Metin Akbal 10 Ocak 2019 Paylaş 10 Ocak 2019 Alpay boyle pasta yapmamayi nerden ogrendi 2 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 11 Ocak 2019 Paylaş 11 Ocak 2019 Aracın üzerine kırmızı faraş dikin, belediye eğer ki çalışırsa alıp götürmesin arabayı. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 11 Ocak 2019 Yazar Paylaş 11 Ocak 2019 Bide o derdimiz var, temizliyorum oyle birakmiyorum, kepce geliralir gider valla😊 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 2 Şubat 2019 Yazar Paylaş 2 Şubat 2019 Sabahın köründe bir telefon geldi.. Aracınıza sürtmüsler diye.. Cevabim Gözleri körmü duran arabayimi görmemisler.. Yanlarina gittigimde kör olduklarini gördüm.. Sonuc: 2 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 2 Şubat 2019 Paylaş 2 Şubat 2019 Farda sorun yoksa önemli değil. Kör adama ehliyet malesef ki veriliyor. Can sağolsun geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Şubat 2019 Paylaş 2 Şubat 2019 Gecmis olsun Allah daha beterinden korusun. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Şubat 2019 Paylaş 2 Şubat 2019 52 dakika önce, Alpay Sumer yazdı: Sabahın köründe bir telefon geldi.. Aracınıza sürtmüsler diye.. Cevabim Gözleri körmü duran arabayimi görmemisler.. Yanlarina gittigimde kör olduklarini gördüm.. Sonuc: Oha ya, yukardaki karlar altında olduğu park yerindeyken mi sürtmüşler. Yuh be kardeşim. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 2 Şubat 2019 Yazar Paylaş 2 Şubat 2019 Evet.Adam zoru basarmis. park yerinde vurdular.. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 2 Şubat 2019 Yazar Paylaş 2 Şubat 2019 Gökhan Albayrak yazdı: Farda sorun yoksa önemli değil. Kör adama ehliyet malesef ki veriliyor. Can sağolsun geçmiş olsun. Farda sagda solda hic bisey yok cok sukur..Sadece tampon alti iki uc cizik. Arac kaydi durmadi dedi.. Keske olmasaydi..😖 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 2 Şubat 2019 Paylaş 2 Şubat 2019 Üzülme o kadar... geçmiş olsun... 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 2 Şubat 2019 Yazar Paylaş 2 Şubat 2019 Hasan Karabekiroglu yazdı: Üzülme o kadar... geçmiş olsun... Uzuldum valla, ama gecti 😝Yara bandi sordum 250 lira dediler, Aslan da kabul etti haftaici pansumani var 😉 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 2 Şubat 2019 Paylaş 2 Şubat 2019 Geçmiş olsun, sinek ısırığı bunlar 😊 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 2 Şubat 2019 Yazar Paylaş 2 Şubat 2019 Bir saat önce, Selçuk Bakış yazdı: Geçmiş olsun, sinek ısırığı bunlar 😊 😁 Evet aynen, Cok sukur ucuz atlattik. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 2 Şubat 2019 Paylaş 2 Şubat 2019 Geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 3 Şubat 2019 Yazar Paylaş 3 Şubat 2019 8 saat önce, H.Cenk Bayrakçı yazdı: Geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın. Tesekkur ederim. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 20 Şubat 2019 Yazar Paylaş 20 Şubat 2019 Havalar soguk gidiyor konumuz cok sessizlesmis.Eskiden dutluktu hep buralar 😛 Can sıkıntısından aldim😎 Kisalarda var cok memnunum. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Mart 2019 Paylaş 2 Mart 2019 On 20.02.2019 at 18:07, Alpay Sumer yazdı: Havalar soguk gidiyor konumuz cok sessizlesmis.Eskiden dutluktu hep buralar 😛 Can sıkıntısından aldim😎 Kisalarda var cok memnunum. Bana da Cem vermişti bundandı galiba bir takim.. Ben de çok sevdim.. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 2 Mart 2019 Yazar Paylaş 2 Mart 2019 Mehmet Ozyurek yazdı: Bana da Cem vermişti bundandı galiba bir takim.. Ben de çok sevdim.. Evet emmi guzel.. Kisalarda takmistim.Cok iyiler.Ne beyaz ne sari.Memnun olunca uzunlarada aldim.Takarim bi ara.. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 4 Mart 2019 Paylaş 4 Mart 2019 General Elektrik mi bu? Bixenon olunca gerek duymuyorum, hatta uzunlardaki halojenleri söksem mi boşuna elektrik parası ödüyom 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 10 Mart 2019 Yazar Paylaş 10 Mart 2019 Günlügumuze de ekleme yapalim. Gozumu karartip Boyadim. Sonuc bence guzel.. İyice kuruyunca pasta cila yapildimi daha iyi duracaktir.. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 10 Mart 2019 Paylaş 10 Mart 2019 Haci abi maskeleme olayini kar maskesi gibi yapmasaymissin daha iyi olurmus. Oncesinde zimpara sartti. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 10 Mart 2019 Yazar Paylaş 10 Mart 2019 2 saat önce, Metin Akbal yazdı: Haci abi maskeleme olayini kar maskesi gibi yapmasaymissin daha iyi olurmus. Oncesinde zimpara sartti. Kastettigin o alani komple boyamak mi? Dusundum ama ya bozarsam komple o alani bozmus olacaktim.Biraz cekindim.Elimden geldikce kucuk alani ugrasa actim. Zimpara yaptim.Ama sanirim yeterli olmadi..Kiyamadim bol bol kazimaya.Ama sonradan anladim ki isin asil mahareti zimparadaymis.Alanin gercekten cok guzel sekilde Zimparalanmasi gerekiyormus... İsi amator derecede cozdum sayilir.Aniden o alani tekrar duzenlemeye acabilirim 😊 Yorum bağlantısı
Koray Demir 10 Mart 2019 Paylaş 10 Mart 2019 Ya bu boya olmamış mı veya yeni hali kozmetik olarak daha mı kötü duruyor yoksa sadece bana mı öyle geliyor 🙈 Yorum bağlantısı
Recommended Posts