Mustafa Bağseven 16 Ocak 2018 Paylaş 16 Ocak 2018 (düzenlendi) Araç 88 model w124 300D Mercedes Yaptıgım sistemin videosu aşagıdadır.Parklar açıkken kısık(yüzde 40 parlaklıkta ),kapıyı açınca canlı yüzde 100 parlaklıga artarak yumuşak bir şekilde geçiş yapıyor. Sistemde şerit led değil de gün ışıgı renkli 3m yapışkanlı "modül led" kullandık.Tabi bir de özel yazılımlı modül devre tasarladım.Parklar açıkken parlaklık ayarı potansiyometre ile elle ayarlanabiliyor. Sistemin aynısı vw grubu ve mercedesin üst kasalarında var.Geceleyin aşagıya loş bir ışık ortamı sağlanıyor. de 16 Ocak 2018 tarihinde Mustafa Bağseven tarafından düzenlendi 8 Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 16 Ocak 2018 Paylaş 16 Ocak 2018 eline sağlık, kapılarda maşaAllah ramazon topu mubarek. kulaklıkla izlemeyin.. :=) Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Ocak 2018 Paylaş 16 Ocak 2018 Birinin megane aracına yapmıştık geçen yıl. Bi direnç bi röle ile. Güzel oluyor Yorum bağlantısı
Alper Aytar 16 Ocak 2018 Paylaş 16 Ocak 2018 Güzel, uygulama olmuş ellerinize sağlık bizde yapabilir miyiz ya da nasıl temin ederiz neler gerekli bize... Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 16 Ocak 2018 Paylaş 16 Ocak 2018 Vay be arkadaşın Comfort Jetta'sında vardı. Benim İbiza'ya yapılabilir mi böyle bir şey acep. Çok güzel olmuş. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 17 Ocak 2018 Paylaş 17 Ocak 2018 7 saat önce, Emre Şimşek yazdı: Vay be arkadaşın Comfort Jetta'sında vardı. Benim İbiza'ya yapılabilir mi böyle bir şey acep. Çok güzel olmuş. Tak kodla çalıştır bitti. Yuvası var ve hattı çekili ise. Değilse de yapılır ama yuvası varsa. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts