O.Yücel Çetin 22 Ocak 2018 Paylaş 22 Ocak 2018 Namlı'ya bi çok defa gittim. Bunu yapan terbiyesizmiş. Bir kere dahi böyle bi muamele ile karşılaşmadık. Ha sonradan yemeklerini bozdu, artık gitmiyoruz o ayrı ama, gittiğimizde bunu yapan olmadı. Demek çalışanlar da bozuldu artık...Yemeği bir günde yapılanı üç günde zor sindirdik, ben de biliyorum mekanı ama hayal kırıklığı oldu o akşam... 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan 22 Ocak 2018 Paylaş 22 Ocak 2018 Hakedene bahşiş verilir. 15 liralık börek yiyip 5 garsona 5 valeye bırakıp çıktıgımız yer de var. Ama servisi begenmediğim yerde de asla çalışanları şikayet etmem, nette yazmam.Benden bulmasınlar isterim. Mekana bir daha gitmem. Yemek yemeyi çok seven birisi değilim.Eşimle dostumla bir mekana gitmişim, sosyalleşmek istiyorum. Leş servis, suratsız garson hiç çekilmiyor. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Kasım Paylaş 16 Kasım vale işinin yönetmeliği varmış yeni duydum. istanbulda azami vale hizmeti ücreti otopark ücreti hariç tutulmak üzere AVM’lerde 200-300 TL, hastanelerde 150-200 TL, otel, restoran ve eğlence merkezlerinde 250-400 TL ve havalimanlarında ise 500 TL olarak belirlendi. Azami vale ücretleri, İstanbul’un tamamında 1 Ocak 2025 itibarıyla yürürlüğe girecek. https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2020/12/20201225-10.htm 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Kasım Paylaş 16 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: eğlence merkezlerinde 250-400 TL 2 sene önceki rakam yani? Tansu Kalafatoğlu yazdı: havalimanlarında ise 500 TL yani en az 3 adet banknot lazım, 50 lik varsa 10 adet... balya balya adet... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts