Erdem Günay 18 Haziran 2017 Paylaş 18 Haziran 2017 elim ayağım boşaldı hocam bu nedir? ortadaki o ka yazısı kontakla yanıyor sönüyor falan süper eline emeğine sağlık... 1 Yorum bağlantısı
Yunusemre ARI 18 Haziran 2017 Paylaş 18 Haziran 2017 (düzenlendi) 9 dakika önce, Erdem Günay yazdı: elim ayağım boşaldı hocam bu nedir? ortadaki o ka yazısı kontakla yanıyor sönüyor falan süper eline emeğine sağlık... Teşekkür ederim abi üzerinde baya bi çalışma yaptık ,Eren uysal İle birlikte KA logosu Kapı açılınca yanıyuor,kontağı çevirince hemn sönüyör,ışıkları açınca yanıyor ve kontağı kapatınca yavaşca sönüyo 18 Haziran 2017 tarihinde Yunusemre ARI tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 Haziran 2017 Paylaş 18 Haziran 2017 Muhteşem. Resmen aşık oldum. Teknik detay da isteriz. Bu arada acil olarak teyp, kalorifer panel ve saat aydınlatmasına el atılmalı derim. Göstergedeki fan işareti neydi bu arada? Yorum bağlantısı
Yunusemre ARI 19 Haziran 2017 Paylaş 19 Haziran 2017 6 saat önce, Sani Gerşon yazdı: Muhteşem. Resmen aşık oldum. Teknik detay da isteriz. Bu arada acil olarak teyp, kalorifer panel ve saat aydınlatmasına el atılmalı derim. Göstergedeki fan işareti neydi bu arada? Teşekkür ederim abi ,göstergede iki boşluk vardı birine fan birine far açık işareti koyduk,radyatör fanı çalıştığı zaman yanıyor.Fanın çalışıp çalışmadığını ,çalışınca sıcaklığın 100 derece ,durunca 92 derece olduğunu anlıyoruz bi nevi sıcaklık göstergesi 3 Yorum bağlantısı
Ozan Dural 19 Haziran 2017 Paylaş 19 Haziran 2017 Yunusemre konuyu daha önce açmıştım ama yanıt alamamıştım, bir de sana sorayım. 4 lü flaşör düğmesinin olduğu yere hararet göstergesi taktık bu tamam, peki flaşörleri lazım olduğunda nasıl yakıyoruz ? eğer iptal oldu ise bu şekilde muayeneden geçiyor mu araba ? Yorum bağlantısı
Yunusemre ARI 19 Haziran 2017 Paylaş 19 Haziran 2017 1 saat önce, Ozan Dural yazdı: Yunusemre konuyu daha önce açmıştım ama yanıt alamamıştım, bir de sana sorayım. 4 lü flaşör düğmesinin olduğu yere hararet göstergesi taktık bu tamam, peki flaşörleri lazım olduğunda nasıl yakıyoruz ? eğer iptal oldu ise bu şekilde muayeneden geçiyor mu araba ? Ozan benin 4 lü flaşör düğmesi direksiyonda olduğu için oraya taktım ,muayenede sıkıntı çıkarır benimkisi gbi depilse başka biryere takmanı öneririm Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 19 Haziran 2017 Paylaş 19 Haziran 2017 Elinize sağlık kardeşim. Hakikaten çok çok güzel olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Yunusemre ARI 19 Haziran 2017 Paylaş 19 Haziran 2017 2 saat önce, Ozan Dural yazdı: Yunusemre konuyu daha önce açmıştım ama yanıt alamamıştım, bir de sana sorayım. 4 lü flaşör düğmesinin olduğu yere hararet göstergesi taktık bu tamam, peki flaşörleri lazım olduğunda nasıl yakıyoruz ? eğer iptal oldu ise bu şekilde muayeneden geçiyor mu araba ? Ozan benin 4 lü flaşör düğmesi direksiyonda olduğu için oraya taktım ,muayenede sıkıntı çıkarır benimkisi gbi depilse başka biryere takmanı öneririm Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Haziran 2017 Paylaş 19 Haziran 2017 Süper olmuş.. çok beğendim.. Ellerine sağlık.. 1 Yorum bağlantısı
Yunusemre ARI 19 Haziran 2017 Paylaş 19 Haziran 2017 17 dakika önce, Cem Dilmen yazdı: Elinize sağlık kardeşim. Hakikaten çok çok güzel olmuş. Abi çok teşekkür ederim sağolun ☺️ 2 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Süper olmuş.. çok beğendim.. Ellerine sağlık.. Teşekkür ederim Mehmet abi ☺️ Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Haziran 2017 Paylaş 19 Haziran 2017 4 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Süper olmuş.. çok beğendim.. Ellerine sağlık.. Gençliğinde sen de böyleydin. Nerede o eski Özyürek'ler... Aaaah ah Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 19 Haziran 2017 Paylaş 19 Haziran 2017 Hayal gücü ve el emeği birleşmiş, çok güzel olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 19 Haziran 2017 Paylaş 19 Haziran 2017 Elinize saglik cok guzel uygulama 1 Yorum bağlantısı
Yunusemre ARI 19 Haziran 2017 Paylaş 19 Haziran 2017 12 dakika önce, Ersen Tapan yazdı: Hayal gücü ve el emeği birleşmiş, çok güzel olmuş. Teşekkür ederim abi çok sağolun ☺️ 1 Yorum bağlantısı
Ozan Dural 19 Haziran 2017 Paylaş 19 Haziran 2017 16 dakika önce, Yunusemre ARI yazdı: Ozan benin 4 lü flaşör düğmesi direksiyonda olduğu için oraya taktım ,muayenede sıkıntı çıkarır benimkisi gbi depilse başka biryere takmanı öneririm O zaman şimdiye kadar fark etmediğim bişey öğrendik, yıl bazlı olarak değişmiş sanırım, belirli bir yıldan sonra 4 lü flaşör tuşunu direksiyona almışlar.. 1 Yorum bağlantısı
Yunusemre ARI 19 Haziran 2017 Paylaş 19 Haziran 2017 3 saat önce, Mustafa Arıkan yazdı: Elinize sağlık güzle olmuş. Teşekkür ederim abi ☺️ Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 19 Haziran 2017 Paylaş 19 Haziran 2017 Kardeşim ellerine, emeğine, yüreğine sağlık. Bu ülkenin böyle cengaver gençlere ihtiyacı var... Harika ya aşık oldum valla. Teknik detay isteriz çok merak ettim... 1 Yorum bağlantısı
Yunusemre ARI 19 Haziran 2017 Paylaş 19 Haziran 2017 17 dakika önce, Ömer Türkşanlı yazdı: Kardeşim ellerine, emeğine, yüreğine sağlık. Bu ülkenin böyle cengaver gençlere ihtiyacı var... Harika ya aşık oldum valla. Teknik detay isteriz çok merak ettim... abi çok teşekkür ederim yakın zamanda inşallah teknik detayı paylaşıcam 2 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 19 Haziran 2017 Paylaş 19 Haziran 2017 abi çok teşekkür ederim yakın zamanda inşallah teknik detayı paylaşıcam [emoji4] Hadi bakalım arslanım, sabırsızlıkla bekliyoruz. Yorum bağlantısı
Yunusemre ARI 20 Haziran 2017 Paylaş 20 Haziran 2017 7 saat önce, Serkan Toker yazdı: Çok iyi.. Teşekkürleer 1 Yorum bağlantısı
Ozan Dural 20 Haziran 2017 Paylaş 20 Haziran 2017 Sayende geçtiğimiz hafta sonu kalorifer tadilatımı da gerçekleştirdim, yalnızca musluk bozukmuş değiştirdim. Onun için de ayrıca teşekkürler 2 Yorum bağlantısı
Yunusemre ARI 20 Haziran 2017 Paylaş 20 Haziran 2017 31 dakika önce, Ozan Dural yazdı: Sayende geçtiğimiz hafta sonu kalorifer tadilatımı da gerçekleştirdim, yalnızca musluk bozukmuş değiştirdim. Onun için de ayrıca teşekkürler Rica ederim ozan faydam olduysa ne mutlu ☺️☺️ 1 Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 24 Haziran 2017 Yazar Paylaş 24 Haziran 2017 Muhteşem çalışma, eline sağlık. Yorum bağlantısı
Recommended Posts