Emrah Altun 15 Ocak 2018 Paylaş 15 Ocak 2018 4 ay önce aldığımız ix35 aracımızın bakımı yaklaşıyor. Samsun'da önerebileceğiniz bir özel servis var mıdır? Focus varken kendi ustamız vardı. Şimdi tekrar usta bulmamız gerekecek. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 15 Ocak 2018 Paylaş 15 Ocak 2018 Samsung Hyundai diye okuyorum allah allah dedim Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Ocak 2018 Paylaş 16 Ocak 2018 4 ay önce aldığımız ix35 aracımızın bakımı yaklaşıyor. Samsun'da önerebileceğiniz bir özel servis var mıdır? Focus varken kendi ustamız vardı. Şimdi tekrar usta bulmamız gerekecek.@Hasan Basri Bayraktar. Danışmadan bekleniyorsunuz 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 16 Ocak 2018 Paylaş 16 Ocak 2018 Benim liseden sınıf arkadaşım onurlu oto da çalışıyor hocam özel hyundai servisi Yorum bağlantısı
Emrah Altun 22 Nisan 2018 Yazar Paylaş 22 Nisan 2018 Dün google haritalara samsun hyundai servis diye yazdım. Arama sonucunda çıkan ilk firma olan Çakır Otomotiv'e gittim. 5 yıl boyunca gittiğim Ford servisini de böyle bulmuştum. Çakır Otomotiv'den ilk izlenimlerim gayet olumlu. Yetkili servise gitmeye gözüm kesmedi Yorum bağlantısı
Nuri Güngör 22 Nisan 2018 Paylaş 22 Nisan 2018 Bir ara hyundai özel servislere müsaade etmiyordu ama nasıl yapıyordu bilmiyorum yani hyundai özel servisi şeklinde isim koyamıyorlardı ama şimdi durum ne bilmiyorum Yorum bağlantısı
Emrah Altun 22 Nisan 2018 Yazar Paylaş 22 Nisan 2018 6 saat önce, Nuri Güngör yazdı: Bir ara hyundai özel servislere müsaade etmiyordu ama nasıl yapıyordu bilmiyorum yani hyundai özel servisi şeklinde isim koyamıyorlardı ama şimdi durum ne bilmiyorum Tabelada firma adı yazıyor. Tabelanın altında da hyundai ve kia logosu var. Hyundai buna nasıl karışabilir ki. Hem neden karışsın. Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 22 Nisan 2018 Paylaş 22 Nisan 2018 Onurlu oto...Zeki usta.selamimi iletin en iyi şekilde ilgilenirler. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Nisan 2018 Paylaş 22 Nisan 2018 3 saat önce, Emrah Altun yazdı: Tabelada firma adı yazıyor. Tabelanın altında da hyundai ve kia logosu var. Hyundai buna nasıl karışabilir ki. Hem neden karışsın. Logo'da patentli. İsterse koydurmaz Yorum bağlantısı
Adem Güler 18 Nisan 2019 Paylaş 18 Nisan 2019 Yolculuk esnasında google dan bulup yerinden çıkmak üzere olan rot için gitmiştim 19 mayıs sanayide onurlu oto sanırım. Zeki ismi ile beraber tanıdık geldi çok zaman oldu. Ankarada bile zor bulduğum sonata parçaları ve bilgisi vardı adamlarda beğenmiştim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts