracımı tek araçlık kapalı otoparka koyuyorum ancak kapının altında boydan boya 1 karış yüksekliğinde açıklık var. Kediler gidip aracımın üzerinde sabahlıyorlar. Kedinin gelip araca yatması değil şikayetim ama arabanın üzerine hacet gideriyorlar ve kokusu rahatsız ediyor beni.. çare için tavsiyelere açığım.. Citronella ve karabiber yağı bir nebze etkili oluyorlar. Citronella, kozmetik ürünlerde kullanılan (bildiğimiz sabun kokusu) bir yağdır. Bizim mahallenin haylazlarında da sıcak kaput sevdası var. Citronella yağını kaputa sürünce, birkaç gün etkili olduğunu gördüm. Plastiklere sürüp, daha uzun etki almak da mümkün, ancak, geçici leke bırakıyor. Halihazırda, citronella ve karabiber yağını plastik sprey şişe içerisinde karıştırıp, makyaj pedi ile kaputa uyguluyorum. Kaput film kaplı olduğundan, boyaya zarar verme ihtimallerini ihmal ederek kullanıyorum. Müstakil otoparkınızın olması, ultrasonik kovucuları da seçenek haline getiriyor bence. Açık alanda etkili olan bu cihazları, aracın altına koyarak sonuç alabilirsiniz. http://www.kovucumarket.com/kopek-kedi-kovucular-kategori-496 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 21 Ocak 2018 Paylaş 21 Ocak 2018 Kedi bi yere yaptıysa diğer kedilerde oraya gelip yapıyor. Benim evin balkonunu tuvalete çeviirmişlerdi, kedi kovucu jellerden aldım komple balkona serptim. Dalga geçer gibi kovucu jelin üstüne yaptılar. Anca balkonu telle çevirip baş edebilidim. Yorum bağlantısı
Mustafa Cerci 22 Ocak 2018 Paylaş 22 Ocak 2018 bir kedi isini gorduyse digerlerinin gelmesi yakindir genelde erkek kediler kendi bolgelerini isaretlemek icin bu yontemi kullaniyorlar her ne kadar citronel limon kokusuna gelmez densede geliyorlar benimde basima geldi komsunun kedisi bizim balkona yapiyordu ne yaptiysam vaz geciremedin allahta kedi yasliydi cok gecmedi obur tarafi boyladi Yorum bağlantısı
Cem Işık 23 Ocak 2018 Yazar Paylaş 23 Ocak 2018 Otoparkın her yerine bastım naftalini, sabah göreceğiz etkilimolup olmadığını. Daha önce kağıt bardaklara koyup dizmiştim, baktım etki etmiyor serptim yerlere.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Ocak 2018 Paylaş 23 Ocak 2018 İşe yaramaz. İdrar kokusu ile mühür atıldı. Yorum bağlantısı
Cem Işık 24 Ocak 2018 Yazar Paylaş 24 Ocak 2018 7 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Merakla bekliyorum sonucu. Abi naftalini yere serptikten sonra ne gelen var ne giden..işe yaradı sanıyorum.. Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 24 Ocak 2018 Paylaş 24 Ocak 2018 On 21.01.2018 at 16:46, Mert Gülkokan yazdı: Abi kedilerin tırnakları aracın boyasına zarar veriyor. Arkadaşımın aracınınıj tavanı boydan boya çizikti Çözüm? Yorum bağlantısı
Cem Işık 24 Ocak 2018 Yazar Paylaş 24 Ocak 2018 Naftalini yerlere serpmem sonrası gelen giden olmadı 3-4 gündür.. uzun dönem testi sonucunu yazarım. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 24 Ocak 2018 Paylaş 24 Ocak 2018 Bizim de arabaların kaputuna çıkıyorlar. Kapalı otopark yok. Sitede açık, ne yapsam bilemedim? Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan 25 Ocak 2018 Paylaş 25 Ocak 2018 2 saat önce, H.Cenk Bayrakçı yazdı: Bizim de arabaların kaputuna çıkıyorlar. Kapalı otopark yok. Sitede açık, ne yapsam bilemedim? Tamamen ısınma amaclı, soguktan korunmak için çıkıyorlar. Arabayı biraktıgınız yer müsaitse kücük bir kulube kondurun.İçine bir eski kilim yada halı, hatta sağlam koli bile olur. Arabaya gelmezler bir daha. Denenmiş ve uygulanmıstır. 3 Yorum bağlantısı
Cem Işık 25 Ocak 2018 Yazar Paylaş 25 Ocak 2018 Bugün onca naftaline rağmen yine gelmiş. Hatta sabah garaj kapısını açarken “ne geldin lem evime” der gibi pis pis baka baka gitti usul usul.. 1 2 2 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts