Hüseyin Yergin 15 Nisan 2012 Yazar Paylaş 15 Nisan 2012 Mahmut Yıldız yazdı: Ben de duymadım ve merak ettim. Kardeşim almıştı bir tane, kokusunu sevmedim, iki gün sonra çıkarttım attım, yedek şişesi de duruyordu ne oldu bilmiyorum. Hasan Ekici yazdı: Havalar ısındığında akma yapıyor ve torpido, teyp ekranı, asit dökmüş gibi oluyor. aynen abi akıyor ve asit gibi aktığı yerde hasar bırakıyor havalandırmaya takılanlardan sakın almayın özelikle sıcak bölegelerde yazın. Süha Demirtaş yazdı: zevk meselesi google yazdım en iyisi balenciaga parismiş en iyisi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 15 Nisan 2012 Paylaş 15 Nisan 2012 Benim Mondeo'da AirWick içecek koyma yerine sığmadığı ve ilk kullandığım gün devrildiği için (plastik aksama zarar vermedi) uzun süre aynalara asılanlardan kullandım. En son aşağıdaki ürünün Vanilyalısını aldım. Uzun süredir diğer aracımı kullanıyorum. Arada bir MOndeo'dan birşey almak gerektiğinde kapısını açtığımda hafif ve hoş bir koku karşılıyor beni. 5-6 aydır aracın ızgaralarında. MAzda'da ise AirWick kavun kullanıyorum. Ön tarafta bardaklar için yapılmış göze tam oturuyor. Aralık'ta kampanyalı iki tane aldım. Geçen gün bitti. Araca her binen kokuyu beğeniyor. Bagaj kapağını açsam bile koku hissediliyor. Fakat kavun ilk başta güzel, sonradan biraz bayıcı oluyor. Bu sefer değişik bir AirWick alacağım. Mondeo'daki parfüm çubuğu; http://www.hepsiburada.com/Liste/car-freshener-yeni-araba-petek-arasi-havalandirma-kokusu-35a013/productDetails.aspx?productId=otm35a013&categoryId=26029 Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 15 Nisan 2012 Paylaş 15 Nisan 2012 şü ürünün yedeğini kullanıyorum Fırat den aldığımda arabada vardı. vites çerçevesine koyuyorum akmaz jel şeklinde 1 aydan fazlada kullanılıyor. mavi renk olanı hafif bi koku. meyva aromalılarıda var. 1 Yorum bağlantısı
Savaş Değişli 15 Nisan 2012 Paylaş 15 Nisan 2012 Abdülkerim Demir yazdı: "hıyar kokusunu" anlamadım. Trafikte bir sürü oluyor,size rast gelmedi mi? Sinyalsiz dönenler,yaya geçitlerinde yayalara yol verenlere korna selektör yapanlar,sürekli makas atanlar,daha sarı yanar yanmaz hareket edenler veya ettirmeye çalışanlar falan falan . Daha çok değişik modelleri var bunların .... 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 15 Nisan 2012 Paylaş 15 Nisan 2012 (düzenlendi) Bunu deneyin Edit: Resim Düzeltme 15 Nisan 2012 tarihinde Yusuf Sami Demirpaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Ertugay 15 Nisan 2012 Paylaş 15 Nisan 2012 Evren İskent yazdı: Benim Mondeo'da AirWick içecek koyma yerine sığmadığı ve ilk kullandığım gün devrildiği için (plastik aksama zarar vermedi) uzun süre aynalara asılanlardan kullandım. En son aşağıdaki ürünün Vanilyalısını aldım. Uzun süredir diğer aracımı kullanıyorum. Arada bir MOndeo'dan birşey almak gerektiğinde kapısını açtığımda hafif ve hoş bir koku karşılıyor beni. 5-6 aydır aracın ızgaralarında. Mondeo'daki parfüm çubuğu; http://www.hepsiburada.com/Liste/car-freshener-yeni-araba-petek-arasi-havalandirma-kokusu-35a013/productDetails.aspx?productId=otm35a013&categoryId=26029 Saygılarımla. Tavsiye ederim, aracımda kullanıyorum. Sonax'ta da benzer kokulardan var ama ikili paketi 20 TL. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Yergin 16 Nisan 2012 Yazar Paylaş 16 Nisan 2012 Mustafa Tüfekçi yazdı: şü ürünün yedeğini kullanıyorum Fırat den aldığımda arabada vardı. vites çerçevesine koyuyorum akmaz jel şeklinde 1 aydan fazlada kullanılıyor. mavi renk olanı hafif bi koku. meyva aromalılarıda var. bunun kokusunu arkadaşın işyerinde duymuştum meyve aramolı süperdi yanlız bunu makineye bağlı prize takılıydı. Makineye bağlı olmadan da kokarmı acaba yada arkadaki 220 v bağlasak Yorum bağlantısı
Hüseyin Yergin 16 Nisan 2012 Yazar Paylaş 16 Nisan 2012 Yusuf Sami Demirpaz yazdı: Bunu deneyin Edit: Resim Düzeltme California Scents Melon Mango varmış tam istediğim ürün. http://www.sanalpazar.com/California-Scents-Melon-Mangooto-Kokusu42gr.__isp2067186 M. Alper Ekinci yazdı: Maşşşallah... Ben yeni araç kokusunu çok sevdiğimden o koku gitmesin diye hiçbir koku kullanmıyorum. Bakalım ne kadar idare edecek? bende yeni araç kokusunu hiç sevmem. Yorum bağlantısı
Hüseyin Yergin 16 Nisan 2012 Yazar Paylaş 16 Nisan 2012 Ebayda daha ucuz gibi ingilizcesi iyi olan biri baksa toptan alsak ? http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=california+scents&_sacat=See-All-Categories Yorum bağlantısı
Akan Belen 16 Nisan 2012 Paylaş 16 Nisan 2012 Hakiki tütün kolonyası alınır,sağlam biryerden birmiktar gerçek vanilya alınır ikisi güzelce Ankara havası eşliğinde karıştırılır mis gibi bir koku elde edilir hadi bakalım kolay gelsin.Dikkat edin şekersiz vanilya olacak ve taban halılarına sıkacaksınız.Bu kadar gerçek vanilya yetiyor ortalama bir şişeye 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 16 Nisan 2012 Paylaş 16 Nisan 2012 Hüseyin Yergin yazdı: bunun kokusunu arkadaşın işyerinde duymuştum meyve aramolı süperdi yanlız bunu makineye bağlı prize takılıydı. Makineye bağlı olmadan da kokarmı acaba yada arkadaki 220 v bağlasak her hangi bir makinaya bağlı değil. o resimdeki dekoroatif cam koku diye geçiyor. ben resimdekinin sadece yedek kokusunu alıp araca koyuyorum.. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Nisan 2012 Paylaş 16 Nisan 2012 Ahmet Kıyak yazdı: İstanbul'dayken, işyerimde kullandığım arabalara, orjinal Hugo Boss, Burberry vs. parfüm sıkardım. Ne günlerdi beee. Vay arkadaş, senin maaş neydi burada Kaçakçılıktaki arkadaşlar mı yardımcı oluyordu yoksa Mustafa Tüfekçi yazdı: şü ürünün yedeğini kullanıyorum Fırat den aldığımda arabada vardı. vites çerçevesine koyuyorum akmaz jel şeklinde 1 aydan fazlada kullanılıyor. mavi renk olanı hafif bi koku. meyva aromalılarıda var. Ben de yedeğini kullanıyorum. Şeftalisini tercih ediyorum, muhteşem oluyor valla. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 16 Nisan 2012 Paylaş 16 Nisan 2012 Fatih_Yıldız yazdı: bu tür kokular astım için zemin hazırlıyor dikkat... +1 Bende denemek istedim fakat arabadan soğudum resmen,hemen kaldırdım sonuçta sigara içilmiyor aracımda ve kendi kokusu her zaman mis gibidir. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 16 Nisan 2012 Paylaş 16 Nisan 2012 Kavun kokularının altına cırt yapıştırılır; cırtlı şişede koltuk altına yerleştirilir 1.5 - 2 ay sürekli kokar araç içi 2 Yorum bağlantısı
Emre Demir2 16 Nisan 2012 Paylaş 16 Nisan 2012 Anil Berke Kavraal yazdı: bulabilirseniz chemical guys - new car smell yada california scents - new car smell California scents iyidir. 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 16 Nisan 2012 Paylaş 16 Nisan 2012 Ahmet Kıyak yazdı: İstanbul'dayken, işyerimde kullandığım arabalara, orjinal Hugo Boss, Burberry vs. parfüm sıkardım. Ne günlerdi beee. Yuhhhh. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 16 Nisan 2012 Paylaş 16 Nisan 2012 Kalıcı koku olmaz zaten.Eğer öyle olsaydı satan adamlar aç kalırdı 1 Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 16 Nisan 2012 Paylaş 16 Nisan 2012 Mustafa Tüfekçi yazdı: şü ürünün yedeğini kullanıyorum Fırat den aldığımda arabada vardı. vites çerçevesine koyuyorum akmaz jel şeklinde 1 aydan fazlada kullanılıyor. mavi renk olanı hafif bi koku. meyva aromalılarıda var. bunun turuncu olanı var kavunlu galiba 10 numara :D 2 Yorum bağlantısı
Misafir 16 Nisan 2012 Paylaş 16 Nisan 2012 benden size tavsiyedir. Aktarlarda varmı bilmiyorum gramajlı Vanilya satılır bildiğimiz vanilya tozlarından değil. parlak pul pul olur 50 gr. alın Eypsabrituncer limon kolonyası ile bir spry şişede karıştırın kokusuna göre oranını ayarlayın. ve pamuk ile döşemelerineze kalorifer veya klima havalandırmalara pamuğu koyun yıllarda araınız çikolata gibi koksun kalıcıdır güzeldir. denemek isteyene.... saygılar Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 16 Nisan 2012 Paylaş 16 Nisan 2012 Ben Carpex kullanıyorum.. Aracı temizledikten sonra yoğun sıkıp 5 dakka kapılar açık kalınca bir haftaya yakın koku kalıyor.. Not: Aracımda tek dal sigara içilmemiştir En sağdaki gibi pembe renkl ama bu değil resmini bulamadım.. Kadın parfümü gibi kokuyor.. 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 16 Nisan 2012 Paylaş 16 Nisan 2012 M. Alper Ekinci yazdı: Maşşşallah... Ben yeni araç kokusunu çok sevdiğimden o koku gitmesin diye hiçbir koku kullanmıyorum. Bakalım ne kadar idare edecek? http://www.batangemi.com/firsatlar/u-453.html 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 16 Nisan 2012 Paylaş 16 Nisan 2012 Cüneyt Işıkkent yazdı: bunun turuncu olanı var kavunlu galiba 10 numara :D Onun şeftali olanı var turuncu renkte ben evde kullanıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 16 Nisan 2012 Paylaş 16 Nisan 2012 Mehmet Kaya yazdı: Onun şeftali olanı var turuncu renkte ben evde kullanıyorum. benim dediğim oda olabilr mehmet abi onun yedek'ini koyuyordum ben bir ara arabaya çok güzel kokuyordu sonradan annemin alerjisi yüzünden almıyorum artık 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 16 Nisan 2012 Paylaş 16 Nisan 2012 Gerçek toz vanilya ile çubuk vanilyayı bir kutunun içine koyup arabanın içine koyabilirsiniz. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts